Acasă Smartphone Realme 9 Pro+ Free Fire Edition

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition

Smartphone-ul Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition deja este lansat pe piața din Tailanda din 12 aprilie 2022.

Încă nu se știe cu exactitate dacă Realme va oferi smartphone-ul pe alte piețe, diferite de piața Indoneziei, dar și asta nu este exclus – așa că sperăm că vom avea vești despre acest subiect în curând. Specialiștii din sector împărtășesc deja primele lor observații despre Realme 9 Pro Plus Free Fire Limited Edition după prezentarea sa săptămâna trecută.

Iubire de la prima vedere

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition are dimensiunile: 160,20 x 73,30 x 7,99 mm (înălțime x lățime x grosime) și cântărește 182,00 grame. Smartphone-ul prezintă accente colorate lateral pe panoul de spate și specificații identice celor ale modelului lansat mai devreme anul acesta. Totodată, Realme 9 Pro Plus Free Fire Limited Edition are un aspect exterior complet diferit, un design mai agresiv cu accente holografice și brandare Free Fire pe fundalul exteriorului albastru închis. Introducerea în husă transparentă ar distruge toată frumusețea dispozitivului. Telefonul desigur are un design unic. Acesta este livrat în ambalare cu brandul Free Fire, conținutul cutiei fiind inspirat de diferite articole și personaje din joc.

La ce ne-am putea aștepta în general de la smartphone ?

Brandul cu cea mai rapidă dezvoltare din lume în sfârșit a lansat Realme 9 Pro Plus Free Fire Limited Edition în Tailanda, iar dispozitivul a trezit imediat un interes enorm. Ediția specială a telefonului este oferită cu 8 GB RAM și memorie internă de 128 GB.

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition are un display de 6,40 inch, cu rata de reîmprospătare de 90 Hz și rezoluție de 1080×2400 pixeli, cu densitatea pixelilor de 409 pixeli per inch (ppi) și raportul laturilor de 20:9. Display-ul este echipat cu Gorilla Glass de protecție. Realme 9 Pro+ Free Fire Edition este alimentat de un procesor cu 8 nuclee MediaTek Dimensity 920. Este disponibil cu 8GB RAM. Realme 9 Pro+ Free Fire Edition funcționează cu Android 12, fiind alimentat de o baterie 4500mAh. Deja am menționat că prezintă propria alimentare rapidă.

Pe scurt, noul model al companiei – Free Fire Limited Edition și varianta obișnuită împărtășesc aceleași specificații interioare. Ambele sunt echipate cu:

  • panou de 6,4 inch AMOLED,
  • chipset MediaTek Dimensity 920 5G,
  • baterie de 4500 mAh,
  •  încărcare rapidă de 60 Watt.
  • Accentul este pus pe camera smartphone-ului nou.

În cea ce privește camerele,  Realme 9 Pro+ Free Fire Edition este dotat în spate cu setare triplă a camerei, care include camera principală de 50 mega pixeli (f/1.8); cameră de 8 mega pixeli (f/2.2) și cameră de 2 mega pixeli (f/2.4). Setările camerei din spate au funcția de Auto Focus.

Evident, camera de spate de 50 mega pixeli are senzorul flagman Sony IMX 766. Acesta face parte din atracțiile principale ale acestui telefon. Este vorbă de același senzor ca și senzorul din seria OPPO Find X3 și X5, precum și din seria Xiaomi 12 și Realme GT2 и GT2 Pro. Este disponibilă stabilizare optică a imaginilor și filtru Quad-Bayer, care unește patru pixeli vecini pentru fotografii mai luminoase cu culori mai vii. Pe scurt, fotografiile și video-rile realizate cu aceste telefon vor fi de a calitate excelentă. Telefonul are setări ale camerei pentru selfie-uri, care include un senzor de 16 mega pixeli cu blend f/2.4.

Mai multe detalii …

Acest telefon mobil poate fi folosit pentru două carduri SIM. Aceasta se întâlnește tot mai des la modelele noi, pentru comoditatea consumatorilor.

Opțiunile de conectare ale Realme 9 Pro+ Free Fire Edition sunt: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, GPS și USB Type-C. Senzorii telefonului includ accelerometru, senzor pentru lumina din jur, compas/ magnitometru, giroscop, senzor de apropiere și senzor de amprente pe display.

Am rezuma că viziunea telefonului este extraordinară, precum și camerele, dar încă nu este clar dacă telefonul fabricat în serie limitată Realme x Free Fire 9 Pro+ cândva va ajunge alte piețe.

Cel mai popular

Xiaomi 12 – Toate cele mai importante pentru model

Deja sunt prezente păreri împărtășite ale utilizatorilor pe web despre faptul că telefonul de bază Xiaomi 12 este flagmanul lor preferat de primă clasă în momentul de față. Acesta combină putere, design elegant și o cameră foarte fiabilă, încărcare rapidă cu și fără cablu și o interfață îmbunătățită în comparație cu telefoanele vechi ale producătorului chinezesc.  

Smartphone Oppo K10 – la ce ne-am putea aștepta ?

Compania chinezească Oppo a lansat în curând – pe 23 martie 2022 noul său smartphone din această serie în India. Pasul acesta a fost așteptat întrucât producătorul încearcă a-și îmbunătăți strategia în domeniul vânzărilor online și a-și asigura legătura directă excelentă cu utilizatorii săi online. Dispozitivul funcționează cu ColorOS și menține 11 limbi indiane.

Ulefone Power Armor 14 Pro – Scurtă recenzie și date model (video)

Ulefone a prezentat oficial telefonul său cel mai nou Power Armor 14 Pro pe data de 9 martie 2022. Pare că acesta este un upgrade foarte bun al Power Armor 14. Noul smartphone model 14 Pro păstrează toate cele mai bune caracteristici ale precursorului său, dar se distinge prin specificații îmbunătățite.

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition

Smartphone-ul Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition deja este lansat pe piața din Tailanda din 12 aprilie 2022.