Acasă Aspiratoare roboți Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro – Recenzia modelului + Video

Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro – Recenzia modelului + Video

Dreame на Xiaomi oferă noul aspirator robot Z10 Pro, care este o versiune actualizată a versiunii nu mai puțin faimoasă și iubită L10 Pro. Acesta curăță, spală, freacă și își golește recipientul la stația de încărcare fără implicarea dvs.

Putere de aspirare  

Asemănător modelului L10 Pro, Z10 Pro de asemenea prezintă putere de aspirare de 4000 Pa, fiind semnificativ mai puternic în comparație cu alte aspiratoare din aceeași gamă de preț, care abia acoperă 2000-3000 P. Cu asemenea performanțe ați putea lăsa liniștit robotul a funcționa pe diverse suprafețe și pardoseli, precum de exemplu, panouri laminate sau din lemn cu rosturi greu accesibile; linoleum sau gresie de bucătărie. Z10 Pro face față și diferitelor tipuri de covoare și  preșuri din materiale naturale sau artificiale, tricotate, țesute, moi sau dure. Peria sa principală este suficient de plastică, dar și suficient de tare pentru a elimina murdăria. Dacă ceva încearcă să alunece sau să scape, peria laterală intră în joc cu firele sale lungi fără compromisuri, care aduc totul înapoi la peria principală. Și așa – până la sfârșitul ciclului de curățare.

Specificații

  • Înălțime: 9,7 centimetri
  • Capacitatea bateriei: 5200mAh
  • Capacitatea recipientului de apă: 150 ml.
  • Putere de aspirare: 4000 pA
  • Nivelul de zgomot: 62 dB
  • Capacitatea recipientului de murdărie: 400 ml.

Nu vă faceți griji că puterea mare va uza rapid componentele aspiratorului sau piesele sale principale. Dreame Z10 Pro este acționat de motor Nidec, care nu necesită întreținere specială și are o viață lungă de exploatare. Acest motor oferă patru niveluri de intensitate. Puteți accesa aceste setări prin aplicația pentru telefon a robotului.

Cartografiere și navigare  

Ce este un aspirator bine echipat, puternic și inteligent, fără algoritmul de curățare potrivit ? Chiar și pentru oamenii este valabilă regula că nu ajunge doar să poți, trebuie și să știi. Aspiratorul Z10 Pro știe excelent a naviga în locuința dvs., lângă mobila, pantofii de acasă și alte obstacole, cu ușurința sa profesională tipică. Toate acestea sunt posibile datorită modelului tridimensional în care se mișcă robotul. Sistemele sale funcționează ca și senzorii de șoc și cădere, astfel încât nu trebuie să vă uitați la aspirator tot timpul. Dacă totuși doriți totul să fie sub control, monitorizați procesul de curățare cu ajutorul hărții locuinței dvs. disponibilă în aplicația.

Auto-curățare

Cea ce în urmă cu doi ani s-a considerat un proiect al viitorului, treptat devine o componentă obligatorie a fiecărui aspirator robot nou . Stația de încărcare acum este și stație pentru golirea recipientului robotului. Procesul este îmbunătățit în comparație cu versiunile mai vechi, fluxul de aer fiind dublat, pentru golirea completă a recipientului, aerul rezultat fiind evacuat pentru a nu umfla punga din hârtie din stația. Este adăugat senzor pentru presiunea aerului, care face față singur blocajelor, eliminând o altă obligație neplăcută. Capacitatea pungii din stație este de 4 litri, care ar trebui să ajungă pentru o perioadă de peste două luni, la o încărcare medie a robotului. Capacitatea recipientului robotului Z10 Pro este de 400 ml., cea ce înseamnă că trebuie umplut complet de zece ori până la momentul de golire a pungii. Această modalitate de izolare a prafului este perfectă pentru persoanele,  care suferă de alergii sezoniere și alergii în cursul anului întreg.

Zone și timp de funcționare

Asemănător altor modele de aspiratoare, Z10 Pro vă permite a indica diferite zone pe harta care să fie curățate într-un anumit interval de timp, cu o putere mai mare sau ai mică, cu sau fără curățare umedă. Bateria este de 5,200 mAh, fiind suficientă pentru 150 minute de funcționare, totuși, în cazul în care murdărirea se dovedește a fi mai serioasă de cea estimată, Z10 Pro va reveni la stația sa de încărcare înainte de a continua de la locul în care s-a oprit.

În cazul curățării zilnice, robotul este activ timp de două ore și jumătate, acoperind o suprafață de până la 250 de metri pătrați. Mopul de spălat este instalat separat, împreuna cu recipientul de apă cu capacitate de 150 ml, cu trei niveluri de alimentare prin picurare. Dacă nu setați nicio valoare, robotul vă va curăța casa la discreția sa.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.