Acasă Aspiratoare roboți Legee D8 – Recenzie de expert +Video

Legee D8 – Recenzie de expert +Video

Compania taiwaneză de noi tehnologii HOBOT este pe cale de a lansa cel mai recent model de aspirator robot din seria Legee, și anume D8. În comparație cu restul mărcilor, această serie se distinge prin funcția sa 4-în-1 anti-încurcare. Puterea de aspirare din față este atât de mare încât atinge aspirare de 5000Pa și presiunea plăcuței de 800g. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și a podelelor dure, ci și de spălarea, ștergerea și pulverizarea cu apă.

Ați putea găsi produsul la magazinul nostru online aici: Legee d8 aspirator robot

Pornire

D8 este dotat cu o serie întreagă de senzori și programe încorporați care îl ajută să navigheze nu doar acasă, ci și în întregul spațiu. Lidar, Encoder, Gyro, E-compass și Position Estimation ajută robotul să calculeze cea mai economică rută și să găsească cât mai repede o stație de încărcare atunci când bateria scade la 10%. De asemenea, acesta folosește LDS pentru obiectele îndepărtate și FDS pentru obiectele mai apropiate pentru a le evita în timp. Memoria îi permite să stocheze până la cinci hărți diferite, inclusiv toate holurile și camerele. Alegeți singuri succesiunea de curățare, pereții virtuali și programul. Aceasta include și zonele virtuale care trebuie evitate de robot, sau locurile în care trebuie să concentreze eforturile sale.

Aspirare

Spre deosebire de modelul anterior (D7), modelul actualizat D8 nu este doar un pas înainte, un pic mai bun sau mai rapid. Puterea sa de aspirare este aproape dublă – de 5000Pa, comparativ cu cele 2700Pa din anul trecut. Toată această putere trece prin peria de cauciuc dublu răsucită, încadrată cu fibre rigide pe margini. Cu o flexibilitate și adaptabilitate îmbunătățite la diferite suprafețe și niveluri de murdărie, D8 face față excelent cu cele mai grele încercări pentru un aspirator – păr, blana și praf fin. În plus, în recipientul de gunoi al robotului este instalat un piston, care comprimă gunoiul pentru a face loc următorului gunoi.

Video:

Performanța robotului nu se oprește aici. Axa periei principale este atât de puternică, iar rotația sa atât de precisă încât este capabilă să ridice și să aspire piulițe, șuruburi și chiar frunze de toamnă. Designul robotului, forma sa de litera ”D” permite periei laterale cu trei laturi a ajunge la toate colțurile și marginile, ajungând la 40 mm mai departe de restul modelelor de roboți. Fibrele periei laterale sunt cauciucate, rezistente și curbate, ceea ce pe de o parte le reduce uzura si pe de alta le permite să se potrivească mai bine pe picioarele meselor si scaunelor. Algoritmul principal de curățare este în zig-zag, permițând robotului să depășească obstacole cu înălțime de până la 20 mm.

Spălare și ștergere

D8 este echipat cu un mop inovativ, inteligent și foarte eficient. Plăcuța, la care este atașat mopul se mișcă cu viteza de 1300 ori minut, iar ori de câte ori senzorii detectează un covor, aceasta se ridică la înălțimea de 8 mm pentru a nu lăsa urme umede după sine. Mopul este cu adevărat extraordinar – format din trei straturi, cu ioni de argint. Reține până la 99.9% din bacterii și acarii, neutralizând mirosurile neplăcute. Cusătura laterală este elastică și permite spălarea fără probleme atât manual, cât și în mașina de spălat.

Spray

Această tehnologie este cheia atingerii funcției cvadruple, motiv pentru care numărul duzelor este de patru. Folosind puterea apei și un senzor de căldură în partea de jos, Legee D8 trage un jet de apă foarte fin conceput pentru a dizolva petele uscate fără a lăsa în urmă excesul de apă. Mopul îndepărtează apoi pata o dată pentru totdeauna cu presiunea de 800 grame.

Opt module de funcționare

Tehnologia de curățare cvadruplă oferă opt moduri de funcționare, inclusiv standard și „anti-încurcăre”. Dacă curățați zilnic, comutați la regimul Eco, iar pentru curățare profundă alegeți Power Suction sau Deep Cleaning. Curățarea uscată și umedă activează doar aspiratorul sau, respectiv, doar mopul. Dacă aveți o idee de curățare, ați putea oricând personaliza setările Utilizați aplicația mobilă pentru a accesa toate posibilitățile și funcțiile ascunse.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.