Acasă Smartphone Ce nu știi despre noul model XIAOMI 12X - Video, Fotografii și...

Ce nu știi despre noul model XIAOMI 12X – Video, Fotografii și informații

Trio-ul lider Xiaomi 12 în sfârșit a intrat pe piața globală. Smartphone-ul XIAOMI 12X DUAL SIM 128GB 8GB RAM este într-adevăr  uimitor.

De fapt acesta este un smartphone incredibil de compact și ușor, un produs extraordinar din anul 2022 pentru utilizatorii, care au devenit cu adevărat destul de exigenți. Acesta nu este un dispozitiv prea mare, potrivindu-se perfect prin dimensiunile sale rezonabile, dimensiunilor mâinilor și buzunarelor.

Ce este specific la XIAOMI 12X DUAL SIM 128GB 8GB RAM?

Evident 12X este identic cu Xiaomi 12 în toate aspectele, cu excepția chipsetului. Această înseamnă că are dimensiuni, greutate și chiar culori identice. În nici un caz acesta nu trebuie subestimat de trio-ul Xiaomi 12 al companiei. Momentan acesta este echipat cu cel mai puternic hardware într-un corp mic și un display de 1080p. Dacă trebuie făcută comparație – parcă este instalat un motor Ferrari la Beetle. Aceasta și prețul mai mic al telefonului Xiaomi 12X îl face telefonul mai atractiv pentru utilizatori. Este dotat cu un chipset solid, display de primă clasă, camere actuale și încărcare rapidă. Asemănător altor telefoane din gama Xiaomi 12, modelul acesta este oferit în variante de culori de primă clasă cu design elegant. Ați putea alege între culorile negru, albastru și roz. Fiecare arată grozav, dar totuși varianta în negru rămâne clasica de neîntrecut.

Panoul din spate este realizat din material special, care conferă telefonului o textură netedă mată. Totodată, XIAOMI 12X DUAL SIM 128GB 8GB RAM este mai ușor în comparație cu restul telefoanelor din această serie, cu o grosime de  8,2 mm. Display-ul din față este acoperit cu cea mai nouă acoperire Corning Gorilla Glass Victus. Am putea menționa avantajele speciale, precum rata de reîmprospătare de 120Hz și menținerea conținutului HDR 10+.

Mai jos sunt menționate unele caracteristici tehnice importante: 

XIAOMI 12X, ca și Xiaomi 12, prezintă un ecran de 6,28 inch AMOLED cu rezoluție Full HD, rata de reîmprospătare dinamică de 120Hz, reacție la atingere 480Hz, HDR10+ și Dolby Vision și protecție Gorilla Glass Victus. Acesta este primul panou de telefon mobil, oferit cu culori naturale de 12 biți pentru fiecare pixel, cea ce permite afișarea unui număr de peste 68 miliarde de culori. Într-adevăr o modalitate excelentă de a se simți un adevărat  Dolby Vision.

Nu trebuie omis Snapdragon 870 5G, care pare a fi dintre cele mai solicitate chipset-uri de clasă flagman datorita performanței sale de înaltă calitate și perfomanțelor excelente ale bateriei.

Camera triplă de pe spatele telefonului este identică celei a telefonului Xiaomi 12 – acesta este echipat cu o cameră principală 50MP OIS, o cameră ultralargă 13MP și o cameră tele-macro  5MP. Este disponibilă filmarea de video-uri 8K și multe alte module de fotografiere și filmare. Camera din față este echipată cu un senzor 32MP.

Modelul acesta de smartphone oferă setări ale difuzoarelor stereo Harman-Kardon cu Dolby Atmos, care va fi un compliment extraordinar la display-ul Dolby Vision. Telefonul este dotat cu baterie de 4500 mAh de 67W Mi Fast charging – încă un bonus de primă clasă, care merită remarcat. Software-ul telefonului este Android 11.

În cea ce privește funcțiile de securitate, sub display este prezent un cititor optic de amprente și  identificare facială.

Lipsa unei camere cu zoom este puțin confuză, întrucât 12X are posibilitatea de a procesa și tăia fotografii cu o rezoluție înaltă în deplasare.

Dacă trebuie rezumat:

Fără îndoială, XIAOMI 12X DUAL SIM 128GB 8GB RAM este un telefon excelent, dotat cu atribute ispititoare care va întrece seria Pixel 6. Viața bateriei rezistă destul de mult și la o utilizare intensivă.

În momentul de față, pentru anul 2022, acesta este dintre cele mai atractive smartphone-uri datorita echilibrului său excelent între funcții de clasă superioară, putere și preț. Probabil nu mai sunt necesare mai multe vorbe, fiecare ar putea cunoaște caracteristicile tehnice exacte ale aceste creații a producătorului chinezesc și a aprecia dacă dorește a o avea.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.