Acasă Aspiratoarele functioneaza Aspectele Pe Care Nu Le Cunoașteți Despre Dreamebot L10s Pro

Aspectele Pe Care Nu Le Cunoașteți Despre Dreamebot L10s Pro

Pentru locuințele moderne cu diferite tipuri de suprafețe, pardoseli și covoare, aveți nevoie de un robot de curățare care este capabil a se adapta și chiar a profita de mediu pentru a obține cele mai înalte rezultate. Aveți nevoie de DreameBot L10s Pro echipat cu unele dintre cele mai unice mop-uri duble de pe piață, design elegant și sistem de navigare LiDAR de neegalat. O dată cu pornirea sa, robotul creează o hartă a locuinței dvs. Prin aplicația pentru telefon, ați putea controla zonele de curățare, puterea de aspirare și umiditatea mop-urilor, precum și a monitoriza progresul aspiratorului.

Senzori încorporați

Datorită senzorilor încorporați și a sistemului său pentru evitarea obstacolelor 3D, DreameBot L10s Pro navighează în jurul mobilierului dvs., se mișcă de-a lungul pereților și reușește să ajungă chiar și în locurile cele mai greu accesibile. Aspiră și spală, simultan sau separat. Când aspira, acesta se bazează pe senzorii săi de recunoaștere a covoarelor pentru a-și spori puterea, care ajunge până la 5300Pa în modul Turbo. Celelalte trei niveluri sunt modul mediu, scăzut și eco. Volumul recipientului de praf este de 450 ml., echipat și cu un filtru incorporat.

Mop-uri rotative

În timpul spălării, robotul folosește recipientul de apă, de 190 de mililitri și două mop-uri rotative, lăsând petele uscate fără nici o șansă. Alimentarea prin picurare este în trei etape, permițându-vă să adăugați detergent atâta timp cât este specificat în mod specific pe ambalaj că acesta nu va înfunda duzele. Curățați-vă robotul cel puțin o dată pe săptămână, scoateți și goliți cele două recipiente. Spălați-le sub slab jet de apă împreună cu filtrul și lăsați piesele să se usuce bine. Ștergeți senzorii și stația de încărcare cu lavetă uscată moale.

Sfaturi importante pe care poate (nu) le cunoașteți

Când L10s Pro curăță, nu-l ridicați niciodată în mâini, deoarece acest lucru îi va da peste cap algoritmul. De asemenea, nu-i mutați stația de încărcare pentru că ar putea fi nevoit să-și creeze harta de la zero. Dacă podelele sau covoarele din casa dvs. sunt de culoare închisă, asigurați robotului cât mai multă lumină posibil, trăgând draperiile sau aprinzând luminile..

Cel mai popular

Aspirator robot S8 Pro Ultra – Cele mai importante informații de știut despre model prezentate în recenzie

La fel ca și celelalte modele, robotul are o baterie de 5200 mAh, suficientă pentru 180 de minute de funcționare în regim silențios pentru apartamente de dimensiuni medii și mari (suprafață de până la 300 mp). Recipientul pentru praf are capacitatea de 350 ml, iar cel pentru apă - 200 ml, ambii fiind dotați cu indicatori speciali care monitorizează constant conținutul acestora și comunică cu stația de încărcare.

Aspirator robot Roborock S8 – Recenzia modelului

Noua gamă de aspiratoare robotizate de la Roborock este pe drum, iar S8 este unul dintre modelele de top din această gamă. Acesta este cea mai accesibilă dintre cele trei variante, cu cel mai mare recipient de praf – 400 ml. Un mare avantaj al S8 este navigația sa LiDAR, îmbunătățită de sistemul de ghidare 3D. Acesta îl ajută să navigheze acasă la fel de bine zi și noapte, evitând obstacolele și recunoscând până la 42 de obiecte diferite.

Cubot King Kong 6 – specificațiile și detaliile modelului

King Kong 6 este un nou model de smartphone al companiei chineze Cubot, lansat pe piață în octombrie 2022. Aparatul se distinge prin puterea sa, fiind oferit la un preț foarte accesibil. Ecranul său de 6 inch este găzduit într-o carcasă rezistentă la șocuri, cu protecție împotriva prafului și umezelii. Denumirea modelului sugerează că dispozitivul este perfect pentru persoanele a căror viață de zi cu zi este dinamică sau pentru cei care iubesc sporturile extreme. Modelul are certificare IP68.

Doogee S99 – recenzie și opinie de expert

Tocmai la timp pentru sărbătorile din decembrie 2022, brandul de dispozitive mobile robuste Doogee și-a dezvăluit cel mai recent model - S99. Dispunând de toate caracteristicile deja afirmate, acesta surprinde cu îmbunătățiri ulterioare și se pare că acesta va fi un însoțitor fidel pentru cei care vor descoperi aventurierul în sine în noul an.