Acasă Smartphone Blackview Tab 15 - Revizuirea Expertului + Video

Blackview Tab 15 – Revizuirea Expertului + Video

Datorită dispozitivelor sale cu specificații uimitoare și capacități ridicate la prețuri accesibile, Blackview a obținut un mare succes printre consumatori. Compania continuă să inoveze și să își îmbunătățească produsele, iar un exemplu bun în acest sens este cel mai recent tablet – Blackview Tab 15.

Tableta are un design elegant și practic, fiind disponibilă în trei culori – argintiu, gri și albastru. Cu o carcasă din aluminiu, pare solidă și rezistentă. În partea de jos are două difuzoare și magneți pentru conectarea tastaturii, iar toate componentele exterioare sunt acoperite cu precizie. Se deblochează prin recunoașterea facială și nu dispune de senzor de amprente.

Ecranul

Ecranul este unul dintre cele mai bune din această gamă de prețuri – un ecran IPS de 10,51 inch cu rezoluție FHD+. Ecranul este certificat și cele trei moduri personalizate de lucru asigură o protecție mai bună a ochilor și reduc riscul de oboseală oculară după o perioadă lungă de utilizare. Cu o rată de reîmprospătare de 60Hz și o rezoluție înaltă, care oferă o luminozitate a culorilor și un raport de contrast bun. Marginile ecranului sunt subțiri, pentru a oferi o experiență mai bună. Dacă nu este expus la lumină puternică, nu se estompează și rămâne ușor de citit.

Camera

Cu toate că camera din spate are un senzor de 13MP de la Sony IMX258 și un bliț LED, în condiții de lumină bună, Blackview Tab 15 poate realiza fotografii frumoase, detaliate și luminoase. Camera frontală de 8MP de la Samsung®S5K4H7 nu impresionează prea mult, dar în lumină bună, selfie-urile vor fi suficiente pentru rețelele sociale. Cu Blackview Tab 15 puteți înregistra videoclipuri cu o rezoluție de până la 1080p și 30 de cadre pe secundă.

Performanță

Majoritatea aplicațiilor, chiar și atunci când se rulează simultan cu mai multe dintre ele, rulează foarte rapid și fără probleme, deoarece Blackview Tab 15 vine cu 8GB RAM, care poate fi extinsă la 14GB și 128GB ROM, iar dacă aceasta nu este suficient, memoria poate fi extinsă printr-o carte microSD până la 1TB. Aceasta este o opțiune care nu este întâlnită adesea la tabletele din acest segment de prețuri. Procesorul tabletei este Unisoc T610, bazat pe Octa-Core. Chiar dacă nu este cel mai puternic chipset dintre tabletele accesibile, va face față tuturor sarcinilor de bază, inclusiv multitasking-ul.

Redarea videoclipurilor este foarte fluidă cu o rezoluție maximă de 1080p la 30FPS, fără probleme sau întârzieri. Unul dintre principalele puncte forte ale tabletei este că dispune de Google Widevine DRM L1, astfel încât să puteți viziona videoclipuri și filme de înaltă calitate la 1080p cu servicii plătite precum Netflix și Amazon Prime. Difuzoarele duble ale tabletei sunt mai mult decât impresionante. Sunetul este bogat și detaliat și este minunat pentru a viziona filme sau asculta muzică, fără distorsiuni.

Sistem de operare

Blackview Tab 15 rulează pe DokeOS_P 3.0, bazat pe Android 12 și aduce numeroase inovații software și opțiuni de personalizare. Aplicații precum New Weather, ferestre plutitoare inteligente și preîncărcare îmbunătățită, animații îmbunătățite și un control mai bun al confidențialității asigură o interacțiune mai lină și sigură. Cu aplicația pentru computer portabil, în combinație cu tastatura + conexiunea OTG pentru mouse, veți lucra mai eficient, comod și ușor, simțindu-vă ca și cum ați fi la un computer. Tableta va fi echipată și cu suita de birou WPS, care va permite utilizatorilor să deschidă fișiere text, foi de calcul Excel și prezentări PowerPoint într-o singură aplicație, îmbunătățind astfel eficiența sistemului de operare.

Baterie

Bateria de 8280 mAh permite mai mult de 12 ore de utilizare moderată, cu un consum redus de energie al ecranului și procesorului. În timpul navigării continue pe internet, rezistă timp de 7 ore, iar în timpul redării continue de video prin WiFi – 3,5 ore. În modul standby, poate dura 35 de zile, iar încărcarea durează aproximativ 2 ore.

Dacă căutați o tabletă cu care să lucrați eficient și rapid din orice loc și nu aveți cerințe mari pentru specificațiile camerei, atunci Blаckview Tab 15 este soluția ideală pentru dumneavoastră.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.