Acasă Aspiratoare roboți Recenzie a modelelor Dreame T30 Neo, DreameBot D10s și DreameBot D10s Plus.

Recenzie a modelelor Dreame T30 Neo, DreameBot D10s și DreameBot D10s Plus.

Compania Dreame este specializată în producția de aspiratoare cu funcții de aspirare. Înțelegând perfect ritmul agitat al vieții moderne, Dreame vă pune la dispoziție trei tipuri de dispozitive de aspirare, începând de la controlul complet al curățării și ajungând până la libertatea totală. Explorați ofertele noastre și alegeți cea mai eficientă metodă de curățare. Și cea mai bună veste – începând de astăzi, acestea sunt disponibile în promoție pe site-ul Mobisector.ro

Dreame T30 Neo

Dreame T30 Neo

Dreame T30 Neo este o aspiratoare wireless cu trei moduri de funcționare – 90 de minute de aspirare eco, 35 de minute în modul standard și 7,5 minute în modul turbo. Asemănătoare cu aspiratoarele robotizate, peria principală este spiralată, cu două margini – una din silicon și una cu peri. Designul său dublu este adaptabil și potrivit pentru suprafețe netede, mate și neregulate, curățând eficient atât resturi mari, cât și fire subțiri și praf. Sistemul de filtrare are cinci trepte, iar filtrele și containerul sunt lavabile. În plus, beneficiați de două prelungitoare și două atașamente pentru curățarea aparatelor, rafturilor și chiar lenjeriei de pat. Stația de încărcare servește și ca suport pentru aspirator și atașamentele sale. Astfel, Dreame T30 Neo va fi întotdeauna la îndemână, pregătit pentru utilizare, indiferent de gradul de murdărie. Containerul pentru praf are o capacitate de 600 de ml – suficient pentru a curăța un apartament mare de două ori. În acest timp, puteți avea încredere în portul de control, echipat cu un ecran pentru starea bateriei, modul de funcționare și altele. Ia control complet asupra curățării, așa cum dorești, când dorești

Vezi aspiratorul aici!

DreameBot D10s

DreameBot D10s

Când doriți să vă distanțați de curățarea de bază, dar nu în totalitate, DreameBot D10s vine în ajutorul dumneavoastră. Ca model în sine, acesta este fundamental, echipat cu cele mai necesare funcții pentru un robot autonom din clasa sa. De îndată ce este pornit pentru prima dată, D10s utilizează sistemul LDS pentru cartografiere, pentru a-și crea propriul traseu de curățare. După ce se familiarizează cu terenul, începe procesul de curățare conform algoritmului său ales. Pentru depășirea obstacolelor, se bazează în întregime pe bara laterală, cu ajutorul căreia se respinge și își continuă activitatea. În modul turbo, dezvoltă o putere de aspirație de până la 5000Pa, iar la o încărcare redusă poate curăța timp de 280 de minute, datorită bateriei sale de 5,200mAh. Chiar și dacă nu reușește să facă față unei singure încărcări, D10s se va întoarce singur la stația sa, după care va continua de acolo de unde a rămas, fără a-și schimba algoritmul. Când aspiră, robotul se bazează pe peria sa principală și pe peria laterală pentru a curăța casa de la un colț la altul. În timpul curățării umede, D10s folosește o cârpă și un rezervor de apă cu mai multe trepte de picurare, pe care le controlați printr-o aplicație de telefon. Aceeași aplicație vă va ajuta să vă orientați prin harta creată de acesta, să stabiliți programe de curățare, zone cu acces interzis și altele.

Vezi aspiratorul aici!

DreameBot D10s Plus

DreameBot D10s Plus

Perla printre dispozitivele de aspirare Dreame este un robot autonom de curățare care nu are nevoie de nicio asistență. Cel puțin pentru următoarele 65 de zile. D10s Plus nu este doar o versiune îmbunătățită cu inteligență artificială, care distinge camerele și obiectele din fața sa, ci și instrumentul perfect pentru a vă menține casa curată și protejată. Datorită camerei încorporate în robot, acum puteți monitoriza casa în timp real, descărca fotografii și înregistra clipuri video, precum și efectua convorbiri video bidirecționale cu copiii sau animalele de companie de acasă.

Vezi aspiratorul aici!

D10s Plus vă oferă posibilitatea să vedeți casa dvs. dintr-un unghi nou – să controlați totul fără a atinge măcar praful. După ce își încheie programul, robotul se va întoarce la stația de andocare și își va goli containerul de praf, transferând totul într-un sac de hârtie cu o capacitate de patru litri și un filtru E12, care reține până la 99,5% din acarieni, bacterii și microbi în casa dvs. Singurul lucru pentru care va trebui să aveți grijă mai des este mătura de curățare. Mopa se spală manual, iar rezervorul de apă se umple cu ușurință în câteva secunde. Cu D10s Plus, puteți obține multe cu efort minim.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.