Acasă Aspiratoare roboți Aspectele Pe Care Nu Le Cunoașteți Despre Dreamebot L10s Pro

Aspectele Pe Care Nu Le Cunoașteți Despre Dreamebot L10s Pro

Pentru locuințele moderne cu diferite tipuri de suprafețe, pardoseli și covoare, aveți nevoie de un robot de curățare care este capabil a se adapta și chiar a profita de mediu pentru a obține cele mai înalte rezultate. Aveți nevoie de DreameBot L10s Pro echipat cu unele dintre cele mai unice mop-uri duble de pe piață, design elegant și sistem de navigare LiDAR de neegalat. O dată cu pornirea sa, robotul creează o hartă a locuinței dvs. Prin aplicația pentru telefon, ați putea controla zonele de curățare, puterea de aspirare și umiditatea mop-urilor, precum și a monitoriza progresul aspiratorului.

Senzori încorporați

Datorită senzorilor încorporați și a sistemului său pentru evitarea obstacolelor 3D, DreameBot L10s Pro navighează în jurul mobilierului dvs., se mișcă de-a lungul pereților și reușește să ajungă chiar și în locurile cele mai greu accesibile. Aspiră și spală, simultan sau separat. Când aspira, acesta se bazează pe senzorii săi de recunoaștere a covoarelor pentru a-și spori puterea, care ajunge până la 5300Pa în modul Turbo. Celelalte trei niveluri sunt modul mediu, scăzut și eco. Volumul recipientului de praf este de 450 ml., echipat și cu un filtru incorporat.

Mop-uri rotative

În timpul spălării, robotul folosește recipientul de apă, de 190 de mililitri și două mop-uri rotative, lăsând petele uscate fără nici o șansă. Alimentarea prin picurare este în trei etape, permițându-vă să adăugați detergent atâta timp cât este specificat în mod specific pe ambalaj că acesta nu va înfunda duzele. Curățați-vă robotul cel puțin o dată pe săptămână, scoateți și goliți cele două recipiente. Spălați-le sub slab jet de apă împreună cu filtrul și lăsați piesele să se usuce bine. Ștergeți senzorii și stația de încărcare cu lavetă uscată moale.

Sfaturi importante pe care poate (nu) le cunoașteți

Când L10s Pro curăță, nu-l ridicați niciodată în mâini, deoarece acest lucru îi va da peste cap algoritmul. De asemenea, nu-i mutați stația de încărcare pentru că ar putea fi nevoit să-și creeze harta de la zero. Dacă podelele sau covoarele din casa dvs. sunt de culoare închisă, asigurați robotului cât mai multă lumină posibil, trăgând draperiile sau aprinzând luminile..

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.