Acasă Aspiratoare roboți DreameTech – Lista cu cele mai bune 4 modele noi de aspiratoare...

DreameTech – Lista cu cele mai bune 4 modele noi de aspiratoare robot și aspiratoare verticale

În societatea noastră aglomerată de astăzi, tehnologia continuă să revoluționeze fiecare aspect al vieții noastre, inclusiv activitățile casnice. Apariția dispozitivelor inteligente de curățare a schimbat modul în care menținem curățenia în casele noastre. Acestea sunt echipate cu o serie de funcții extinse și capacități avansate, care fac curățarea mai eficientă, mai comodă și adaptată nevoilor individuale ale fiecăruia dintre noi.

Cele mai moderne funcții ale DreameBot L10 Ultra

DreameBot L10 Ultra

Compania DreameTech a prezentat cel mai nou produs din domeniul aspiratoarelor inteligente – DreameBot L10 Ultra. Acesta este conceput pentru a revoluționa modul de curățare, oferind o performanță și un confort de neegalat. Una dintre caracteristicile remarcabile ale lui L10 Ultra este stația complet automatizată de încărcare. Aceasta nu doar încarcă robotul, ci se ocupă și de golirea containerului de praf, reumple rezervoarele de apă și soluția de curățare, și spală și usucă mopurile. Echipat cu o putere de aspirație stabilă, DreameBot L10 Ultra face față tuturor tipurilor de murdărie, indiferent dacă este vorba de fire de păr de animale de companie, firicele sau particule fine, asigurând curățenie și prospețime în urma sa. Datorită sistemului său inteligent de navigație AI și camerei RGB, L10 Ultra planifică și optimizează automat traseul de curățare, navigând în jurul mobilei și evitând obstacolele, pentru o curățare completă.

Performanțe excepționale ale robotului de curățare Dreame L10 Prime

Dreame L10 Prime

Dreame a prezentat și robotul de curățare – Dreame L10 Prime. Cu funcționalitatea sa îmbunătățită, aparatul oferă o curățare 2 în 1. Rezervorul său de apă, cu flux controlat electronic, permite curățarea umedă precisă, lăsând toate podelele strălucitoare. În plus, designul inovator al periei plutitoare în formă de V elimină fără efort murdăria și resturile, asigurând o curățare completă a fiecărei suprafețe. Dreame L10 Prime automatizează procesul de curățare prin aspirare puternică, curățare automată și uscare cu mop. Elimină firele de păr, lichidele vărsate și murdăria de pe podelele dure și covoare, precum și din locurile greu accesibile. Se întoarce apoi în stația sa de bază pentru a-și spăla și usca mopul, prevenind formarea mucegaiului, a mirosurilor și a creșterii bacteriilor. O altă caracteristică a lui Dreame L10 Prime este conectivitatea sa Wi-Fi, prin care utilizatorii pot controla și monitoriza comod robotul de la distanță, cu ajutorul aplicației mobile Dreame. În plus, robotul este compatibil cu asistenții vocali, permițând controlul dispozitivului fără efort, doar cu comenzi vocale simple.

R10 – următoarea generație de roboți aspiratori inteligenți

DREAME R10 БЕЗЖИЧНА ПРАХОСМУКАЧКА

DreameTech R10 este următorul capodopera în tehnologia de curățare inteligentă. Această aspirator robotizat îmbunătățit oferă o curățare fără probleme datorită funcțiilor sale de avangardă și capacităților moderne, făcându-l un aparat esențial pentru fiecare casă modernă. R10 este proiectat pentru flexibilitate, trecând fără probleme între diferitele tipuri de pardoseli – de la covoare la pardoseli dure, asigurând o curățare completă în întreaga casă. Sistemul anti-încurcătură previne blocarea periei cu fire de păr și reziduuri. R10 dispune și de un coș de gunoi cu o capacitate mare, reducând frecvența golirii și permitând sesiuni îndelungate de curățare. Inovația constă în ledurile strălucitoare care luminează spațiile și colțurile întunecate, curățând murdăria și praful care pot fi de obicei omise în zonele altfel inaccesibile, cum ar fi în spatele mobilei și în crăpăturile întunecate.

Dreame R10 Pro de la DreameTech: Cea mai bună soluție de curățare

DREAME R10 PRO - БЕЗЖИЧНА ПРАХОСМУКАЧКА

 

Dreame R10 Pro, cu puterea sa de aspirare de 150 AW, filtrare îmbunătățită a prafului, perie robustă cu multiple suprafețe și atașamente multifuncționale, s-a dovedit a fi cea mai bună și modernă soluție de curățare. Oferă până la 65 de minute de curățare continuă, pentru îndepărtarea ușoară a firelor de păr ale animalelor de companie și aspirarea prafului din cele mai greu accesibile locuri. Funcția inteligentă de optimizare a aspirației reglează automat puterea în funcție de suprafața care este curățată, optimizând performanța și maximizând durata de viață a bateriei. Indiferent dacă este vorba despre covoare cu păr lung sau podele delicate din lemn tare, R10 Pro asigură o curățare eficientă și completă cu fiecare trecere.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.