Acasă Aspiratoare verticale Ce nu știți despre robotul – Dreame H11 Max – Date și...

Ce nu știți despre robotul – Dreame H11 Max – Date și recenzii video

Dacă sunteți nostalgici după aspiratoarele tradiționale și preferați a avea un control direct asupra curățeniei, dar în același timp nu renunțați la ceea ce oferă noile tehnologii, atunci Dreame H11 Max este creat pentru dvs. Acesta este un aspirator vertical pentru curățare uscata si umeda, care spală si aspiră simultan. Extrem de util pentru bucătării și în general pentru locuințe cu copii mici sau animale de companie.

Noutăți ?

În unele domenii, tehnologiile au atins performanțe inimaginabile. Pentru mai bine sau mai rău, aspiratoarele au rămas pe un plan secund, prioritatea având smartphone-urile. Totuși, aspiratoarele fac parte din aparatele electrice existențiale fără de care cu greu ne-am putea imagina orice gospodărie. Aspiratoarele nu trebuie să aibă un design care să se potrivească hainelor sau stilului dvs. de viață. Cei trei factori care pot concura între ei sunt: ​​durata de viață a bateriei, puterea de aspirare și suprafață curățată .

Specificații

  • Putere de aspirare: 10000 PA
  • Nivelul de zgomot: 76 dB
  • Putere nominală: 150 W
  • Greutate netă a produsului: 4,7 kg
  • Capacitatea recipientului pentru praf: 0.5 L
  • Materiale potrivite a pardoselilor: gresie, lemn

Dreame H11 Max acoperă fiecare dintre acești factori, adăugând ceva nou. Acesta este compact, ușor de utilizat și de încărcat. Fără cablu – unul dintre principalele sale avantaje. Vă avertizează în mod constant despre nivelul de aspirație, timpul rămas și cantitatea de apă. În plus, aproape nu emite zgomot. Ați putea purta o conversație, a vă uita la televizor și chiar ați putea asculta cartea audio preferată în timp ce faceți curățenie. Сu un aspirator fără cablu  de acest calibru vă veți putea bucura de mai multă liniște și timp pentru dvs.

Design

Spre deosebire de alte modele, Dreame H11 Max este dotat cu două recipiente – un recipient este pentru apă curată, cu capacitate de 900 ml., și unul pentru apă murdară, cu capacitate de 500 ml. Cele două recipiente ocupă o mare parte a carcasei, fiind separate de motor. Partea superioară a aspiratorului este dotată cu un mâner comod cu afișaj, care arată continuu gradul de încărcare, modul și puterea. Cu ajutorul acestuia ați putea monitoriza și gradul murdării și prezența unor înfundări.

Curățare

Dreame H11 Max este un aspirator specializat într-un domeniu, în care celelalte aspiratoare nu ar îndrăzni să încerce. Este vorbă de lichidele vărsate cu consistență diferită, fie ca este vorbă de cafea, lapte, vin și altele. Datorită detectoarelor încorporate pentru a detecta nivelul de murdărie, aspiratorul fără fir își alege modul de funcționare și puterea de aspirare, astfel încât cu o singură ștergere să nu lase nici măcar o pată pe podea. Deși este potrivit în principal pentru teracotă și laminat în bucătărie, îl poți folosi în siguranță pe covoarele tale.

Pentru o asemenea curățare perfectă ajută nu doar locația ingenioasă a celor două rezervoare, ci și peria principală, care este realizată din fire scurte și moi, potrivite atât pentru curățarea uscată, cât și pentru cea umedă. Aceasta nu seamănă cu nimic cu o perie tradițională, ați putea acea impresia că nu pot pătrunde în adâncime, dar capul se rotește atât de repede, de 560 rotații per minut, încât produce un vârtej în jurul său, separând lichidele de particulele de praf înainte ca peria să ajungă la ele.

Mod de curățare  

Modurile Eco și Max sunt modurile de curățare, Eco fiind potrivit pentru curățarea zilnică, mai ales în orașele aglomerate, unde praful și smogul sunt des întâlnite. Modul Max este destul mai puternic cu cele 10 000 Ра, dar are durată mai scurtă. Acesta face față cu cele mai mari mizerii. Dacă nu sunteți siguri unde este murdăria, încercați modul automat și veți simți cum sunteți ghidat de aspirator. Inițial funcționează la o putere scăzută, dar când scanează murdărie, trece la putere maximă. Timpul mediu de funcționare este de 36 minute pentru o suprafață de până la 200 metri pătrați.

Auto-curățare

Cea mai plăcută și surprinzătoare parte a tehnologiei prezentată de Dreame H11 Max este capacitatea sa de auto-curățare a periei în timp ce se încarcă la stația de încărcare. Tot ce trebuie să faceți este să goliți și să curățați rezervoarele de apă.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.