Acasă Smartphone Ulefone Power Armor 14 Pro - Scurtă recenzie și date model (video)

Ulefone Power Armor 14 Pro – Scurtă recenzie și date model (video)

Ulefone a prezentat oficial telefonul său cel mai nou Power Armor 14 Pro pe data de 9 martie 2022. Pare că acesta este un upgrade foarte bun al Power Armor 14. Noul smartphone model 14 Pro păstrează toate cele mai bune caracteristici ale precursorului său, dar se distinge prin specificații îmbunătățite.

Smartphone intact în condiții extreme.

Ulefone Power Armor 14 Pro este proiectat a rezista în condițiile severe și extreme în aer liber. În scopul acesta smartphone-ul 6,52” este oferit cu certificatele militare IP68/69K și MIL-STD – 810G. Aceasta înseamnă că dispozitivul este rezistent la apă și praf, rezistă și la impacturi și este protejat de praf. Experimentele realizate cu acesta probează faptul că este perfect de utilizat în condiții extreme și severe. Ulefone Power Armor 14 Pro se distinge de restul smartphone-urilor nu doar cu rezistența sa, dar și cu viața excepțională a bateriei sale. Asemănător Power Armor 14, versiunea Pro de asemenea este disponibilă cu baterie 10000mAh, care ar putea rezista fără încărcare 2 zile în condiții de utilizare normală. Totodată, modelul prezintă încărcare cu cablu de  18W și încărcare fără cablu de 15W.

Ulefone Power Armor 14 Pro – ecran, carcasa, procesor.

Ulefone Power Armor 14 are un ecran mare: de 6,52 inch HD+ și o rezoluție bună de 720 x 1600 px și raportul laturilor 20:9. Această înseamnă că este cu culori strălucitoare, contraste și este comod și pentru cei mai exigenți consumatori. Potrivit opiniei specialiștilor, ecranul mare de calitate superioară este potrivit  utilizării în scopuri media: indiferent dacă este vorbă de vizualizare video, gaming sau navigare în rețelele de socializare.

Display-ul are protecția Corning Gorilla Glass, iar dispozitivul este dotat cu o carcasa tare neagră de calitate superioară din material plastic, înconjurată de cadre metalice și muchii din cauciuc. Telefonul este alimentat de procesor cu opt nuclee MediaTek Helio G85, fiind disponibil cu 6 GB RAM și 128 GB spațiu de păstrare. Ulefone Power Armor 14 Pro funcționează cu cea mai nouă versiune Android 12, fiind dotat cu senzor pentru amprente, buton lateral programabil și slot dublu pentru SIM/MicroSD.

Camere și calitatea sunetului. 

Este disponibilă o cameră de spate triplă cu cameră principală de 20MP, macro senzor 2MP și senzor de adâncime. Pentru selfie-uri este disponibilă o cameră de față excelentă. Aceasta este de 16MP și dispune de un algoritm impresionant și câteva module, care ar putea fi selectate. Telefonul este echipat și cu o funcție specială pentru sesiuni foto cu AI, care permite identificarea automată a obiectelor și setarea specificațiilor camerei, pentru a oferi consumatorilor rezultate optime. Într-adevăr, specificațiile tehnice sunt ok, permițând obținerea unor fotografii realistice la prezența iluminării bune. Se pot vedea toate detaliile cu o sature frumoasă a culorilor.

S-ar putea înregistra video clip-uri de 30 cadre pe secundă , de camera de față și de cea de spate într-un mediu bine iluminat.

Calitatea sunetului în general este bună, volumul său fiind un pic mai mare, fiind lipsit și de bas, dar este acceptabil pentru jocuri și vizualizarea de filme de calitate superioară.

Care este conduita telefonului în procesul de lucru ?

Ulefone Armor 14 oferă performanțe excelente în majoritatea aplicațiilor principale și de distracție, precum navigare în net, vizualizare de video clipuri în YouTube, utilizarea aplicațiilor pentru medii de socializare, chiar și pentru jocuri. Majoritatea merg foarte repede – aceasta datorita spațiului de stocare 64GB, care este potrivit pentru instalarea oricărei aplicații. Este prezentă și posibilitatea de extindere prin card Micro SD până la 1 TB.

Telefonul este în modul multi task și navigare în aplicații, funcționează lent, întrucât este dotat cu memorie 4 RAM, care este mai mult de suficientă pentru realizarea sarcinilor urmărite.

Pe scurt – smartphone-ul acesta creează o experiență într-adevăr pozitivă. Totuși, trebuie remarcat faptul că utilizarea mai îndelungată a dispozitivului provoacă o creștere ușoară a temperaturii dispozitivului. Temperatura telefonului este moderată, majoritatea căldurii fiind emisă din spatele telefonului. Nu sunt observate schimbări ale temperaturi dispozitivului în condiții de utilizare normală ci doar la utilizarea sa intensivă.

Smartphone-ul Ulefone Power Armor 14 este echipat cu interfață de utilizator excelentă, cu controale bune pentru navigare prin gesturi, fundal de culoare închisă, furnizând posibilitatea de utilizare a tuturor serviciilor Google. Este disponibil cu câteva aplicații, care nu încarcă dispozitivul.

Cel mai popular

Xiaomi 12 – Toate cele mai importante pentru model

Deja sunt prezente păreri împărtășite ale utilizatorilor pe web despre faptul că telefonul de bază Xiaomi 12 este flagmanul lor preferat de primă clasă în momentul de față. Acesta combină putere, design elegant și o cameră foarte fiabilă, încărcare rapidă cu și fără cablu și o interfață îmbunătățită în comparație cu telefoanele vechi ale producătorului chinezesc.  

Smartphone Oppo K10 – la ce ne-am putea aștepta ?

Compania chinezească Oppo a lansat în curând – pe 23 martie 2022 noul său smartphone din această serie în India. Pasul acesta a fost așteptat întrucât producătorul încearcă a-și îmbunătăți strategia în domeniul vânzărilor online și a-și asigura legătura directă excelentă cu utilizatorii săi online. Dispozitivul funcționează cu ColorOS și menține 11 limbi indiane.

Ulefone Power Armor 14 Pro – Scurtă recenzie și date model (video)

Ulefone a prezentat oficial telefonul său cel mai nou Power Armor 14 Pro pe data de 9 martie 2022. Pare că acesta este un upgrade foarte bun al Power Armor 14. Noul smartphone model 14 Pro păstrează toate cele mai bune caracteristici ale precursorului său, dar se distinge prin specificații îmbunătățite.

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition

Smartphone-ul Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition deja este lansat pe piața din Tailanda din 12 aprilie 2022.