Acasă Smartphone Recenzia Ulefone 18 și tot ce trebuie să știți

Recenzia Ulefone 18 și tot ce trebuie să știți

Ulefone 18 vine cu un cip mai puternic decât predecesorul său, Ulefone 17, ceea ce poate fi considerat cu siguranță primul model de smartphone rezistent al mărcii. În noul Ulefone 18 veți găsi caracteristici precum o cameră microscopică, un senzor de temperatură și multe alte surprize, pe care urmează să le explorăm în această recenzie.

Ce veți găsi în pachet?

După ce deschideți cutia, pe lângă telefon, veți descoperi și alte accesorii suplimentare. Printre acestea se numără:

  • protecția ecranului din sticlă temperată
  • instrucțiuni pentru utilizarea telefonului
  • ghid pentru gestionarea camerei subacvatice în diferite moduri
  • instrucțiuni suplimentare pentru utilizarea camerei termice pas cu pas

Cu siguranță se poate spune că Ulefone acordă importanță unei experiențe bune pentru utilizator și s-au străduit la maximum pentru a face familiarizarea cu noul lor model cât mai ușoară.

Design

Cu siguranță se observă o diferență în aspectul exterior al telefonului. Designul constă într-o carcasă robustă care îl protejează de șocuri și orice fel de vătămări. În plus, bateria este mult mai mare. Prin urmare, în ceea ce privește greutatea, Ulefone 18 poate părea mai greu decât alte smartphone-uri.

Partea din spate este acoperită complet de un material cauciucat fixat cu șuruburi, iar pe laterale există și o ramă metalică. Cu toate că are un aspect robust, modelul pare stilat și elegant.

Cameră

Aceasta este una dintre cele mai bune configurații de camere realizate vreodată pentru un telefon rezistent. Combinația constă în 3 lentile, iar camera principală are 108MP. Un astfel de model de cameră a fost întâlnit anterior în telefoanele obișnuite de clasă medie și superioară. Caracteristica sa distinctivă constă în capacitatea de a susține gruparea a 9 pixeli – capturând lumină masivă și controlând zgomotul.

A doua cameră este în modul super-microscop, iar a treia este termică, cu senzor FLIR Lepton 3.5. Obiectivul super va impresiona cu fotografiile de aproape și capturarea fiecărui detaliu. Focalizarea vă permite să o îndreptați direct către obiectul fotografiat și să observați detalii pe care nu le-ați văzut anterior.

Durabilitate

Este evident că telefonul respectă standardele IP68 și IP69K pentru rezistența la praf și apă. Un avantaj suplimentar este că este certificat și după standardul militar 810G, ceea ce îl face rezistent la orice fel de șocuri, indiferent de natura lor. Pentru cei care lucrează în aer liber sau sunt iubitori de senzații tari, acest model are câteva capabilități practice:

  • Sisteme de navigație duale care îmbunătățesc semnificativ precizia în comparație cu sistemul cu o singură bandă.
  • Suport pentru sistemele de navigație la nivel mondial – Glonass, Galileo, BeiDou și QZSS.
  • Camera termică poate fi folosită și ca mijloc de supraveghere nocturnă pentru a evita coliziunile cu animale sau alte situații neprevăzute.

Ecran

Majoritatea producătorilor de telefoane rezistente nu acordă atât de multă atenție ecranului și cel mai adesea acestea vin cu ecrane de 60Hz și chiar 720P, chiar și în cele mai bune cazuri. Aici însă lucrurile sunt diferite. Ecranul Ulefone 18 vine cu un panou LCD de 120Hz 1080P. Pentru o protecție maximă, este acoperit cu sticlă rezistentă la daune și zgârieturi. Astfel, îl puteți utiliza cu încredere în aer liber, să-l puneți în rucsac sau în buzunar, fără teama că se va zgâria.

Performanță

În ceea ce privește performanța, Ulefone 18 este, de asemenea, mai bun decât majoritatea modelelor din aceeași clasă. Este alimentat de chipset-ul Dimensity 900 5G, care este, de asemenea, un chipset bine cunoscut în seria principală MTK.

Modulul 5G integrat în cip poate oferi o conexiune 5G mai rapidă, în timp ce consumul său eficient de energie prelungește durata de viață a bateriei. Modelul este disponibil într-o versiune impresionantă cu 12GB de RAM și 256GB de stocare și susține, de asemenea, extinderea memoriei cu o carte TF.

În concluzie, telefonul vine gata de utilizare fără aplicații inutile. Cu toate acestea, toate aplicațiile Google pot fi instalate rapid și utilizate.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.