Acasă Aspiratoarele functioneaza Aspirator robot Roborock S8 – Recenzia modelului

Aspirator robot Roborock S8 – Recenzia modelului

Noua gamă de aspiratoare robotizate de la Roborock este pe drum, iar S8 este unul dintre modelele de top din această gamă. Acesta este cea mai accesibilă dintre cele trei variante, cu cel mai mare recipient de praf – 400 ml. Un mare avantaj al S8 este navigația sa LiDAR, îmbunătățită de sistemul de ghidare 3D. Acesta îl ajută să navigheze acasă la fel de bine zi și noapte, evitând obstacolele și recunoscând până la 42 de obiecte diferite.

De aceea, S8 este robotul perfect pentru curățarea locuinței dvs. pe timp de noapte. Dacă doriți a vă reduce costurile, setați modul de noapte când consumul de energie electrică este cel mai mic. Timpul de curățare în modul silențios este de 180 de minute, ceea ce înseamnă că, odată ce S8 revine la stația sa de încărcare, acesta va avea la dispoziție încă 4-5 ore pentru a se încărca la un cost mai mic pe kilowatt oră.

Mapare și navigare

La fel ca alți roboți, Roborock S8 mapează locuința atunci când îl porniți pentru prima dată. În același timp, robotul folosește un sistem 3D. Cu acesta, robotul navighează impecabil, zi sau noapte și poate recunoaște forma și volumul a până la 42 de obiecte diferite, inclusiv șosete, scaune, cabluri, prize, pantofi și chiar „surprize” de animale

Pe baza obiectelor pe care le detectează, robotul judecă cât de aproape trebuie curățat în apropierea obiectelor și colțurilor. În cazul acesta este asistat de peria sa laterală.

Curățare

Beneficiile curățării nocturne sunt că nu trebuie să țineți cont de algoritmul robotului. În ceea ce privește robotul, acesta are o perie dublă pentru a preveni formarea încurcăturilor și 6.000 Pa putere de aspirație în modul turbo pentru a aborda fără probleme cele mai groase și țesute covoare. Indiferent de provocările pe care le întâlnește în calea lui, acesta va face fața acestora  cu 30% mai eficient.

MOP

Mopul de pe spate este atașat de un tampon care în timpul funcționării indică o presiune de 6 newtoni pe suprafețele dure. Mop-ul folosește puterea sunetului, mișcându-se cu o viteză de 3000 de ori pe minut, asigurând curățarea perfectă a petelor uscate. Când senzorii frontali detectează un covor sau covoraș, tamponul se ridică automat la o înălțime de 5 mm pentru a nu lăsa urme murdare.

Robotul are trei moduri principale de funcționare – numai curățare umedă, numai curățare uscată și curățare combinată.

S8 posedă două certificate TUF Rheinland care garantează protecție împotriva atacurilor cibernetice. Cu ajutorul acestora, ați putea fi siguri că nu vor fi scurse informații din hărțile și programele de curățare salvate.

30% îmbunătățire

Fiecare aspect al aparatului S8 este îmbunătățit cu 30% – perii duble, presiune și viteză de spălare, aspirație și eficiență generală. Indiferent de ideea dvs. de robot de curățare, S8 este cu 30% mai bun și mai economic. A fost un început grozav de an pentru Roborock.

Cel mai popular

Aspirator robot S8 Pro Ultra – Cele mai importante informații de știut despre model prezentate în recenzie

La fel ca și celelalte modele, robotul are o baterie de 5200 mAh, suficientă pentru 180 de minute de funcționare în regim silențios pentru apartamente de dimensiuni medii și mari (suprafață de până la 300 mp). Recipientul pentru praf are capacitatea de 350 ml, iar cel pentru apă - 200 ml, ambii fiind dotați cu indicatori speciali care monitorizează constant conținutul acestora și comunică cu stația de încărcare.

Aspirator robot Roborock S8 – Recenzia modelului

Noua gamă de aspiratoare robotizate de la Roborock este pe drum, iar S8 este unul dintre modelele de top din această gamă. Acesta este cea mai accesibilă dintre cele trei variante, cu cel mai mare recipient de praf – 400 ml. Un mare avantaj al S8 este navigația sa LiDAR, îmbunătățită de sistemul de ghidare 3D. Acesta îl ajută să navigheze acasă la fel de bine zi și noapte, evitând obstacolele și recunoscând până la 42 de obiecte diferite.

Cubot King Kong 6 – specificațiile și detaliile modelului

King Kong 6 este un nou model de smartphone al companiei chineze Cubot, lansat pe piață în octombrie 2022. Aparatul se distinge prin puterea sa, fiind oferit la un preț foarte accesibil. Ecranul său de 6 inch este găzduit într-o carcasă rezistentă la șocuri, cu protecție împotriva prafului și umezelii. Denumirea modelului sugerează că dispozitivul este perfect pentru persoanele a căror viață de zi cu zi este dinamică sau pentru cei care iubesc sporturile extreme. Modelul are certificare IP68.

Doogee S99 – recenzie și opinie de expert

Tocmai la timp pentru sărbătorile din decembrie 2022, brandul de dispozitive mobile robuste Doogee și-a dezvăluit cel mai recent model - S99. Dispunând de toate caracteristicile deja afirmate, acesta surprinde cu îmbunătățiri ulterioare și se pare că acesta va fi un însoțitor fidel pentru cei care vor descoperi aventurierul în sine în noul an.