Acasă Noi tehnologii Acebook 1 – Noul laptop – recenzii, specificații și fotografii

Acebook 1 – Noul laptop – recenzii, specificații și fotografii

Acebook 1 oferă un aspect elegant, un set bogat de caracteristici și performanțe superioare. Toate aspectele ale biju-lui tehnologic demonstrează realizare excelentă, eficiență și fiabilitate. Noul laptop are o durată lungă de viață a bateriei, un ecran cristal și o selecție generoasă de porturi. Acebook 1 reușește să combine cele mai recente inovații tehnologice într-un mod cu adevărat frumos.

Laptop-ul este dotat cu 4GB DDR4 RAM și 128GB memorie încorporată SSD SATA. Memoria ROM ar putea fi crescută până la 256GB datorita posibilității de folosire a unui card TF. În fața veți descoperi display de 14-inchi LCD IPS FHD cu rezoluție de 1920 х 1080 pixeli. Densitatea de pixeli a ecranului este de 158 PPI. Toate acestea sunt alimentate de un procesor quad-core, Intel® Gemini lake N4120, cu un indicator de productivitate ridicat.

În plus, Acebook 1 posedă 3.5 mm port de căști (OMTP sau CTIA), USB 3.0 (plus USB OTG), port HDMI și Bluetooth 4.2. De asemenea, este prezentă o cameră frontală cu o rezoluție de 1MP, 2 difuzoare cu putere de 1W fiecare și baterie litiu-ion polimer de 7.6 V, cu capacitate de 45.6Wh sau 6,000 mAh. Bateria permite alimentarea prin USB Type-C, curentul maxim de alimentare fiind de 12V х 2.5 A sau 30 W.

Dimensiunile laptop-ului sunt 325 х 214.8 х 16.8 mm, iar greutatea – 1.4 kg. Dispozitivul este realizat în gri închis, iar ecranul este finisat în negru. Colțurile sunt bine rotunjite și manifestă un design elegant. Sistemul operațional este Windows 10 – 64-bit. Temperatura de suprafață în timpul încărcări maxime este de 50 grade Celsius. Produsului sunt adăugate căști audio albe pentru o experiență și mai bună a utilizatorului.

Acebook 1 pune cu succes sub un numitor aspectul frumos, asortimentul bogat de caracteristici, productivitatea ridicată și prețul apetisant. Dispozitivul va face față cu ușurință tuturor nevoilor dvs. online, inclusiv vizionarea videoclipurilor, filmelor în flux, navigarea web și unei varietăți de sarcini administrative.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.