Acasă Aspiratoare roboți Levoit - soluții inteligente pentru casa ta

Levoit – soluții inteligente pentru casa ta

Marca Levoit face parte din compania Vesync Co și se specializează în producția de electrocasnice mici pentru casă, printre care aspiratoare verticale și ventilatoare. Cu toate acestea, cunoscută este în special pentru purificatoarele și umidificatoarele lor de aer. Dacă doriți să aveți control complet asupra curățeniei și umidității aerului, verificați ofertele Levoit pe Mobisector.com aici și alegeți produsul potrivit pentru dumneavoastră.

Aspiratoare verticale

Popularitatea acestora a crescut odată cu apariția aspiratoarelor robotizate. Modelele verticale sunt simultan un întoarcere la curățarea tradițională și o completare a acesteia. Sunt atât de ușoare și ușor de utilizat, iar accesoriile lor sunt universale, astfel încât pot curăța fiecare colț al casei dumneavoastră și sunt întotdeauna la îndemână, datorită stației lor de încărcare, care îndeplinește și rolul de suport.

Levoit VortexIQ™ 40 Flex

Levoit VortexIQ™ 40 Flex se remarcă prin tubul său flexibil și sistemul său de filtrare cu patru trepte. Filtrele în sine sunt trei, cele două laterale fiind schimbate la fiecare șase luni, iar filtrul principal – o dată pe an. Capul principal este dotat cu lumini LED pentru curățarea sub mobilier. Peria dublă este universală, adaptabilă la diferite tipuri de podele și pardoseli. Deșeurile sunt eliminate printr-o simplă apăsare a unui buton.

Umidificator ultrasonic pentru aer

Dacă simțiți că aerul din casa dumneavoastră este uscat, puteți îmbogăți umiditatea cu un umidificator portabil cu ultrasunete. Diferența dintre umidificatoarele obișnuite și cele cu ultrasunete constă în modul în care produc umiditatea. Modelul clasic folosește un ventilator care dispersa aburul de apă încălzită. Umidificatorul cu ultrasunete se bazează pe două plăci ceramice care generează vibrații de înaltă frecvență, eliberând o ceață de apă extrem de fină. Acesta este și varianta mai silențioasă și preferată dintre cele două. În plus, umidificatorul cu ultrasunete este considerat mai sigur, deoarece nu depinde de apă fierbinte pentru a-și face treaba.

Levoit LV600S

Levoit LV600S are opțiune pentru abur rece și abur cald. Este potrivit pentru apartamente sau încăperi de până la 70 de metri pătrați. Se descurcă excelent atât în sezonul cald, cât și în cel rece, dispersând umiditatea de patru ori mai rapid chiar și la temperaturi scăzute. Mărimea picăturilor de apă este de 6 microni, asigurându-se că acestea rămân în aer fără a forma pete umede pe mobilierul dumneavoastră.

Levoit Dual 200S

Levoit Dual 200S funcționează simultan ca umidificator și difuzor de uleiuri esențiale. În timp ce unele persoane utilizează uleiurile esențiale local, inhalarea lor are un efect terapeutic și pot fi dispersate în aer în orice concentrație pentru un timp nedeterminat. Acest produs este potrivit pentru dvs. dacă aveți probleme cu somnul, suferiți de anxietate și stres, nu vă hrăniți bine, sunteți sensibili la mirosuri sau doriți să țineți insectele la distanță.

Purificator de aer

Totul în casa dvs., inclusiv dumneavoastră, emite particule care poluează aerul. Purificatorul de aer utilizează un filtru și un ventilator pentru a filtra aerul și a captura particulele, îmbunătățind calitatea aerului. Levoit Core 600S are o filtrare în trei etape și o formulă de filtru ARC cu cărbune activ pentru a absorbi mai ușor mirosurile neplăcute. Modelul are un senzor încorporat care furnizează rapoarte în timp real despre calitatea aerului. Aplicația pentru telefon vă oferă acces la toate funcțiile sale. Core 600S este extrem de puternic și poate purifica aerul în încăperi de până la 147 de metri pătrați. Levoit LV-H133 se descurcă în încăperi de până la 83 de metri pătrați și are un design subțire, precum și trei trepte de viteză.

Levoit Core Mini

Levoit Core Mini este potrivit pentru spații mici, până la 17 metri pătrați. Modelul este eficient din punct de vedere energetic și foarte liniștit, având doar 25 de decibeli. Levoit LV-H131S este un model extrem de puternic, capabil să captureze 99,97% din particulele din aer, inclusiv acarieni, polen și chiar fum. Este extrem de potrivit pentru casele în care se fumează sau pentru bucătării cu o ventilație slabă.

Consumabile

Pe site-ul Mobisector veți găsi toate consumabilele necesare, atât pentru umidificatoare, cât și pentru purificatoarele de aer. Filtrul mic trebuie schimbat la fiecare trei până la șase luni, iar cel mare la fiecare opt sau doisprezece luni. Înainte de a monta noul filtru, nu uitați să îndepărtați husa de nailon.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.