Acasă Aspiratoare roboți Legee D8 - Recenzie Expert + Video

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume – D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.

Produsul poate fi găsit online în magazinul nostru aici: Aspirator robot Legee D8

Pornire

D8 este dotat cu un set complet de senzori încorporați și programe care îl ajută să se orienteze nu numai în casa dvs., ci și în spațiu în general. Lidar, Encoder, Gyro, E-compass și Position Estimation îl ajută pe robot să calculeze cel mai economic traseu, precum și să găsească cel mai rapid stația de încărcare în cazul în care bateria sa scade sub 10%. În plus, utilizează LDS pentru obiecte la distanță și FDS pentru cele apropiate, astfel încât să le evite în timp util. Memoria sa îi permite să stocheze până la cinci hărți diferite, incluzând toate coridoarele și camerele. Puteți alege ordinea de curățare, pereții virtuali și graficele. Aceasta include și zonele virtuale pe care robotul trebuie să le evite sau locurile pe care să și le focalizeze.

Aspirare

Spre deosebire de modelul anterior (D7), noul D8 nu este doar un pas înainte, puțin mai bun sau mai rapid. Puterea sa de aspirare este aproape de două ori mai mare – întregi 5000Pa, în comparație cu cei 2700Pa de anul trecut. Toată această putere trece prin peria de cauciuc cu dublă torsiune, încadrată cu fibre solide în jurul marginilor. Cu o astfel de flexibilitate și adaptabilitate la diferitele suprafețe și grade de murdărire, D8 se descurcă mai mult decât excelent cu cele mai mari provocări pentru orice aspirator – păr, blană și praf fin. În plus, în containerul de praf este montat un piston care comprimă mizeria, făcând loc pentru următoarea.

Video

Axa periei principale este atât de puternică, iar rotația sa – atât de precisă, încât este capabilă să ridice și să aspire șuruburi, șaibe și chiar frunze uscate. Designul robotului, forma sa în D, permite periei laterale tristratice să ajungă la margini și colțuri, extinzându-se cu 40 mm mai departe decât celelalte modele de roboți. Firele periei laterale sunt din cauciuc, rezistente și curbate, ceea ce, pe de o parte, reduce uzura lor și, pe de altă parte, le permite să se așeze mai bine pe picioarele meselor și scaunelor. Algoritmul principal de curățare este în zigzag, permițând robotului să depășească obstacole de până la 20 mm.

Spălare și ștergere

D8 dispune de o mopă de curățare inovatoare, inteligentă și foarte eficientă. Pad-ul la care este atașată mopa se mișcă cu o viteză de 1300 de rotații pe minut și, atunci când senzorii detectează un covor, acesta se ridică la o înălțime de 8 mm, astfel încât să nu lase urme umede în urma sa. Mopa este cu adevărat remarcabilă – triplă, cu ioni de argint. Retine până la 99.9% dintre bacterii și acarieni, neutralizând mirosurile neplăcute. Marginea laterală este elastică și permite spălarea fără probleme, fie manuală, fie în mașina de spălat.

Spray

Această tehnologie este cheia funcției sale de patru într-una, motiv pentru care duzele sunt patru în total. Utilizând puterea apei și senzorul termic de pe partea de jos, Legee D8 pulverizează un jet extrem de subțire de apă, care are rolul de a dizolva petele uscate fără a lăsa apă în exces în urma sa. Imediat după aceasta, mopul, cu puterea sa de presiune de 800g, elimină complet petele.

Opt moduri de funcționare

Tehnologia de curățare cu patru funcții oferă opt moduri de funcționare, inclusiv modul standard și „anti-încurcarea”. Dacă curățați zilnic, treceți la modul Eco, iar pentru curățarea profundă, alegeți Suctiune Puternică sau Curățare Profundă. Curățarea uscată și cea umedă activează doar aspiratorul sau doar mopul, respectiv. În cazul în care aveți o viziune proprie asupra curățării, întotdeauna puteți personaliza setările. Beneficiați de aplicația pentru telefon pentru a avea acces la toate funcțiile și posibilitățile ascunse.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.