Acasă Smartphone XIAOMI 12 PRO SCURT REVIZIE ȘI REVIZIE

XIAOMI 12 PRO SCURT REVIZIE ȘI REVIZIE

XIAOMI 12 PRO  este deja pe piața. Realmente este disponibil în trei combinații: 8GB/128GB, 8GB/256GB  12GB/256GB.

Smartphone-ul a fost prezentat la sfârșitul lunii decembrie 2021 în China, iar Xiaomi a lansat dispozitivul pe piețele mondiale pe 15 martie 2022. Producătorul îl oferă pe piețe selectate din Europa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est, Africa și America Latină.

Smartphone-ul este unic.

Xiaomi este momentan al treilea cel mai mare producător de telefoane din lume, acest lucru datorându-se în mod direct dominației bugetare a brandului.

Câteva fapte ! Din seria Redmi Note s-au vândut peste 240 de milioane de dispozitive numai în ultimii cinci ani, dar rivalitatea în creștere a lui Realme din această categorie a determinat Xiaomi a se concentra mai mult pe clasele medii și înalte.

Schimbarea a început acum câțiva ani odată cu introducerea dispozitivului Mi 10 Pro. Acesta a fost primul dispozitiv al companiei Xiaomi cu camera 108MP. Această tendință a continuat anul trecut cu seria Mi 11. Într-adevăr, în special Mi 11 Ultra a făcut parte din cele mai bune telefoane ale anului.

Anul 2022 a fost un an revoluționar.

Evident, în anul 2022 Xiaomi a revizuit cele întâmplate în ultimii doi ani, pentru a prezenta un flagman, care ar putea înfățișa cu curaj dispozitivele Galaxy S22+ și Find X5 Pro. Rezultatul este XIAOMI 12 PRO DUAL SIM 256GB 8GB RAM, care ispitește utilizatorii cu funcțiile sale foarte atractive, inclusiv trei camere 50MP pe spate, încărcare foarte rapidă de 120W și designul nou curajos. Fără îndoială s-ar putea concura cu Samsung și OPPO.

Ce este special la acest telefon nou ?

Smartphone-ul XIAOMI 12 PRO DUAL SIM 256GB 8GB RAM se distinge de restul telefoanelor din sector din câteva motive. Iată de ce este atât de diferit.

Cel mai nou flagman Xiaomi este dotat cu camere fenomenale și încărcare ultra rapidă. Dar asta nu este totul. XIAOMI 12 PRO DUAL SIM 256GB 8GB RAM oferă un design curajos cu hardware interior de primă clasă, ecran uluitor 120Hz AMOLED cu patru difuzoare și  încărcare 120W cu cablu / 50W fără cablu. Trio-ul de camere 50MP de pe spatele telefonului face fotografii extraordinare în orice situație. Cu siguranță modelul acesta XIAOMI 12 PRO DUAL SIM 256GB 8GB RAM câștigă în multe domenii cheie, anume:

  • Ecran extraordinar 120Hz QHD+ AMOLED
  • Camere fantastice
  • Cel mai nou hardware
  • Încărcare 120W cu cablu / 50W fără cablu
  • Android 12
  • Patru difuzoare incredibile

Mai jos sunt prezentate 2 detalii foarte importante cărora trebuie acordată o atenție specială !

  • Design

XIAOMI 12 PRO are un design curajos, cu care se distinge.  Smartphone-ul conferă un sentiment formidabil când este ținut în mâna.

Marea schimbare anul acesta este legată de carcasa camerei de pe spatele telefonului; obiectivul principal este subliniat în loc vizibil într-un inel gigant. Producătorul evită designul simetric din anul trecut. La fel și stema Xiaomi este pe spatele telefonului, care este acoperit cu o textură mată, plăcută la atingere. Totodată previne apariția petelor, iar laturile rotunjite contribuie la sentimentul plăcut când este ținut în mâna. Butoanele de alimentare și volumul sunetului sunt în dreaptă. Dispozitivul este înalt și cu lățime mică, dar cu o distribuire bună a greutății-  nu se simte ca un telefon cu greutate de 204 grame, sau 9 grame mai mult de Galaxy S22+.

  • Ecran

De data această Xiaomi folosește tehnologia LTPO 2.0 pentru panoul, care permite ecranului  scara dinamică de la 120Hz până la 1Hz pe baza conținutului. Sunt prezente multe posibilități de personalizare, fiind disponibile trei moduri de culori: culoare strălucitoare, standard și originală. Totodată este prezentă posibilitatea de comutare la DCI-P3 sau gama de culori sRGB. Este disponibil control manual, adică posibilitatea de setare a echilibrului de culori în funcție de preferințele personale. Desigur acesta este cel mai bun ecran Xiaomi până acum.

Bineînțeles, mai sunt multe detalii, care merită menționate  … Dar cele prezentate categoric plasează smartphone-ul în lista de TOP a telefoanelor producătorului chinezesc.

Cel mai popular

Aspirator robot S8 Pro Ultra – Cele mai importante informații de știut despre model prezentate în recenzie

La fel ca și celelalte modele, robotul are o baterie de 5200 mAh, suficientă pentru 180 de minute de funcționare în regim silențios pentru apartamente de dimensiuni medii și mari (suprafață de până la 300 mp). Recipientul pentru praf are capacitatea de 350 ml, iar cel pentru apă - 200 ml, ambii fiind dotați cu indicatori speciali care monitorizează constant conținutul acestora și comunică cu stația de încărcare.

Aspirator robot Roborock S8 – Recenzia modelului

Noua gamă de aspiratoare robotizate de la Roborock este pe drum, iar S8 este unul dintre modelele de top din această gamă. Acesta este cea mai accesibilă dintre cele trei variante, cu cel mai mare recipient de praf – 400 ml. Un mare avantaj al S8 este navigația sa LiDAR, îmbunătățită de sistemul de ghidare 3D. Acesta îl ajută să navigheze acasă la fel de bine zi și noapte, evitând obstacolele și recunoscând până la 42 de obiecte diferite.

Cubot King Kong 6 – specificațiile și detaliile modelului

King Kong 6 este un nou model de smartphone al companiei chineze Cubot, lansat pe piață în octombrie 2022. Aparatul se distinge prin puterea sa, fiind oferit la un preț foarte accesibil. Ecranul său de 6 inch este găzduit într-o carcasă rezistentă la șocuri, cu protecție împotriva prafului și umezelii. Denumirea modelului sugerează că dispozitivul este perfect pentru persoanele a căror viață de zi cu zi este dinamică sau pentru cei care iubesc sporturile extreme. Modelul are certificare IP68.

Doogee S99 – recenzie și opinie de expert

Tocmai la timp pentru sărbătorile din decembrie 2022, brandul de dispozitive mobile robuste Doogee și-a dezvăluit cel mai recent model - S99. Dispunând de toate caracteristicile deja afirmate, acesta surprinde cu îmbunătățiri ulterioare și se pare că acesta va fi un însoțitor fidel pentru cei care vor descoperi aventurierul în sine în noul an.