Acasă Smartphone Cubot P50 - Acest model poate schimba totul (Video)

Cubot P50 – Acest model poate schimba totul (Video)

Cubot lansează pe piața în fiecare an un smarphone de calitate superioară la un preț accesibil. Urmând tradiția, regele bugetului pentru acest an este noul Cubot P50, o versiune perfecționată a P40. Chiar înainte de premiera oficială a telefonului Cubot P50, au apărut păreri că acesta va fi cel mai bugetar telefon pentru anul 2022 .

Data globală pentru lansarea telefonului Cubot P50 a fost foarte curând  –  14 martie 2022. De mare interes a fost și marea sa vânzare din 28 martie. Noul Cubot P50 este un telefon mobil rentabil cu performanțe bune la un preț accesibil. Acesta vine cu o configurare mai bună de P40.

Viziunea telefonului Cubot P50.

Dimensiunile telefonului Cubot P50 sunt: 156.2 Х 74.6 Х 9.4 mm. Din punct de vedere al designului, modelul P50 dispune de un display HD+ de  6,21 inch. Carcasa de spate a acestui smartphone este realizată cu o acoperire mat cu opțiune de culoare verde retro, care afișează calitatea sa și îi conferă un aspect clasic. Datorita materialului mat consumatorul nu mai trebuie să urmărească prezența de amprente și pete, aceasta fiind un plus mare. În afara variantei în verde, telefonul este disponibil și în albastru și negru. Culorile sunt strălucitoare și frumoase pentru că rezoluția sa este de 720 x 1520 , cu densitatea pixelilor de 271 ppi. Este disponibilă o cameră de spate 12 МР pentru fotografii și video-uri, pentru  selfie-uri și convorbiri video fiind proiectată o cameră de față de 20 MP.

Performanțe și bateria. 

Telefonul este echipat cu procesor Octa-Core (4x Cortex A53 2.0 GHz + 4x Cortex A53 1.5 GHz). Specificațiile memoriei sunt clare, telefonul fiind oferit cu memorie 6GB RAM + 128GB. Aceasta permite păstrarea multor fotografii, clipuri video și aplicații. Telefonul este alimentat din procesor cu opt nuclee, datorita căruia ar putea fi accesate simultan câteva aplicații, fiind și eficient d.p.d.v. energetic. Cu bateria sa masivă neînlocuibilă de 4200 mAh, dispozitivul ar putea fi utilizat o perioadă relativ lungă, fără a vă face griji pentru durabilitatea încărcării bateriei. Telefonul vine cu sistem operațional Аndroid 11.

Prezentat rezumat: Cubot P50 este moștenitorul direct al dispozitivului P40 oferit de compania din anul  2020. Cea mai importantă schimbare adusă telefonului este procesorul, acum chipset cu 8 nuclee, în locul procesorului cu patru nuclee. Totuși, consumatorul primește același ecran de 6,2 inch cu 720 x 1520 pixeli. Asemănător modelului vechi, P50 nu este dotat cu scanner pentru amprente, dar are FaceID și carduri duble 4G SIM. Dispozitivul este disponibil în culoarea albastră, verde și neagră și funcționează cu cea mai nouă versiune Google Android 11. Prin urmare, acesta este un telefon excelent, care pune la dispoziție multe funcții, ținând cont de prețul său inferior.

Cel mai popular

Xiaomi 12 – Toate cele mai importante pentru model

Deja sunt prezente păreri împărtășite ale utilizatorilor pe web despre faptul că telefonul de bază Xiaomi 12 este flagmanul lor preferat de primă clasă în momentul de față. Acesta combină putere, design elegant și o cameră foarte fiabilă, încărcare rapidă cu și fără cablu și o interfață îmbunătățită în comparație cu telefoanele vechi ale producătorului chinezesc.  

Smartphone Oppo K10 – la ce ne-am putea aștepta ?

Compania chinezească Oppo a lansat în curând – pe 23 martie 2022 noul său smartphone din această serie în India. Pasul acesta a fost așteptat întrucât producătorul încearcă a-și îmbunătăți strategia în domeniul vânzărilor online și a-și asigura legătura directă excelentă cu utilizatorii săi online. Dispozitivul funcționează cu ColorOS și menține 11 limbi indiane.

Ulefone Power Armor 14 Pro – Scurtă recenzie și date model (video)

Ulefone a prezentat oficial telefonul său cel mai nou Power Armor 14 Pro pe data de 9 martie 2022. Pare că acesta este un upgrade foarte bun al Power Armor 14. Noul smartphone model 14 Pro păstrează toate cele mai bune caracteristici ale precursorului său, dar se distinge prin specificații îmbunătățite.

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition

Smartphone-ul Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition deja este lansat pe piața din Tailanda din 12 aprilie 2022.