Acasă Noi tehnologii Cosori - Informații despre brand și produsele sale

Cosori – Informații despre brand și produsele sale

În 2012, compania Vesync Co a început producția de electrocasnice mici pentru casă. Brand-ul său inițial se numește Etekcity, la care s-au alăturat ulterior Cosori și Levoit. Misiunea companiei este de a crea o viață mai bună pentru fiecare consumator, atât acasă, cât și în afara ei. Viziunea Vesync Co este legată de descoperirea de noi oportunități, atât pentru cumpărători, cât și pentru angajații companiei.

Cosori

Prioritatea principală a mărcii Cosori sunt friteuzele cu aer cald. Din punct de vedere anatomic, fritezele cu aer cald amintesc de un cuptor mini, în care elementele de încălzire sunt amplasate în partea de sus, în timp ce căldura este distribuită printr-un ventilator puternic. Rezultatul este o hrană crocantă în mai puțin timp și cu mai puțină grăsime. Fritezele cu aer cald se încălzesc mult mai rapid și gătesc hrana uniform, ceea ce contribuie la creșterea popularității lor.

Diferența dintre friteuza cu aer cald și cea clasică cu ulei constă în faptul că prima nu necesită timp pentru a se încălzi. Uleiului îi sunt necesare cel puțin 10 minute până să atingă temperatura optimă pentru gătit, iar o parte din el este absorbită în mâncare. Cu friteuza cu aer cald, trebuie doar să pulverizați pereții cu grăsime înainte de a pune mâncarea. Veți simți diferența și în gust. Aerul cald face mâncarea crocantă în exterior și suculentă în interior, transformând automat friteuzele Cosori într-o alternativă sănătoasă față de predecesorii lor.

Produsele Cosori

Pe site-ul Mobisector veți găsi mai multe modele ale mărcii, inclusiv toate accesoriile necesare. Indiferent de volumul coșului, hrana nu ar trebui să ocupe mai mult de jumătate din acesta. Unele alimente au nevoie de puțin ulei pentru a deveni crocante (cartofi, chiftele), în timp ce altele au propria lor grăsime (pui, bacon). Mâncarea devine cea mai gustoasă atunci când în mijlocul gătirii scoateți coșul și întoarceți sau amestecați. Dacă friteuza nu are funcția de „shake” pentru a vă aminti, setați cronometrul la jumătatea ciclului și, după ce ați amestecat, reluați restul ciclului.

Cosori Premium Smart Air Fryer CS158-AF

Cosori Premium Smart Air Fryer CS158-AF are un volum al coșului de 5,5 litri, ceea ce este suficient pentru o gospodărie de patru persoane. Funcțiile de gătire sunt 11, iar este recomandat să activați funcția de „preîncălzire” dacă aveți timp – acest lucru se va reflecta în calitatea alimentelor. Coșul este pătrat și poate fi curățat în mașina de spălat vase. Pe site-ul Mobisector veți găsi același model în culoarea albă.

Cosori Lite Smart Air Fryer CAF-LI401S

Cosori Lite Smart Air Fryer CAF-LI401S este unul dintre cele mai mici modele, având un volum de 3,8 litri pentru coșul de gătit. Aerul circulă la 360 de grade, iar temperatura de gătit atinge 230 de grade Celsius. În plus față de cele șapte funcții de gătit, puteți controla friteuza printr-o aplicație pentru telefon. De acolo, veți avea acces la 140 de rețete originale Cosori. Modelul este disponibil în verde deschis și alb.

Cosori Dual Blaze™ CAF-P583S

În negru și gri veți găsi cele mai mari și voluminoase modele cu un coș de 6,4 litri. Grătarul are un strat antiaderent, în timp ce coșul propriu-zis are pereți de trei ori mai groși pentru a reține mai multă căldură. Modelul funcționează cu tehnologia patentată ThermolQ, având elemente de încălzire superioare și inferioare, astfel încât nu este nevoie să scoateți, să întoarceți sau să agitați alimentele. De asemenea, este inclusă o protecție împotriva supraîncălzirii și oprire automată în caz de necesitate.

Când cumpărați un produs din seria Cosori, îndepărtați toate ambalajele de plastic și foliile de protecție, inclusiv cele de pe ecran, înainte de a-l conecta la priză. Consultați manualul de utilizare și explorați rețetele oferite. Rețineți că coșul este format din două părți – baza și grătarul. Nu eliberați grătarul în timp ce coșul este în aer. Ambele pot fi spălate în mașina de spălat vase după ce s-au răcit complet.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.