Acasă Noi tehnologii Acebook 1 – Noul laptop – recenzii, specificații și fotografii

Acebook 1 – Noul laptop – recenzii, specificații și fotografii

Acebook 1 oferă un aspect elegant, un set bogat de caracteristici și performanțe superioare. Toate aspectele ale biju-lui tehnologic demonstrează realizare excelentă, eficiență și fiabilitate. Noul laptop are o durată lungă de viață a bateriei, un ecran cristal și o selecție generoasă de porturi. Acebook 1 reușește să combine cele mai recente inovații tehnologice într-un mod cu adevărat frumos.

Laptop-ul este dotat cu 4GB DDR4 RAM și 128GB memorie încorporată SSD SATA. Memoria ROM ar putea fi crescută până la 256GB datorita posibilității de folosire a unui card TF. În fața veți descoperi display de 14-inchi LCD IPS FHD cu rezoluție de 1920 х 1080 pixeli. Densitatea de pixeli a ecranului este de 158 PPI. Toate acestea sunt alimentate de un procesor quad-core, Intel® Gemini lake N4120, cu un indicator de productivitate ridicat.

În plus, Acebook 1 posedă 3.5 mm port de căști (OMTP sau CTIA), USB 3.0 (plus USB OTG), port HDMI și Bluetooth 4.2. De asemenea, este prezentă o cameră frontală cu o rezoluție de 1MP, 2 difuzoare cu putere de 1W fiecare și baterie litiu-ion polimer de 7.6 V, cu capacitate de 45.6Wh sau 6,000 mAh. Bateria permite alimentarea prin USB Type-C, curentul maxim de alimentare fiind de 12V х 2.5 A sau 30 W.

Dimensiunile laptop-ului sunt 325 х 214.8 х 16.8 mm, iar greutatea – 1.4 kg. Dispozitivul este realizat în gri închis, iar ecranul este finisat în negru. Colțurile sunt bine rotunjite și manifestă un design elegant. Sistemul operațional este Windows 10 – 64-bit. Temperatura de suprafață în timpul încărcări maxime este de 50 grade Celsius. Produsului sunt adăugate căști audio albe pentru o experiență și mai bună a utilizatorului.

Acebook 1 pune cu succes sub un numitor aspectul frumos, asortimentul bogat de caracteristici, productivitatea ridicată și prețul apetisant. Dispozitivul va face față cu ușurință tuturor nevoilor dvs. online, inclusiv vizionarea videoclipurilor, filmelor în flux, navigarea web și unei varietăți de sarcini administrative.

Cel mai popular

Xiaomi 12 – Toate cele mai importante pentru model

Deja sunt prezente păreri împărtășite ale utilizatorilor pe web despre faptul că telefonul de bază Xiaomi 12 este flagmanul lor preferat de primă clasă în momentul de față. Acesta combină putere, design elegant și o cameră foarte fiabilă, încărcare rapidă cu și fără cablu și o interfață îmbunătățită în comparație cu telefoanele vechi ale producătorului chinezesc.  

Smartphone Oppo K10 – la ce ne-am putea aștepta ?

Compania chinezească Oppo a lansat în curând – pe 23 martie 2022 noul său smartphone din această serie în India. Pasul acesta a fost așteptat întrucât producătorul încearcă a-și îmbunătăți strategia în domeniul vânzărilor online și a-și asigura legătura directă excelentă cu utilizatorii săi online. Dispozitivul funcționează cu ColorOS și menține 11 limbi indiane.

Ulefone Power Armor 14 Pro – Scurtă recenzie și date model (video)

Ulefone a prezentat oficial telefonul său cel mai nou Power Armor 14 Pro pe data de 9 martie 2022. Pare că acesta este un upgrade foarte bun al Power Armor 14. Noul smartphone model 14 Pro păstrează toate cele mai bune caracteristici ale precursorului său, dar se distinge prin specificații îmbunătățite.

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition

Smartphone-ul Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition deja este lansat pe piața din Tailanda din 12 aprilie 2022.