Acasă Smartphone Ulefone Armor X10 Pro - Informare și recenzie

Ulefone Armor X10 Pro – Informare și recenzie

Ulefone Armor X10 Proе marchează premiera sa din 10 martie 2022. Este un fapt bine cunoscut că seria Armor se deosebește prin asamblarea sa rezistentă și design rafinat, Ulefone Armor X10 Pro nu rămâne în urmă. Acesta oferă panou 5,45 inch IPS LCD cu display cu rezoluție HD, greutatea telefonului fiind de aproximativ 256 grame.

Ulefone Armor X10 Pro este proiectat a oferi consumatorilor funcții îmbunătățite și performanțe mai bune comparativ cu precursorii săi. În scopul acesta compania a prezentat procesorul  MediaTek Helio P22 din acest telefon. La prezența chipset-ului cu opt nuclee, Ulefone Armor X10 Pro obține o creștere de 21% a performanțelor comparativ cu Armor X10. În plus, telefonul vine cu 4GB RAM, dublând spațiul de stocare în comparație cu Armor X10 cu posibilitate de extindere de  64GB ROM până la 128GB.

Telefonul într-adevăr este foarte rezistent

Pentru a îmbunătăți telefonul, disponibil în culorile gri și negru, compania Ulefone folosește o structură suplimentară de etanșare a carcasei. Astfel Ulefone Armor X10 Pro devine foarte rezistent, fiind protejat de defecțiuni datorate manipulării necorespunzătoare sau mediului cu condiții extreme. Telefonul este oferit cu certificate militare IP68/69K și MIL-STD – 810G. Aceasta înseamnă că telefonul este rezistent la apă și praf, protejat de praf și impacturi. Acesta permite folosirea sa în condiții extreme și complicate. Deși telefonul este fabricat rezistent și stabil, acesta prezintă un design elegant și modern. Dimensiunile dispozitivului sunt: 158,2 х 76,7 х 14,6 mm. Adică încape cu ușurință în buzunar sau într-o geantă mică.

Ulefone Armor X10 Pro este echipat cu un display IPS 5,45 inch captivant, care permite utilizarea și controlul său ușor cu o singură mână. Display-ul însăși are rezoluția de 720 X 1440 pixeli, raportul laturilor fiind de 18:9, cu rata de reîmprospătare a ecranului de 60Hz și densitate de 298 PPI. Dimensiunile mari ale display-ului permit rezoluții mai mari. Astfel detaliile imaginilor și literele sunt mai mari. Pe de altă parte, consumul de energie este mai mic la diagonalele mai mici ale ecranului.

La ce ne-am putea aștepta cu privire la difuzoarele ?

Telefonul nou prezintă setare 20MP cu cameră dublă de spate Sony și cameră 5MP de față pentru filmare de selfie-uri. Într-adevăr, modelul acesta al telefonului Ulefone s-ar putea lăuda cu setare a camerei duble de spate, care dispune de camera cu  13 mega pixeli Samsung. Camera de spate are și funcții speciale, care includ: mod normal, mod de noapte, mod profesional, UHD, portrete, Gif, frumusețe, modul panoramic, mișcare lentă. Este echipată și cu blitz LED. După cum deja am menționat, latura de fața a smartphone-ului este dotată cu camere de  față de 5 mega pixeli pentru selfie-uri de calitate bună.

 

Pe spatele telefonului se regăsesc două difuzoare super liniare 1216, care asigură consumatorului o experiență audio captivantă. Este vorba despre calitatea sunetului asemănătoare celei din cinematografe.

Performanțele telefonului 

Examinând aspectul hardware al telefonului Ulefone Armor X10 Pro, treptat reiese că dispozitivul este alimentat de procesorul cu patru nuclee Helio A22. În baza procesorului încorporat este prezent 4 GB RAM și spațiu interior de stocare de 32 GB, care ar putea fi extins suplimentar prin introducerea unui card micro SD. Acesta funcționează cu sistemul operațional ОС Android 11.

Ulefone Armor X10 Proе este combinat cu o baterie mare litiu polimer încorporată 5180mAh, proiectată a rezista pentru o utilizare de lungă durată. Aceasta desigur este o opțiune destul de captivantă, întrucât telefonul ar putea rezista fără alimentare aproape 2 zile la o utilizare fără încărcare. În partea inferioară a dispozitivului este prezentă interfață de încărcare USB Type-C.

Alte funcții interesante includ: radio FM fără căști, port de căști de 3,5 mm, NFC și Google play, sloturi triple pentru carduri SIM  și modul pentru mănuși.

Pe scurt: acesta este un telefon nou excelent, rezistent și stabil, cu un design frumos disponibil la un preț bun.

Cel mai popular

Xiaomi 12 – Toate cele mai importante pentru model

Deja sunt prezente păreri împărtășite ale utilizatorilor pe web despre faptul că telefonul de bază Xiaomi 12 este flagmanul lor preferat de primă clasă în momentul de față. Acesta combină putere, design elegant și o cameră foarte fiabilă, încărcare rapidă cu și fără cablu și o interfață îmbunătățită în comparație cu telefoanele vechi ale producătorului chinezesc.  

Smartphone Oppo K10 – la ce ne-am putea aștepta ?

Compania chinezească Oppo a lansat în curând – pe 23 martie 2022 noul său smartphone din această serie în India. Pasul acesta a fost așteptat întrucât producătorul încearcă a-și îmbunătăți strategia în domeniul vânzărilor online și a-și asigura legătura directă excelentă cu utilizatorii săi online. Dispozitivul funcționează cu ColorOS și menține 11 limbi indiane.

Ulefone Power Armor 14 Pro – Scurtă recenzie și date model (video)

Ulefone a prezentat oficial telefonul său cel mai nou Power Armor 14 Pro pe data de 9 martie 2022. Pare că acesta este un upgrade foarte bun al Power Armor 14. Noul smartphone model 14 Pro păstrează toate cele mai bune caracteristici ale precursorului său, dar se distinge prin specificații îmbunătățite.

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition

Smartphone-ul Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition deja este lansat pe piața din Tailanda din 12 aprilie 2022.