Acasă Noi tehnologii OnePlus 12 - Totul despre model

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Design

La atingere, OnePlus 12 este extrem de ușor, dar stabil. Ecranul are un strat de protecție Gorilla Glass Victus 2, iar spatele este Gorilla Glass cu un finisaj mat. Rama este din aluminiu, similar cu placa care înconjoară camerele din spate. Butoanele sunt poziționate lateral, cu un total de trei butoane – două în dreapta, pentru pornire și controlul volumului, și unul în stânga, care servește drept buton rapid pentru modul silențios. Designul inteligent sincronizat vă permite să efectuați acțiuni de bază fără distrageri și fără a vă menține atenția pe ecran. Este ideal atunci când călătoriți, vorbiți cu o persoană dragă sau vă aflați într-o întâlnire importantă. Modelul este disponibil în trei culori diferite – negru, verde și argintiu. Este inclus un încărcător de 100W, dar există o opțiune pentru încărcare wireless de 50W și partajată – 10W.

50W зареждане и споделено – 10W.

Afișare

Ușor curbat, afișajul se integrează perfect în cadrul din aluminiu, creând o senzație de spațiu de lucru mai mare. Senzorul de amprentă digitală este poziționat la o înălțime ideală, nu la marginea inferioară ca la alte modele. Tipul de afișaj este

LTPO, cunoscut și sub denumirea de oxid policristalin de temperatură joasă cu AMOLED. Această combinație a devenit un element de bază pentru compania producătoare, nu numai pentru imaginea de înaltă calitate și profunzimea imaginii, ci și pentru utilizarea mai economică a bateriei, în special în jocuri.

Dimensiunea ecranului este de 6,82 inci cu o rezoluție de 1440 x 3168 și o adâncime a imaginii de 510 ppi. Paleta de culori este formată din 1 miliard de culori, în timp ce rata de reîmprospătare este de 120Hz. Cea mai impresionantă, însă, este luminozitatea ecranului – unii utilizatori ar considera că OnePlus 12 are mai multă luminozitate decât ar putea folosi. Motivul pentru acest lucru este că, în exterior, vremea este complet imprevizibilă – într-un moment se coace, iar în următorul, cerul devine brusc negru. Sau vă plimbați afară, dar când intrați într-o pădure, umbra stropită – pâlpâirea constantă a luminii prin crengile copacilor – vă împiedică să vedeți ceva. Cu OnePlus 12, nu numai că puteți vedea cu o claritate absolută în orice moment al zilei, dar beneficiați și de un mod special de protecție a ochilor.

Specificații

Afișaj : 3168 x 1440 pixeli , rată de reîmprospătare de 120Hz
Cameră : 50 MP (cameră triplă) , cameră frontală de 32 MP
Hardware : Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 12GB RAM
Stocare : 256GB
Baterie : 5400 mAh
Sistem de operare : Android 14

Camere foto

Камера Hasselblad

Încă o dată, OnePlus a încheiat un parteneriat cu Hasselblad pentru a dezvolta și adapta camerele foto pentru un smartphone. Hasselblad are rădăcini suedeze și este cunoscută pentru fabricarea de camere de format mediu și echipamente foto. Primele camere au fost proiectate de fondatorul companiei și au fost folosite pentru fotografierea aeriană, care prezentau o precizie diferită de modelele anterioare. În 1962-63, NASA a selectat camerele Hasselblad pentru programul Mercury și, ulterior, pentru programele Gemini și Apollo, deoarece aparatele lor funcționau cel mai bine în spațiul vidat. Puteți avea încredere în judecata NASA și puteți testa singuri cât de reușit a fost cel de-al patrulea parteneriat dintre OnePlus și Hasselblad.

Trioul de camere este găzduit într-un inel metalic, imitând un obiectiv larg. Camera principală este o cameră de 23 mm, de 50 MP, cu autofocus și bliț PDAF dublu. Acest tip de cameră este potrivit pentru fotografii de aproape și de la distanță și va fi de mare folos în timpul drumețiilor lungi printre rezervații, muzee de oraș și case muzeu. În aceste condiții, fotografiile de la distanțe diferite sunt la fel de saturate, detaliate; cu un raport ideal între contrast și luminozitate. Pentru drumeții în aer liber prin zone protejate, rezervații ale biosferei, drumuri de pământ și poteci forestiere, veți avea nevoie de o cameră telescopică, de 70 mm, cu 64MP și zoom triplu. Pentru fotografii panoramice ale platourilor, câmpurilor, folosiți camera ultra-wide de 114 grade, de 48MP. Toate cele trei camere sunt calibrate cu paleta de culori Hasselblad, suportă HDR, video 8K și 4K.

Camera frontală este una singură, amplasată central, în partea superioară a ecranului. 32 MP cu HDR automat, panoramă și calitate video 4K pentru selfie-uri și fotografii generale uimitoare.

Procesor și memorie

Snapdragon 8 Gen 3 Процесор

Procesorul este în prezent cel mai tare de pe piață, Snapdragon 8 Gen 3, care oferă captură cu precizie AI, jocuri mobile echivalente cu o consolă reală și o sursă audio de calitate de studio. Pe lângă acestea, ai parte de cea mai rapidă și mai sigură conexiune mobilă din lume. Snapdragon 8 Gen 3 funcționează împreună cu placa grafică Adreno 750, alimentând împreună Android 14 și sistemul de operare OxygenOS 14, cu grafica sa fluidă și interactivă și tranzițiile perfecte între aplicații.

Patru variante ale OnePlus 12 vor fi lansate pe piața internațională, cu diferite dimensiuni principale și de memorie RAM. Vor exista două modele – negru și verde, cu două rapoarte – 16GB/512GB și 16GB/1TB. 16GB pentru RAM sunt mai mult decât suficienți pentru aproape toate aplicațiile pe care le puteți descărca. Deși OnePlus 12 nu este un telefon de gaming, acesta se comportă extrem de adecvat în primele 20 de minute de joc. Consumul de energie este calculat inteligent și adaptat la aplicațiile de bază.

 

Mobisector oferă servicii de service și servicii post-vânzare pentru produsele achiziționate prin intermediul propriului magazin online. Consultanții noștri sunt întotdeauna disponibili pentru a vă oferi recomandări și sfaturi cu privire la alegerea corectă a aspiratorului robot, a telefonului sau a altui produs. Contactați-ne acum pentru a primi ajutor în alegerea noului dvs. ajutor de casă sau dispozitiv inteligent.

sales@mobisector.ro
+359896377738

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.