Acasă Aspiratoare roboți Dreame Bot L10s Pro - Recenzie detaliată a modelului

Dreame Bot L10s Pro – Recenzie detaliată a modelului

Teracota este considerată cea mai preferată acoperire pentru podele – se curăță ușor, se întreține cu ușurință și, chiar dacă este udă, nu vă lasă să alunecați. Aceasta este situația ideală pentru orice robot de curățare. Dar ce se întâmplă dacă casa dvs. este placată cu travertin? Sau este acoperită cu covoare pufoase, cu modele încrețite sau cu suprafețe naturale din piele sau lână? Aici intervine Dreame L10s Pro, cu funcția sa actualizată de cartografiere, puterea crescută de aspirare și viteza de ștergere.

Studiază, memorizează și învață

Spre deosebire de alte roboți de pe piață, L10s Pro nu numai că creează o hartă virtuală a casei tale, ci învață continuu cum să curețe mai bine suprafețele, ce locuri să evite și unde se acumulează cele mai mari murdării. Navigația inteligentă LiDAR începe să funcționeze încă de la prima pornire, construindu-și traseul în decurs de zece minute. O altă caracteristică de orientare a robotului este lumina 3D structurată, care funcționează cu ajutorul camerei și a software-ului de recunoaștere. Astfel, robotul recunoaște în avans obstacolele din fața sa și le evită.

Descărcați aplicația pentru telefon pentru a avea acces la toate funcțiile robotului. Selectați modul de lucru preferat. Chiar dacă L10s Pro nu reușește să acopere întreaga suprafață cu bateria sa de 5.200 mAh, se va întoarce singur la stația sa de încărcare, după care va continua de unde s-a oprit. Stația în sine este simplificată și nu ocupă mult spațiu.

Aspirare cu atenție pentru suprafețe

Dacă pardoseala dvs. este acoperită cu covoare, în loc de parchet, aveți nevoie de un aspirator care să nu zgârie firele sau să lase urme mai adânci în lemn. DreameBot L10s Pro dispune de o perie completă din cauciuc cu torsiune în spirală, care creează o vârtej special capabil să împingă firele, praful și blana către centrul orificiului. Astfel se evită încurcarea în jurul axei de rotație a periei și a roților robotului. Pentru colțuri, peria laterală curbă este responsabilă. Volumul containerului de praf este de 450 ml, ceea ce este suficient pentru curățarea unui apartament cu trei camere, inclusiv living-ul și bucătăria.

Puterea de aspirare în sine este împărțită în patru trepte și atinge 5300Pa. Această putere este deosebit de utilă dacă aveți covoare din sisal, canapele, cu o crăpătură netedă, pânză de lână ondulată sau tipicele covoare pufoase care rețin cea mai mare parte a murdăriei între firele lor. L10s Pro folosește tehnologia ultrasunetelor pentru a distinge covoarele de trotuare, schimbându-și automat metoda de lucru și crescând automat puterea de aspirare. Dacă mopurile sale funcționează, le ridică la o înălțime de 7 mm pentru a nu lăsa urme umede pe lână.

Curățare cu mopuri cu rotație dublă

Diferența semnificativă între L10 Pro și L10s Pro constă în tipurile de mopuri. Primul robot este echipat cu un mop standard în formă de D pe o pernă mobilă, în timp ce versiunea sa actualizată are două mopuri rotunde, mișcându-se în direcții opuse. Acestea sunt conectate la un rezervor de apă de 190 de mililitri, care are trei nivele de furnizare a apei. Datorită vitezei lor ridicate de rotație și a pernelor lor solide, ambele mopuri fac față atât petelor persistente, cât și menținerii podelelor din piatră.

Caracteristicile specifice ale teracotei, pardoselii de beton, pietrei cuarț sintetic, podelei de marmură și altele asemenea sunt că sunt poroase și este aproape imposibil să se curețe petele. În special pentru teracotă, care nu tolerează detergenții comerciali și poate fi tratată doar cu apă caldă. Din nou, intervine L10s Pro cu grijă sa de expert. Trebuie doar să marcați pe harta virtuală acele zone în care robotul trebuie să utilizeze simultan atât aspiratorul, cât și mopurile sale. Peria de cauciuc va îndepărta ușor firele de păr lipite, blănurile și murdăria, iar cele două mopuri moi vor absorbi lichidele vărsate și vor șterge până la strălucire podeaua de piatră. Cu L10s Pro, nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la întreținerea constantă, apariția petelor și zgârieturilor.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.