Acasă Aspiratoarele functioneaza Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO – Ce trebuie citit înainte de...

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO – Ce trebuie citit înainte de achiziție

Dacă sunteți în căutarea unui aspirator robot, vă puteți relaxa – ați găsit aparatul perfect pentru casa dvs.! Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO este un aspirator robot de înaltă performanță care funcționează pe toate suprafețele și în toate condițiile posibile. Astăzi vă vom prezenta cele mai importante caracteristici ale dispozitivului și suntem siguri că până la urmă nu veți avea nicio îndoială că ați luat decizia corectă. Cu puterea sa de aspirate de 2,100 Pa aspiratorul ajunge fără probleme și la cele mai inaccesibile locuri din locuința dvs. și nu lasă nici măcar un fir de praf.

Caracteristici

  • Dimensiuni : Ø 350 X 94.5 mm.
  • Baterie : 3200 mAh.
  • Wi-Fi 2.4GHz 802.11 b/g/n.
  • Durata de funcționare autonomă : 60-130 minute.
  • Greutate : 3.6 kg.
  • Putere : 33 W.
  • Nivelul de zgomot la funcționarea aspiratorului ≤70 dB (Mod standard)

Aspiratorul este livrat cu o perie de curățare, plus una de rezervă și o perie cu role atașată. Dacă scoateți capacul, veți observa că sub acesta este prezentă o cavitate în care este plasat recipientul de gunoi. Filtrul de apă și filtrul de praf le-ați putea curăța singur, al doilea filtru din acest model chiar poate fi curățat cu apă, cea ce înseamnă cu nu trebuie înlocuite după uzare. Este prezent un sistem dublu de praf cu filtru HEPA, recipient de apă cu capacitate de 200 ml și un recipient de gunoi cu capacitate de 300 ml.

MOP și procesor

Echipat cu mop, după curățarea și aspirarea prafului și murdăriei, aspiratorul spală automat podeaua. Acesta este fără fire și funcționează cu procesor quad-core Cortex-A7 și duo core Mali 400 pentru imagini. Modelul are o capacitate de curățare sporită și este oferit în negru elegant sau alb rafinat.

Senzori

Mi Robot Vacuum Mop PRO se mândrește cu un set mare de senzori care garantează mișcarea sa independentă. Senzorul anti-coliziune asigură că aparatul nu se ciocnește de mobilier, ceea ce ar putea provoca daune. Asistentul robot inteligent poate recunoaște încăperile din locuința dvs. și a planifica traseul curățeniei complet autonom.

În plus, aspiratorul robotizat este echipat cu un senzor de covor, un senzor pentru recunoașterea diferitelor niveluri și scanner LDS (Laser Detect System). Mi Robot Vacuum Mop PRO scanează spațiul înconjurător cu o mare acuratețe, care ascunde întregul secret – analizează totul în jurul său de 1800 de ori pe secundă, echipat cu același scaner, care este testat în mașini individuale. Aceasta este o tehnologie înaltă pe care vă puteți baza cu siguranță. Dacă doriți să fiți mai precis, puteți curăța doar o anumită zonă sau zone selectate, excluzând practic restul zonelor. Totul depinde de dvs. !

Aplicație

Pentru realizarea celor menționate mai sus trebuie să aveți aplicația Xiaomi Mi Home și să vă conectați la rețeaua dvs. Wi-Fi. Aceasta vă permite să controlați robotul direct de pe smartphone. Aplicația vă oferă opțiunea de a seta un traseu la alegere. De exemplu, împărțiți-vă locuința în camere diferite și denumiți-le, astfel încât să puteți curăța atât întreaga zonă, cât și o cameră separată, doar selectând un nume.

Crearea traseelor

De asemenea, aveți posibilitatea de a urmări traseul robotului, cât de repede progresează și de a controla toate acestea cu un singur clic. De asemenea, aveți acces la orice informații referitoare la aparat și curățenie – cât timp va dura și cât va dura până la următoarea încărcare. Bateria modelului este litiu-ion cu o capacitate de 3,200 mAh și tensiune de 14,4 V. Funcționează autonom până la 2,5 ore, ceea ce înseamnă aproximativ 4 – 5 curățări separate. Încărcarea în sine durează 3 ore și este complet independentă – când bateria scade sub 20%, asistentul robot domestic va reveni la stația de reîncărcare.

Concluzie

Aspiratorul robot combină designul elegant, performanțele ridicate și cele mai recente inovații tehnologice. Scopul său este de a vă face viața mai ușoară și mai plăcută. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro oferă o serie bogată de funcții, dimensiuni compacte și un preț foarte accesibil.  Dacă sunteți în căutarea unui robot aspirator de încredere care vă va servi mult timp, acest model este pentru dvs.

Cel mai popular

Xiaomi 12 – Toate cele mai importante pentru model

Deja sunt prezente păreri împărtășite ale utilizatorilor pe web despre faptul că telefonul de bază Xiaomi 12 este flagmanul lor preferat de primă clasă în momentul de față. Acesta combină putere, design elegant și o cameră foarte fiabilă, încărcare rapidă cu și fără cablu și o interfață îmbunătățită în comparație cu telefoanele vechi ale producătorului chinezesc.  

Smartphone Oppo K10 – la ce ne-am putea aștepta ?

Compania chinezească Oppo a lansat în curând – pe 23 martie 2022 noul său smartphone din această serie în India. Pasul acesta a fost așteptat întrucât producătorul încearcă a-și îmbunătăți strategia în domeniul vânzărilor online și a-și asigura legătura directă excelentă cu utilizatorii săi online. Dispozitivul funcționează cu ColorOS și menține 11 limbi indiane.

Ulefone Power Armor 14 Pro – Scurtă recenzie și date model (video)

Ulefone a prezentat oficial telefonul său cel mai nou Power Armor 14 Pro pe data de 9 martie 2022. Pare că acesta este un upgrade foarte bun al Power Armor 14. Noul smartphone model 14 Pro păstrează toate cele mai bune caracteristici ale precursorului său, dar se distinge prin specificații îmbunătățite.

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition

Smartphone-ul Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition deja este lansat pe piața din Tailanda din 12 aprilie 2022.