Acasă Smartphone Doogee S98 - Recenzie și date model

Doogee S98 – Recenzie și date model

Surprizele de pe piețele de telefoane nu se termină niciodată, dovada pentru aceasta afirmație fiind Doogee S98. Această propunere exclusivă include smartphone cu două ecrane și o cameră de vedere nocturnă.

De fapt, înaintea apariției sale se auzeau tot felul de zvonuri. Totuși, telefonul este într-adevăr interesant.

Încă anul trecut s-a raportat de către specialiștii din acest sector faptul că MediaTek lucrează asupra unui chip nou de 6 nm cu denumirea de cod „Next-G”, care va fi anunțat la sfârșitul anului  2022, Doogee făcând parte din primele branduri care îl vor utiliza. Într-adevăr dovada nu a întârziat – smartphone-ul Doogee S98 este alimentat de acest chip MediaTek.

Serie de telefoane Doogee.

Telefoanele Doogee sunt fabricate de grupul internațional KVD, un brand de frunte pe plan mondial pentru telefoane rezistente și solide.

DOOGEE, înființată în martie 2013, face parte din KVD International Group, care este dintre principalii furnizori de telefoane mobile în China, specializat în proiectarea, activitatea de cercetare dezvoltare, producția și marketingul telefoanelor de calitate superioară. Brandul DOOGEE înseamnă calitate și o abordare de expertiză. Seria Doogee S98 este compusă din trei dispozitive:  S98, S98 Pro și S98 Ultra. Se așteaptă că versiunile Pro și Ultra vor deveni oficiale în aprilie și mai, dar deja se vinde modelul de bază Doogee S98, fiind clare specificațiile sale complete. Revenind la Doogee S98 Pro și S98 Ultra, primul model va fi oferit cu cameră de vedere nocturnă Starlight, iar al doilea model va fi echipat cu cameră de termoviziune.

Doogee S98 – mai mult de o surpriză plăcută.

Doogee S98 are grosimea de 15,5 mm și greutate 320 grame. Acesta este alimentat de o baterie de 6000 mAh cu încărcare cu cablu de 33W și fără cablu de 15W. Este oferit pe piața în trei variante de culori – – Champagne Gold, Chestnut Red și Silver Grey. Desigur toate cele trei atrag privirea.

Doogee S98 are un chip Helio G96 SoC și memorie 8GB RAM și 256GB UFS 2.2. În plus, acesta este echipat cu un slot special de card microSD pentru extinderea memoriei până la  512 GB. În cea ce privește software-ul, smartphone-ul are sistem operațional Android 12, Doogee garantând minim trei ani siguranță și actualizare a versiunii Android.

Modelul S98 este  dotat cu ecran LCD 6,3 inch cu rezoluție FullHD+, protecție Gorilla Glass și densitatea pixelilor de 409 ppi. Acesta are o cameră de față 16MP pentru selfie-uri, care folosește senzorul S5K3P9SP al Samsung.

Dar, după cum se spune, – asta nu este totul !

Pe spatele dispozitivului mai este încă un display. Acesta are o formă rotundă și amintește de Huawei P50 Pocket. Într-adevăr ecranul oferă tapete personalizate și se dublează ca vizor permițând consumatorilor a face selfie-uri cu camerele de spate.

Doogee S98 – camerele de față de asemenea merită atenție.

Vorbind despre camerele de spate, trebuie menționat că Doogee S98 este dotat cu un sistem de cameră triplă pe spate, compus din module principale de 64MP și module ultralargi 8MP (130° FOV), unite de o cameră de vedere nocturnă de 20MP, care folosește senzor Sony IMX350. Aceste camere sunt însoțite de un blitz poziționat sub ecranul rotund și două lămpi cu lumina ultra roșie de vedere nocturnă, poziționate sub camera principală, în dreapta display-ului secundar. Pe scurt – fotografiile de noapte sunt de o calitate perfectă.

Mai multe detalii, care afirmă calitatea superioară a telefonului.

Restul accentelor Doogee S98 includ: cititor de amprente montat lateral, rezistență la praf și apă IP68/69K și certificat MIL-STD-810G. Totodată telefonul este echipat cu buton de personalizare pe cadrul din stângă, dar nu este oferit cu mufă pentru căști de 3,5 mm.

În plus, smartphone-ul este cu două benzi Wi-Fi, Bluetooth 5.1 și NFC (în funcție de regiune), dar nu prezintă conectivitate 5G.

Rezumat despre telefon: caracteristicile care îl fac într-adevăr atractiv:

  • Display de spate inteligent
  • Chip MediaTek Helio G96
  • Memorie 8GB+256GB
  • cameră de vedere nocturnă 20MP

cameră triplă de spate 64MP

Cel mai popular

Xiaomi 12 – Toate cele mai importante pentru model

Deja sunt prezente păreri împărtășite ale utilizatorilor pe web despre faptul că telefonul de bază Xiaomi 12 este flagmanul lor preferat de primă clasă în momentul de față. Acesta combină putere, design elegant și o cameră foarte fiabilă, încărcare rapidă cu și fără cablu și o interfață îmbunătățită în comparație cu telefoanele vechi ale producătorului chinezesc.  

Smartphone Oppo K10 – la ce ne-am putea aștepta ?

Compania chinezească Oppo a lansat în curând – pe 23 martie 2022 noul său smartphone din această serie în India. Pasul acesta a fost așteptat întrucât producătorul încearcă a-și îmbunătăți strategia în domeniul vânzărilor online și a-și asigura legătura directă excelentă cu utilizatorii săi online. Dispozitivul funcționează cu ColorOS și menține 11 limbi indiane.

Ulefone Power Armor 14 Pro – Scurtă recenzie și date model (video)

Ulefone a prezentat oficial telefonul său cel mai nou Power Armor 14 Pro pe data de 9 martie 2022. Pare că acesta este un upgrade foarte bun al Power Armor 14. Noul smartphone model 14 Pro păstrează toate cele mai bune caracteristici ale precursorului său, dar se distinge prin specificații îmbunătățite.

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition

Smartphone-ul Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition deja este lansat pe piața din Tailanda din 12 aprilie 2022.