Acasă Aspiratoare roboți DreameBot L10s Pro – Recenzie detaliată a modelului

DreameBot L10s Pro – Recenzie detaliată a modelului

Gresia este considerată cea mai populară acoperire de podea – este ușoară de curățat, ușoară de întreținut și nu vă permite să alunecați chiar și atunci când este umedă. Aceasta este situația perfectă pentru orice robot de curățare. Dar dacă casa dvs. este căptușită cu calcar? Sau este acoperită cu covoare pline, cu noduri sau podele acoperite cu piele sau lână ? În ajutorul dvs. vine Dreame L10s Pro cu funcția sa de mapare actualizată, puterea de aspirare crescută și viteza de spălare.

Exploră, memorizează și învață

Spre deosebire de alți roboți oferiți pe piață, L10s Pro nu doar creează o hartă virtuală a locuinței dvs., ci învață constant cum să curețe mai bine suprafețele, ce locuri trebuie evitate și unde praful este cel mai probabil să se acumuleze. Navigarea inteligentă LiDAR începe să funcționeze la prima pornire, stabilind ruta în zece minute. O altă funcție pentru orientarea robotului este 3D Structured Light, care funcționează folosind camere și software de recunoaștere. În acest fel, robotul poate identifica în timp obstacolele din fața sa și le poate evita.

Descărcați aplicația pentru telefon pentru a accesa toate funcțiile robotului. Introduceți modulul de operare preferat. Chiar dacă L10s Pro nu poate acoperi întreaga zonă cu bateria sa de 5.2000 mAh, acesta va reveni singur la stația de încărcare, iar apoi va relua de unde a rămas. Stația în sine este simplificată și nu ocupă mult spațiu.

Aspirare cu grijă la suprafețele

În cazul în care podeaua dvs. este de scânduri în loc de parchetă, ați avea nevoie de un aspirator, care nu le va zgâria și nu va lăsa urme adânci pe lemn. DreameBot L10s Pro dispune de o perie din cauciuc cu o răsucire în formă de săgeată care creează un vârtej special care împinge resturile, praful și blana către centrul găurii de aspirare. Astfel se evită înfășurarea părului și murdăriei în jurul axei purtătoare și în jurul roților robotului. Pentru colțuri este responsabilă peria laterală. Capacitatea recipientului de praf este de 450 ml, fiind suficientă pentru curățarea unui apartament cu trei camere cu living și bucătărie.

Puterea de aspirare în sine este împărțită în patru trepte și atinge o putere de 5300Pa. Această putere este utilă în special dacă aveți covoare din sisal, sfoară, țesătură simplă, covoare din lână înnodate sau covoare tipice pufoase care rețin cea mai mare parte a gunoiului între franjuri. L10s Pro folosește tehnologia ultrasonică pentru a distinge covoarele de preșuri, schimbându-și metoda de lucru și mărind automat puterea de aspirare. Daca mop-urile sale funcționează, aspiratorul le ridica la o înălțime de 7 mm pentru a nu lăsa urme umede pe lâna sau sisal.

Spălare cu mop-uri duble rotative

Diferența esențială între L10 Pro și L10s Pro este prezentată de tipul mop-urilor. Primul robot este echipat cu un mop standard în formă de D pe un tampon mobil, în timp ce versiunea sa actualizată are două mop-uri rotative pufoase care se mișcă în direcții opuse. Acestea sunt conectate la un recipient de apă de 190 de mililitri care are trei niveluri de alimentare cu apă.  Datorita vitezei lor ridicate de rotație și a plăcuțelor dure, cele două mop-uri fac față petelor rezistente și menținerii podelelor căptușite cu piatră.

Trăsătura comună tipică a calcarului, pavajului din beton, pietrei de cuarț sintetic, pardoselilor din marmură și altelor asemenea este că sunt poroase și petele sunt aproape imposibil de îndepărtat. În special pentru calcar, care nu tolerează agenți de curățare comerciali și poate fi tratat doar cu apă caldă. L10s Pro vine din nou în ajutor cu grija sa de specialitate. Trebuie doar să marcați pe harta virtuală acele zone în care robotul ar trebui să-și folosească simultan aspiratorul și mop-urile. Peria din cauciuc îndepărtează cu ușurință părul, blana și resturile lipite, iar cele două mop-uri pufoase absorb scurgerile și curăță podeaua de piatră până la obținerea unui aspect strălucitor. Cu L10s Pro, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la întreținerea constantă, apariția petelor și zgârieturilor.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.