Acasă Telefoane mobile Doogee V10 – Informații și date detaliate despre model

Doogee V10 – Informații și date detaliate despre model

Oricare ar fi așteptările dvs. privind Doogee V10dublați-le. Pentru că nu veți găsi pe piață un alt smartphone care să ofere un raport similar între memorie operațională și memorie internă. Nici  combinația perfectă dintre bateria mare și durabilă și încărcător rapid și elegant. Încă nu am abordat subiectul principal – Doogee V10 este un telefon blindat cu rețea 5G, care oferă viteză de descărcare și încărcare de zece ori mai rapidă. Când Doogee creează telefonul viitorului, au nevoie și de tehnologia viitorului.

Sport extrem sau gaming extrem ?

Până acum, s-a acceptat că telefoanele blindate sunt concepute în primul rând pentru fanii sporturilor extreme, care, desigur, nu depășesc numărul gamer-ilor. Terenurile insidioase, zonele periculoase, apa și temperaturile ridicate sunt încercări întâlnite nu numai în natura. Fiecare gamer știe că atunci când participă la un joc de echipă, emoțiile ar putea ajunge la valori neprevăzute, astfel încât oricine pe o rază de zece metri este în pericol. Ce să mai spunem despre smartphone-ul dvs.? Din aceste considerente Doogee V10 este potrivit nu numai pentru jocuri, ci și pentru bătălie cu adevărat tensionată, distructivă emoțional, care vă împinge la limită. În astfel de momente aveți nevoie de cel mai bun procesor și de cel mai receptiv afișaj. Le aveți !

Specificații

  • Termometru infraroșu
  • Dimensity 700 / Octa Core / 2.2GHz / 7nm / Dual 5G
  • 8500mAh Baterie mare / Suportă încărcare rapidă de 33 W
  • Samsung® AI Cameră triplă (48MP+8MP+2MP)
  • Sony® 16MP cameră față
  • 8G RAM+128G ROM / UFS 2.2
  • 6,39″ Corning Gorilla Glass / DotDisplay
  • Suportă încărcare inversă OTG/ 500 mAh
  • IP68 / IP69K / MIL-STD-810G
  • Android 11.0

Procesor

Acesta este procesorul Octa-Core Dimensity 700 cu 2.2GHz și performanțe de 28% mai bune în comparație cu restul procesoarelor oferite pe piața. Transferul de date este cu 100% mai mare cu UFS 2.2. Datorita cardului grafic asemănător ARM Mali-G57 MC2 din 2021 și arhitecturii sale de telefoane complet nou Valhall, primiți imagini vii, line; reacție fulgeră și actualizare de până la 950MHz. Dimensity 700 face parte din puținele procesoare, care funcționează direct cu memorie operațională de 8GB, de două ori mai mare de cea standard 4GB întâlnită la modele fabricate pe scară largă.

Memorie

Ce este un procesor fără memorie încorporată ? Primiți 128GB, care sunt suficiente pentru un număr de peste 28 mii de fotografii sau 450 serii de diverse spectacole, drame, comedii și multe altele.

Afișaj

Pentru atât de multe fotografii și spectacole, aveți nevoie de cel mai bun afișaj. Ecranul Doogee V10 prezintă 16,7 milioane de culori, raportul său față de corp fiind de 90,5%. Deși este un telefon blindat, cadrul său de protecție nu va deranja plăcerea dvs. de a urmări actorii preferați.

Baterie

Nu există nimic mai descurajant pentru un gamer, care tocmai a câștigat viteză, de a rămâne fără baterie la punctul culminant al jocului. Și pentru un sportiv care tocmai a cucerit o altă destinație fascinantă. Pentru o încărcare atât de puternică și intensă aveți nevoie de o baterie care să reziste de dimineața până seara. Ceva de felul 8500mAh cu încărcător de încărcare rapidă de 33 Wați. Gamer-ii vor juca non-stop timp de 16 ore sau vor transmite în flux 15 ore, iar bicicliștii ar putea ține legătura cu cei dragi timp de 47 de ore sau asculta muzică în singurătate aproape toată ziua.

Termometru

Probabil ați mai întâlnit telefoane, care pot măsura temperatura. Cu Doogee V10 veți ști temperatura persoanei lângă dvs. măsurată cu exactitate de până în 0,2 grade, veți putea determina cât de caldă este apa din cada bebelușului dvs., laptele din sticla sau terci din castron. Termometrul infraroșu prezintă sensibilitate de la 35 până la 42С în cea ce privește măsurarea temperaturii corpului și de la -20 până la 80С pentru suprafețe.

Camere

Împreună cu termometrul, primiți și un set solid de camere spate, camera principala fiind Samsung 48MP cu tehnologie AI, linte 6P și zona de acoperire de 90 grade. Pentru o zonă de acoperire mai mare, de 130 grade, aveți la dispoziție o cameră largă de 8MP, completată de cameră portrete 2MP, toate funcționând cu două blitz-uri externe. Camera Selfy este 16MP cu linte 5P și zona de acoperite de 80 grade. Nu trebuie uitat faptul că V10 rămâne un telefon blindat cu care ați putea face fotografii sub apă.

Certificate

V10 rezistă la cădere de la înălțime de 1,5 metri pe suprafața inegală și de la 3 metri pe suprafață plană. Acesta este și primul model blindat cu care v-ați putea scufunda la cinci metri sub apă timp de două ore.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.