Acasă Hot News ONEPLUS 12 - Informațiile esențiale pe scurt

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru. Ecranul în sine este acoperit cu Gorilla Glass Victus 2, care protejează împotriva zgârieturilor atunci când este scăpat pe o suprafață de natură variată. Partea din spate are, de asemenea, protecție Gorilla Glass în plus, cu un inel special care înglobează cele trei camere și modulul de bliț și senzori. Inelul găzduiește și logo-ul companiei cu care OnePlus a încheiat un parteneriat pentru crearea modelului – Hasselblad. Rama telefonului este din aluminiu, cu două butoane în partea dreaptă – pentru alimentare și volum. În partea stângă, veți găsi un buton suplimentar pentru a schimba notificarea (sunet, vibrație, fără sunet). OnePlus12 are, de asemenea, certificare IP65 pentru protecție împotriva ceții de apă și a prafului.

Ecran

Nu doar curbura este responsabilă pentru profunzimea imaginii, ci și ecranul LTPO AMOLED cu 1 miliard de culori și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Luminozitatea este extrem de ridicată, mult mai mult decât la oricare dintre modelele anterioare – 4500 nits (dacă se compară cu standardul TV, care este de 500 nits). Dimensiunea ecranului este de 6,82 inci, cu o rezoluție de 1440 x 3168 pixeli. Dolby Vision și HDR10+ vă vor oferi o experiență cinematografică completă. În testele de reîmprospătare, ecranul se comportă la fel de bine ca și smartphone-urile high-end.

Camere foto

Cu toate acestea, caracteristica cu adevărat surprinzătoare este procesorul combinat cu trioul de camere din spate. Snapdragon 8 Gen 3 este extrem de rapid și de fiabil, compatibil cu cel mai complex hardware de telefon, oferind o conectivitate mobilă stabilă, o experiență de joc fluidă, un sunet excelent și o performanță fluidă și rentabilă. De la baterie până la software, Snapdragon 8 Gen 3 alimentează absolut totul, inclusiv Android 14 actualizat și sistemul de operare OxygenOS 14. OnePlus 12 va fi lansat cu două dintre modelele sale – în culorile negru și, respectiv, verde – cu 16GB/512GB și 16GB/1TB RAM versus memoria principală. Dacă vă câștigați existența prin streaming sau doriți să vă îmbunătățiți semnificativ experiența de gaming, OnePlus 12 este telefonul de care aveți nevoie.

După cum am menționat mai sus, camerele au fost dezvoltate împreună cu renumitul producător suedez de camere Hasselblad. Camera principală este de 50MP, wide, pentru fotografii de aproape și de la distanță. Camera secundară este un periscop teleobiectiv, de 64MP, cu zoom triplu al imaginii, ideal pentru fotografii macro. Cea de-a treia cameră este de 48MP, ultra-wide, concepută pentru panorame din oraș și din natură. Camera pentru selfie nu este cu nimic mai prejos, cu cei 32MP, Auto-HDR și calitate video 4K. Toate camerele dezvoltate de Hasselblad dispun de un sistem independent de calibrare a culorilor, care are ca scop crearea de fotografii cu nuanțe mai pământii, mai realiste.

 

OnePlus 12 dispune, de asemenea, de sistemul său îmbunătățit de sateliți care încorporează QZSS din Japonia. Scanerul de amprente este plasat într-un loc convenabil, chiar sub centrul ecranului. Încărcătorul este de 100W, încărcând bateria la 100% în mai puțin de o jumătate de oră. Există încărcare wireless de până la 50W și încărcare partajată de până la 10W. Bateria este de 5400 mAh și este controlată direct de procesor pentru un consum economic.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.