Acasă Telefoane mobile Ulefone 18T – Recenzie și opinie de expert - un telefon rezistent...

Ulefone 18T – Recenzie și opinie de expert – un telefon rezistent cu camere grozave

Dacă vă place natura și sportul, aveți nevoie de un telefon cu care ați putea salva cele mai minunate momente ale călătoriei dvs., dar care vă permite a rămâne mereu conectat cu cei dragi. Dacă vă plac fotografiile în natură și adorați fotografiile naturale, unice, Ulefone 18T vă va oferi una dintre cele mai bune camere de pe piață oferite în momentul de față. Cu ajutorul acesteia veți debloca frumusețea elementelor naturii – veți surprinde peisaje incredibil de frumoase, faună sălbatică și grădini cu flori. Ați putea de-asemenea surprinde schimbarea anotimpurilor traversând același traseu. În natură, însă, nu sunteți un observator obișnuit, așa că camera termală încorporată vă vine în ajutor. Veți obține toate acestea într-o carcasă blindată, bine protejată.

Ecran

Display-ul este protejat de Corning Gorilla Glass 5 și are o lățime de 6,58 inch cu FHD+ (standardul pe care îl vedem la televizoarele de 32 de inch). Rata de reîmprospătare este de 120 Hz – netedă și intrigantă.

 

 

Procesor de o nouă generație  

MediaTek Dimensity 900 este proiectat a funcționa cu cele mai recente modele de telefoane de clasă superioară. Cu 5G integrat în chip, procesorul oferă conexiuni mai rapide, cu o rază mai lungă de acțiune și o eficiență energetică îmbunătățită. Frecvența sa atinge 2,4 GHz cu performanță ridicată în timpul jocului, cu imagine lină și clară. Procesorul grafic – Arm Mali-G68 nu își schimbă reputația, în timp ce TSMC cu opt nuclee reușește să mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori.

RAM și memorie principală

Pentru un procesor atât de puternic și flexibil, aveți nevoie de o memorie RAM de care încă nu ați auzit – 17 GB, dintre care 12 GB sunt încorporați, restul de 5 GB fiind virtuali. Așa că nu vă veți mai îngrijora de numărul aplicațiilor pentru telefon care sunt active și nici de cât spațiu liber mai aveți. Memoria principală este de 256GB, iar slotul microSD vă permite să vă extindeți până la 2TB, care vor fi controlați cu aceeași ușurință.

Camera de 108-megapixeli

Camera principală are încorporat ISOCELL HM2 de la Samsung, care reușește să capteze cât mai multă lumină pentru imagini luminoase, vii și videoclipuri 4K. Cum ați putea folosi 108MP în natură? Pentru început, luați o poziție mai joasă pentru a face peisajul să pară mai mare și mai interesant. Cel mai bun moment pentru fotografii este la răsăritul sau apusul soarelui, când jocul de lumină este refractat prin relieful natural. Utilizați orizontul ca o ancoră pentru a marca focalizarea fotografiei – indiferent dacă va fi cerul, pădurea sau suprafața apei.

Camera termală Lepton

Mai mică decât un ban, această cameră termală funcționează la o gamă largă: de la -10C la +140C, cu o precizie de +/-5C. În centrul său se află un microbolometru Vox fără răcire. Citirile de temperatură sunt fără contact și etalonate pixel cu pixel. Versiunea 3.5 are o rezoluție de 160×120 pentru a asigura mai multe detalii ale imaginii. Senzorii camerei funcționează în întuneric complet, ceață și fum.

Restul camerelor

Nu mai puțin impresionantă este camera din spate de 5 megapixeli cu mărire a imaginii de 60 de ori. Perfectă pentru fotografiile de prim-planuri în cele mai izolate colțuri ale naturii, detalii și părți ale obiectelor, care arată lumea dintr-un unghi radical diferit. Camera selfie este de 32 MP HD, lată cu 4K și adâncime de imagine de 1,2 µm. Pentru selfie-ul perfect, stați vizavi de soare sau de o altă surse de lumină și încercați mai multe unghiuri pentru a vă găsi cel mai atractiv profil. Dacă doriți ca fundalul să fie vizibil, fața dvs. trebuie să fie în colțul din stânga sau din dreapta de jos.

Protecție și rezistență

Cea ce face că un telefon blindat să fie rezistent și fiabil sunt certificatele și bateria sa. Ulefone 18T corespunde cu trei standarde de rezistență: MIL-STD 810G, ceea ce probează că telefonul va rezista la o cădere de 1,5 indiferent de unghiul de cădere; IP68 și IP69K pentru protecția difuzorului, camerelor, butoanelor și a luminilor LED împotriva udării. În ceea ce privește bateria în sine, aceasta este de 9.600 mAh, oferindu-vă 524 ore timp de așteptare pentru o plimbare lungă sau o drumeție prin pădure. Încărcătorul este de 66 W, dar există o opțiune pentru încărcare wireless și partajată prin alte dispozitive. Profitați de noul Wi-Fi 6, de gama de aplicații expert și de plată NFC.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.