Acasă Telefoane mobile Ulefone 18T – Recenzie și opinie de expert - un telefon rezistent...

Ulefone 18T – Recenzie și opinie de expert – un telefon rezistent cu camere grozave

Dacă vă place natura și sportul, aveți nevoie de un telefon cu care ați putea salva cele mai minunate momente ale călătoriei dvs., dar care vă permite a rămâne mereu conectat cu cei dragi. Dacă vă plac fotografiile în natură și adorați fotografiile naturale, unice, Ulefone 18T vă va oferi una dintre cele mai bune camere de pe piață oferite în momentul de față. Cu ajutorul acesteia veți debloca frumusețea elementelor naturii – veți surprinde peisaje incredibil de frumoase, faună sălbatică și grădini cu flori. Ați putea de-asemenea surprinde schimbarea anotimpurilor traversând același traseu. În natură, însă, nu sunteți un observator obișnuit, așa că camera termală încorporată vă vine în ajutor. Veți obține toate acestea într-o carcasă blindată, bine protejată.

Ecran

Display-ul este protejat de Corning Gorilla Glass 5 și are o lățime de 6,58 inch cu FHD+ (standardul pe care îl vedem la televizoarele de 32 de inch). Rata de reîmprospătare este de 120 Hz – netedă și intrigantă.

 

 

Procesor de o nouă generație  

MediaTek Dimensity 900 este proiectat a funcționa cu cele mai recente modele de telefoane de clasă superioară. Cu 5G integrat în chip, procesorul oferă conexiuni mai rapide, cu o rază mai lungă de acțiune și o eficiență energetică îmbunătățită. Frecvența sa atinge 2,4 GHz cu performanță ridicată în timpul jocului, cu imagine lină și clară. Procesorul grafic – Arm Mali-G68 nu își schimbă reputația, în timp ce TSMC cu opt nuclee reușește să mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori.

RAM și memorie principală

Pentru un procesor atât de puternic și flexibil, aveți nevoie de o memorie RAM de care încă nu ați auzit – 17 GB, dintre care 12 GB sunt încorporați, restul de 5 GB fiind virtuali. Așa că nu vă veți mai îngrijora de numărul aplicațiilor pentru telefon care sunt active și nici de cât spațiu liber mai aveți. Memoria principală este de 256GB, iar slotul microSD vă permite să vă extindeți până la 2TB, care vor fi controlați cu aceeași ușurință.

Camera de 108-megapixeli

Camera principală are încorporat ISOCELL HM2 de la Samsung, care reușește să capteze cât mai multă lumină pentru imagini luminoase, vii și videoclipuri 4K. Cum ați putea folosi 108MP în natură? Pentru început, luați o poziție mai joasă pentru a face peisajul să pară mai mare și mai interesant. Cel mai bun moment pentru fotografii este la răsăritul sau apusul soarelui, când jocul de lumină este refractat prin relieful natural. Utilizați orizontul ca o ancoră pentru a marca focalizarea fotografiei – indiferent dacă va fi cerul, pădurea sau suprafața apei.

Camera termală Lepton

Mai mică decât un ban, această cameră termală funcționează la o gamă largă: de la -10C la +140C, cu o precizie de +/-5C. În centrul său se află un microbolometru Vox fără răcire. Citirile de temperatură sunt fără contact și etalonate pixel cu pixel. Versiunea 3.5 are o rezoluție de 160×120 pentru a asigura mai multe detalii ale imaginii. Senzorii camerei funcționează în întuneric complet, ceață și fum.

Restul camerelor

Nu mai puțin impresionantă este camera din spate de 5 megapixeli cu mărire a imaginii de 60 de ori. Perfectă pentru fotografiile de prim-planuri în cele mai izolate colțuri ale naturii, detalii și părți ale obiectelor, care arată lumea dintr-un unghi radical diferit. Camera selfie este de 32 MP HD, lată cu 4K și adâncime de imagine de 1,2 µm. Pentru selfie-ul perfect, stați vizavi de soare sau de o altă surse de lumină și încercați mai multe unghiuri pentru a vă găsi cel mai atractiv profil. Dacă doriți ca fundalul să fie vizibil, fața dvs. trebuie să fie în colțul din stânga sau din dreapta de jos.

Protecție și rezistență

Cea ce face că un telefon blindat să fie rezistent și fiabil sunt certificatele și bateria sa. Ulefone 18T corespunde cu trei standarde de rezistență: MIL-STD 810G, ceea ce probează că telefonul va rezista la o cădere de 1,5 indiferent de unghiul de cădere; IP68 și IP69K pentru protecția difuzorului, camerelor, butoanelor și a luminilor LED împotriva udării. În ceea ce privește bateria în sine, aceasta este de 9.600 mAh, oferindu-vă 524 ore timp de așteptare pentru o plimbare lungă sau o drumeție prin pădure. Încărcătorul este de 66 W, dar există o opțiune pentru încărcare wireless și partajată prin alte dispozitive. Profitați de noul Wi-Fi 6, de gama de aplicații expert și de plată NFC.

Cel mai popular

Aspirator robot S8 Pro Ultra – Cele mai importante informații de știut despre model prezentate în recenzie

La fel ca și celelalte modele, robotul are o baterie de 5200 mAh, suficientă pentru 180 de minute de funcționare în regim silențios pentru apartamente de dimensiuni medii și mari (suprafață de până la 300 mp). Recipientul pentru praf are capacitatea de 350 ml, iar cel pentru apă - 200 ml, ambii fiind dotați cu indicatori speciali care monitorizează constant conținutul acestora și comunică cu stația de încărcare.

Aspirator robot Roborock S8 – Recenzia modelului

Noua gamă de aspiratoare robotizate de la Roborock este pe drum, iar S8 este unul dintre modelele de top din această gamă. Acesta este cea mai accesibilă dintre cele trei variante, cu cel mai mare recipient de praf – 400 ml. Un mare avantaj al S8 este navigația sa LiDAR, îmbunătățită de sistemul de ghidare 3D. Acesta îl ajută să navigheze acasă la fel de bine zi și noapte, evitând obstacolele și recunoscând până la 42 de obiecte diferite.

Cubot King Kong 6 – specificațiile și detaliile modelului

King Kong 6 este un nou model de smartphone al companiei chineze Cubot, lansat pe piață în octombrie 2022. Aparatul se distinge prin puterea sa, fiind oferit la un preț foarte accesibil. Ecranul său de 6 inch este găzduit într-o carcasă rezistentă la șocuri, cu protecție împotriva prafului și umezelii. Denumirea modelului sugerează că dispozitivul este perfect pentru persoanele a căror viață de zi cu zi este dinamică sau pentru cei care iubesc sporturile extreme. Modelul are certificare IP68.

Doogee S99 – recenzie și opinie de expert

Tocmai la timp pentru sărbătorile din decembrie 2022, brandul de dispozitive mobile robuste Doogee și-a dezvăluit cel mai recent model - S99. Dispunând de toate caracteristicile deja afirmate, acesta surprinde cu îmbunătățiri ulterioare și se pare că acesta va fi un însoțitor fidel pentru cei care vor descoperi aventurierul în sine în noul an.