Acasă Aspiratoarele functioneaza Dreamebot L10s Ultra – Recenzie de expert și cele mai importante aspecte...

Dreamebot L10s Ultra – Recenzie de expert și cele mai importante aspecte de știut

Dacă locuiți în orașul mare, faceți naveta două ore până la serviciu și înapoi, ultimul lucru pentru care aveți energie este curățarea. Sâmbăta și duminica sunt o opțiune excelentă, dar când vă veți face timp pentru dvs. și pentru cei dragi? Dacă doriți a scăpa în sfârșit de cercul vicios al obligațiilor, Dreamebot L10s Ultra vine în ajutor dvs. Acest robot autonom cu o stație multifuncțională inclusă este tot ce ați putea visa.

60 zile libertate deplină

Potrivit producătorului, sacul de praf încorporat în inima stației de încărcare poate colecta praf și murdărie timp de două luni înainte de a fi necesar să îl îndepărtați și să îl înlocuiți cu unul nou. Capacitatea recipientului de praf este de 350 ml., dar nu vă faceți griji întrucât sacul de praf are capacitatea de trei litri. La prima sa încărcare, L10s ultra mapează locuința dvs. și alege un algoritm de mișcare specific care nu lasă gunoiul să fie împins în colțuri. Mișcările lui sunt strânse, tăiate în zig-zag, ceea ce înseamnă că mai întâi va curăța camera de la nord la sud, apoi va merge de-a lungul pereților și în final va curăța din nou, de data aceasta de la vest la est.

 

Podele curate, mop-uri curate

Dreamebot L10s ultra a însușit și cea mai recentă tendință din rândul aspiratoarelor autonome, aceasta fiind prezentată de cele două mop-uri rotative. Ele se mișcă cu o viteză de 180 de rotații pe minut și sunt fabricate dintr-un material sintetic pufos, poros, capabil atât de curățat, cât și de spălat. Mop-urile sunt conectate la un rezervor de apă de 80 ml și spală cu același algoritm infailibil cu care aspira robotul. Când robotul se întoarce la stația de încărcare, mop-urile sunt spălate și uscate în mod regulat, ceea ce previne apariția mucegaiului și a mirosurilor neplăcute.

Stația viitorului

Modelul L10s ultra este echipat cu o stație actualizată care încape nu numai un recipient pentru praf, ci și rezervor de apă curată și de apă murdară plus un recipient inovator pentru detergent. Detergentul este inclus în set și este plasat între cele două recipiente pe partea superioară a stației. Dozarea este automată, oferindu-vă o spălare perfectă a tuturor tipurilor de suprafețe dure – acoperire cauciucată, gresie, laminat, pardoseală, piatră. După epuizarea lichidului, ați putea umple recipientul cu detergent la discreția dvs. Dacă vă este dificil să alegeți, ați putea oricând comanda un container nou, deoarece detergentul lichid din acesta este special conceput pentru Dreamebot L10s ultra.

Navigare cu intelect artificial

Aspiratorul L10s ultra unic se bazează pe navigarea LiDAR încorporată, pe camera RGB frontală de recunoaștere 3D și pe senzorii săi de siguranță pentru a naviga prin spațiu, a se proteja pe sine și pe mobilierul din casa dvs. Chiar și în condiții de vizibilitate redusă sau în absența completă a luminii, robotul se orientează perfect în casa dvs., folosind ca referință harta virtuală pe care a creat-o de la prima pornire. Aveți acces la harta prin aplicația de telefon. Doar conectați L10s ultra la Internetul dvs. de acasă și ați putea controla atât puterea de aspirare, cât și umezeala mop-urilor, precum și timpul și frecvența curățării. Robotul poate fi controlat și prin asistent vocal sau telecomandă (chiar și atunci când nu sunteți acasă).

Prezentare generală

O dată cu pornirea sa, robotul începe să curețe. La început, mișcările lui ar putea părea haotice și neclare, dar imediat după aceea începe să curețe cu precizie înainte și înapoi. Datorită roților sale cauciucate, largi, acesta depășește obstacolele cu înălțime de până la 20 mm. Camera RGB îl ajută la detectarea obstacolelor din calea sa și a le ocoli fără a-i afecta performanța. Când senzorii săi detectează un covor, acesta ridică cele două plăcuțe de mop la o înălțime de 7 mm, majorând simultan puterea de aspirare. Puterea aspiratorului în modul Turbo ajunge la 5,300mAh. Peria principală este complet cauciucată, cu o răsucire centrală care o ajută să culeagă atât praful, cât și blana și resturile alimentare.

Cel mai popular

Aspirator robot S8 Pro Ultra – Cele mai importante informații de știut despre model prezentate în recenzie

La fel ca și celelalte modele, robotul are o baterie de 5200 mAh, suficientă pentru 180 de minute de funcționare în regim silențios pentru apartamente de dimensiuni medii și mari (suprafață de până la 300 mp). Recipientul pentru praf are capacitatea de 350 ml, iar cel pentru apă - 200 ml, ambii fiind dotați cu indicatori speciali care monitorizează constant conținutul acestora și comunică cu stația de încărcare.

Aspirator robot Roborock S8 – Recenzia modelului

Noua gamă de aspiratoare robotizate de la Roborock este pe drum, iar S8 este unul dintre modelele de top din această gamă. Acesta este cea mai accesibilă dintre cele trei variante, cu cel mai mare recipient de praf – 400 ml. Un mare avantaj al S8 este navigația sa LiDAR, îmbunătățită de sistemul de ghidare 3D. Acesta îl ajută să navigheze acasă la fel de bine zi și noapte, evitând obstacolele și recunoscând până la 42 de obiecte diferite.

Cubot King Kong 6 – specificațiile și detaliile modelului

King Kong 6 este un nou model de smartphone al companiei chineze Cubot, lansat pe piață în octombrie 2022. Aparatul se distinge prin puterea sa, fiind oferit la un preț foarte accesibil. Ecranul său de 6 inch este găzduit într-o carcasă rezistentă la șocuri, cu protecție împotriva prafului și umezelii. Denumirea modelului sugerează că dispozitivul este perfect pentru persoanele a căror viață de zi cu zi este dinamică sau pentru cei care iubesc sporturile extreme. Modelul are certificare IP68.

Doogee S99 – recenzie și opinie de expert

Tocmai la timp pentru sărbătorile din decembrie 2022, brandul de dispozitive mobile robuste Doogee și-a dezvăluit cel mai recent model - S99. Dispunând de toate caracteristicile deja afirmate, acesta surprinde cu îmbunătățiri ulterioare și se pare că acesta va fi un însoțitor fidel pentru cei care vor descoperi aventurierul în sine în noul an.