Acasă Smartphone Ce nu știi despre noul model XIAOMI 12X - Video, Fotografii și...

Ce nu știi despre noul model XIAOMI 12X – Video, Fotografii și informații

Trio-ul lider Xiaomi 12 în sfârșit a intrat pe piața globală. Smartphone-ul XIAOMI 12X DUAL SIM 128GB 8GB RAM este într-adevăr  uimitor.

De fapt acesta este un smartphone incredibil de compact și ușor, un produs extraordinar din anul 2022 pentru utilizatorii, care au devenit cu adevărat destul de exigenți. Acesta nu este un dispozitiv prea mare, potrivindu-se perfect prin dimensiunile sale rezonabile, dimensiunilor mâinilor și buzunarelor.

Ce este specific la XIAOMI 12X DUAL SIM 128GB 8GB RAM?

Evident 12X este identic cu Xiaomi 12 în toate aspectele, cu excepția chipsetului. Această înseamnă că are dimensiuni, greutate și chiar culori identice. În nici un caz acesta nu trebuie subestimat de trio-ul Xiaomi 12 al companiei. Momentan acesta este echipat cu cel mai puternic hardware într-un corp mic și un display de 1080p. Dacă trebuie făcută comparație – parcă este instalat un motor Ferrari la Beetle. Aceasta și prețul mai mic al telefonului Xiaomi 12X îl face telefonul mai atractiv pentru utilizatori. Este dotat cu un chipset solid, display de primă clasă, camere actuale și încărcare rapidă. Asemănător altor telefoane din gama Xiaomi 12, modelul acesta este oferit în variante de culori de primă clasă cu design elegant. Ați putea alege între culorile negru, albastru și roz. Fiecare arată grozav, dar totuși varianta în negru rămâne clasica de neîntrecut.

Panoul din spate este realizat din material special, care conferă telefonului o textură netedă mată. Totodată, XIAOMI 12X DUAL SIM 128GB 8GB RAM este mai ușor în comparație cu restul telefoanelor din această serie, cu o grosime de  8,2 mm. Display-ul din față este acoperit cu cea mai nouă acoperire Corning Gorilla Glass Victus. Am putea menționa avantajele speciale, precum rata de reîmprospătare de 120Hz și menținerea conținutului HDR 10+.

Mai jos sunt menționate unele caracteristici tehnice importante: 

XIAOMI 12X, ca și Xiaomi 12, prezintă un ecran de 6,28 inch AMOLED cu rezoluție Full HD, rata de reîmprospătare dinamică de 120Hz, reacție la atingere 480Hz, HDR10+ și Dolby Vision și protecție Gorilla Glass Victus. Acesta este primul panou de telefon mobil, oferit cu culori naturale de 12 biți pentru fiecare pixel, cea ce permite afișarea unui număr de peste 68 miliarde de culori. Într-adevăr o modalitate excelentă de a se simți un adevărat  Dolby Vision.

Nu trebuie omis Snapdragon 870 5G, care pare a fi dintre cele mai solicitate chipset-uri de clasă flagman datorita performanței sale de înaltă calitate și perfomanțelor excelente ale bateriei.

Camera triplă de pe spatele telefonului este identică celei a telefonului Xiaomi 12 – acesta este echipat cu o cameră principală 50MP OIS, o cameră ultralargă 13MP și o cameră tele-macro  5MP. Este disponibilă filmarea de video-uri 8K și multe alte module de fotografiere și filmare. Camera din față este echipată cu un senzor 32MP.

Modelul acesta de smartphone oferă setări ale difuzoarelor stereo Harman-Kardon cu Dolby Atmos, care va fi un compliment extraordinar la display-ul Dolby Vision. Telefonul este dotat cu baterie de 4500 mAh de 67W Mi Fast charging – încă un bonus de primă clasă, care merită remarcat. Software-ul telefonului este Android 11.

În cea ce privește funcțiile de securitate, sub display este prezent un cititor optic de amprente și  identificare facială.

Lipsa unei camere cu zoom este puțin confuză, întrucât 12X are posibilitatea de a procesa și tăia fotografii cu o rezoluție înaltă în deplasare.

Dacă trebuie rezumat:

Fără îndoială, XIAOMI 12X DUAL SIM 128GB 8GB RAM este un telefon excelent, dotat cu atribute ispititoare care va întrece seria Pixel 6. Viața bateriei rezistă destul de mult și la o utilizare intensivă.

În momentul de față, pentru anul 2022, acesta este dintre cele mai atractive smartphone-uri datorita echilibrului său excelent între funcții de clasă superioară, putere și preț. Probabil nu mai sunt necesare mai multe vorbe, fiecare ar putea cunoaște caracteristicile tehnice exacte ale aceste creații a producătorului chinezesc și a aprecia dacă dorește a o avea.

Cel mai popular

Xiaomi 12 – Toate cele mai importante pentru model

Deja sunt prezente păreri împărtășite ale utilizatorilor pe web despre faptul că telefonul de bază Xiaomi 12 este flagmanul lor preferat de primă clasă în momentul de față. Acesta combină putere, design elegant și o cameră foarte fiabilă, încărcare rapidă cu și fără cablu și o interfață îmbunătățită în comparație cu telefoanele vechi ale producătorului chinezesc.  

Smartphone Oppo K10 – la ce ne-am putea aștepta ?

Compania chinezească Oppo a lansat în curând – pe 23 martie 2022 noul său smartphone din această serie în India. Pasul acesta a fost așteptat întrucât producătorul încearcă a-și îmbunătăți strategia în domeniul vânzărilor online și a-și asigura legătura directă excelentă cu utilizatorii săi online. Dispozitivul funcționează cu ColorOS și menține 11 limbi indiane.

Ulefone Power Armor 14 Pro – Scurtă recenzie și date model (video)

Ulefone a prezentat oficial telefonul său cel mai nou Power Armor 14 Pro pe data de 9 martie 2022. Pare că acesta este un upgrade foarte bun al Power Armor 14. Noul smartphone model 14 Pro păstrează toate cele mai bune caracteristici ale precursorului său, dar se distinge prin specificații îmbunătățite.

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition

Smartphone-ul Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition deja este lansat pe piața din Tailanda din 12 aprilie 2022.