Acasă Aspiratoare verticale Ce nu știți despre robotul – Dreame H11 Max – Date și...

Ce nu știți despre robotul – Dreame H11 Max – Date și recenzii video

Dacă sunteți nostalgici după aspiratoarele tradiționale și preferați a avea un control direct asupra curățeniei, dar în același timp nu renunțați la ceea ce oferă noile tehnologii, atunci Dreame H11 Max este creat pentru dvs. Acesta este un aspirator vertical pentru curățare uscata si umeda, care spală si aspiră simultan. Extrem de util pentru bucătării și în general pentru locuințe cu copii mici sau animale de companie.

Noutăți ?

În unele domenii, tehnologiile au atins performanțe inimaginabile. Pentru mai bine sau mai rău, aspiratoarele au rămas pe un plan secund, prioritatea având smartphone-urile. Totuși, aspiratoarele fac parte din aparatele electrice existențiale fără de care cu greu ne-am putea imagina orice gospodărie. Aspiratoarele nu trebuie să aibă un design care să se potrivească hainelor sau stilului dvs. de viață. Cei trei factori care pot concura între ei sunt: ​​durata de viață a bateriei, puterea de aspirare și suprafață curățată .

Specificații

  • Putere de aspirare: 10000 PA
  • Nivelul de zgomot: 76 dB
  • Putere nominală: 150 W
  • Greutate netă a produsului: 4,7 kg
  • Capacitatea recipientului pentru praf: 0.5 L
  • Materiale potrivite a pardoselilor: gresie, lemn

Dreame H11 Max acoperă fiecare dintre acești factori, adăugând ceva nou. Acesta este compact, ușor de utilizat și de încărcat. Fără cablu – unul dintre principalele sale avantaje. Vă avertizează în mod constant despre nivelul de aspirație, timpul rămas și cantitatea de apă. În plus, aproape nu emite zgomot. Ați putea purta o conversație, a vă uita la televizor și chiar ați putea asculta cartea audio preferată în timp ce faceți curățenie. Сu un aspirator fără cablu  de acest calibru vă veți putea bucura de mai multă liniște și timp pentru dvs.

Design

Spre deosebire de alte modele, Dreame H11 Max este dotat cu două recipiente – un recipient este pentru apă curată, cu capacitate de 900 ml., și unul pentru apă murdară, cu capacitate de 500 ml. Cele două recipiente ocupă o mare parte a carcasei, fiind separate de motor. Partea superioară a aspiratorului este dotată cu un mâner comod cu afișaj, care arată continuu gradul de încărcare, modul și puterea. Cu ajutorul acestuia ați putea monitoriza și gradul murdării și prezența unor înfundări.

Curățare

Dreame H11 Max este un aspirator specializat într-un domeniu, în care celelalte aspiratoare nu ar îndrăzni să încerce. Este vorbă de lichidele vărsate cu consistență diferită, fie ca este vorbă de cafea, lapte, vin și altele. Datorită detectoarelor încorporate pentru a detecta nivelul de murdărie, aspiratorul fără fir își alege modul de funcționare și puterea de aspirare, astfel încât cu o singură ștergere să nu lase nici măcar o pată pe podea. Deși este potrivit în principal pentru teracotă și laminat în bucătărie, îl poți folosi în siguranță pe covoarele tale.

Pentru o asemenea curățare perfectă ajută nu doar locația ingenioasă a celor două rezervoare, ci și peria principală, care este realizată din fire scurte și moi, potrivite atât pentru curățarea uscată, cât și pentru cea umedă. Aceasta nu seamănă cu nimic cu o perie tradițională, ați putea acea impresia că nu pot pătrunde în adâncime, dar capul se rotește atât de repede, de 560 rotații per minut, încât produce un vârtej în jurul său, separând lichidele de particulele de praf înainte ca peria să ajungă la ele.

Mod de curățare  

Modurile Eco și Max sunt modurile de curățare, Eco fiind potrivit pentru curățarea zilnică, mai ales în orașele aglomerate, unde praful și smogul sunt des întâlnite. Modul Max este destul mai puternic cu cele 10 000 Ра, dar are durată mai scurtă. Acesta face față cu cele mai mari mizerii. Dacă nu sunteți siguri unde este murdăria, încercați modul automat și veți simți cum sunteți ghidat de aspirator. Inițial funcționează la o putere scăzută, dar când scanează murdărie, trece la putere maximă. Timpul mediu de funcționare este de 36 minute pentru o suprafață de până la 200 metri pătrați.

Auto-curățare

Cea mai plăcută și surprinzătoare parte a tehnologiei prezentată de Dreame H11 Max este capacitatea sa de auto-curățare a periei în timp ce se încarcă la stația de încărcare. Tot ce trebuie să faceți este să goliți și să curățați rezervoarele de apă.

Cel mai popular

Xiaomi 12 – Toate cele mai importante pentru model

Deja sunt prezente păreri împărtășite ale utilizatorilor pe web despre faptul că telefonul de bază Xiaomi 12 este flagmanul lor preferat de primă clasă în momentul de față. Acesta combină putere, design elegant și o cameră foarte fiabilă, încărcare rapidă cu și fără cablu și o interfață îmbunătățită în comparație cu telefoanele vechi ale producătorului chinezesc.  

Smartphone Oppo K10 – la ce ne-am putea aștepta ?

Compania chinezească Oppo a lansat în curând – pe 23 martie 2022 noul său smartphone din această serie în India. Pasul acesta a fost așteptat întrucât producătorul încearcă a-și îmbunătăți strategia în domeniul vânzărilor online și a-și asigura legătura directă excelentă cu utilizatorii săi online. Dispozitivul funcționează cu ColorOS și menține 11 limbi indiane.

Ulefone Power Armor 14 Pro – Scurtă recenzie și date model (video)

Ulefone a prezentat oficial telefonul său cel mai nou Power Armor 14 Pro pe data de 9 martie 2022. Pare că acesta este un upgrade foarte bun al Power Armor 14. Noul smartphone model 14 Pro păstrează toate cele mai bune caracteristici ale precursorului său, dar se distinge prin specificații îmbunătățite.

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition

Smartphone-ul Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition deja este lansat pe piața din Tailanda din 12 aprilie 2022.