Acasă Aspiratoare roboți DreameBot L10s Ultra – Recenzie expertă și toate informațiile importante

DreameBot L10s Ultra – Recenzie expertă și toate informațiile importante

Când locuiți într-un oraș aglomerat și petreceți două ore pe drum către și de la muncă, ultima lucrare pe care doriți să o faceți este curățenia. Sâmbăta și duminica sunt o opțiune excelentă, dar când veți găsi timp pentru voi și pentru cei dragi? Dacă doriți în sfârșit să vă eliberați de ciclul fermecat al obligațiilor, Dreame Bot L10s Ultra vine în ajutor. Acest robot autonom, cu stație multifuncțională inclusă în pachet, este tot ce vă puteți imagina.

60 de zile de libertate totală

Potrivit producătorului, sacul de praf încorporat în inima stației de încărcare poate colecta praf și murdărie timp de două luni, înainte de a fi necesar să îl scoateți și să îl înlocuiți cu unul nou. Capacitatea containerului de praf este de 350 ml, dar să nu vă faceți griji cu privire la volum, deoarece sacul de praf are o capacitate de trei litri. Cu prima sa încărcare, L10s Ultra cartografiază casa și selectează un algoritm specific de deplasare, care nu lasă mizeria să fie împinsă în colțuri. Mișcările sale sunt strânse, se încrucișează în zigzag, ceea ce înseamnă că va curăța mai întâi camera de la nord la sud, apoi va trece pe lângă pereți și, în cele din urmă, va curăța din nou, de data aceasta de la vest la est.

Podele curate, mopuri curate

Dreamebot L10s Ultra a adoptat cel mai recent trend în rândul aspiratoarelor autonome, și anume cele două mopuri rotative. Ele se mișcă cu o viteză de 180 de rotații pe minut și sunt făcute dintr-un material sintetic buretos și poros, capabil să curețe și să șteargă. Mopurile sunt conectate la un rezervor de apă de 80 de mililitri și curăță cu același algoritm impecabil cu care robotul aspiră. Atunci când robotul se întoarce la stația de andocare, mopurile sunt spălate și uscate în mod regulat, prevenind astfel formarea mucegaiului și a mirosurilor neplăcute.

Stație de încărcare din viitor

Modelul L10s Ultra dispune de o stație modernizată, care conține nu numai un container pentru praf, ci și unul pentru apă curată și murdară, plus un container inovator pentru detergent de curățare. Detergentul însuși este inclus în pachet și este plasat între cele două containere în partea de sus a stației. Dozarea se face automat, oferindu-vă o spălare perfectă a tuturor tipurilor de suprafețe dure – linoleum, gresie, laminat, covoare, piatră. Atunci când lichidul se termină, puteți reumple containerele cu detergent după propria dvs. alegere. Dacă întâmpinați dificultăți în alegerea produsului de curățare, puteți întotdeauna să comandați un container nou, deoarece lichidul de curățare din el este special creat pentru Dreamebot L10s Ultra.

Navigare cu inteligență artificială

L10s Ultra deosebit se bazează pe navigația sa LiDAR încorporată, pe camera frontală RGB pentru recunoaștere 3D și pe senzorii săi de siguranță pentru a se orienta în spațiu, pentru a se proteja și pentru a evita mobilierul din casa dvs. Chiar și în condiții de vizibilitate redusă sau în absența completă a luminii, robotul se orientează perfect în casa dvs., folosind ca punct de referință harta virtuală pe care a creat-o încă de la prima sa pornire. Aveți acces la hartă prin intermediul aplicației de telefon. Conectați doar L10s Ultra la rețeaua dvs. de internet acasă și puteți controla atât puterea de aspirație, cât și umiditatea mopurilor, precum și programul și frecvența de curățare. Robotul poate fi controlat și prin asistentul vocal sau de la distanță (chiar și atunci când nu sunteți acasă).

Performanțe complete

Odată pornit, robotul începe să curețe. La început, mișcările sale pot părea haotice și neclare, dar imediat după aceea începe să curețe într-un mod precis înainte-înapoi. Datorită roților sale late și cauciucate, poate să treacă peste obstacole de până la 20 mm înălțime. Camera sa RGB îl ajută să detecteze obstacolele de-a lungul traseului său și să le ocolească, fără a afecta performanța sa. Când senzorii săi detectează un covor, ridică cele două mopuri la o înălțime de 7 mm și, în același timp, crește puterea de aspirație. Puterea în modul turbo atinge 5.300 mAh. Peria principală este complet cauciucată, cu o torsiune centrală, care o ajută să ridice atât praf și fire de păr, cât și resturi de alimente.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.