Acasă Aspiratoare roboți Aspirator robot Roborock S8 – Recenzia modelului

Aspirator robot Roborock S8 – Recenzia modelului

Noua gamă de aspiratoare robotizate de la Roborock este pe drum, iar S8 este unul dintre modelele de top din această gamă. Acesta este cea mai accesibilă dintre cele trei variante, cu cel mai mare recipient de praf – 400 ml. Un mare avantaj al S8 este navigația sa LiDAR, îmbunătățită de sistemul de ghidare 3D. Acesta îl ajută să navigheze acasă la fel de bine zi și noapte, evitând obstacolele și recunoscând până la 42 de obiecte diferite.

De aceea, S8 este robotul perfect pentru curățarea locuinței dvs. pe timp de noapte. Dacă doriți a vă reduce costurile, setați modul de noapte când consumul de energie electrică este cel mai mic. Timpul de curățare în modul silențios este de 180 de minute, ceea ce înseamnă că, odată ce S8 revine la stația sa de încărcare, acesta va avea la dispoziție încă 4-5 ore pentru a se încărca la un cost mai mic pe kilowatt oră.

Mapare și navigare

La fel ca alți roboți, Roborock S8 mapează locuința atunci când îl porniți pentru prima dată. În același timp, robotul folosește un sistem 3D. Cu acesta, robotul navighează impecabil, zi sau noapte și poate recunoaște forma și volumul a până la 42 de obiecte diferite, inclusiv șosete, scaune, cabluri, prize, pantofi și chiar „surprize” de animale

Pe baza obiectelor pe care le detectează, robotul judecă cât de aproape trebuie curățat în apropierea obiectelor și colțurilor. În cazul acesta este asistat de peria sa laterală.

Curățare

Beneficiile curățării nocturne sunt că nu trebuie să țineți cont de algoritmul robotului. În ceea ce privește robotul, acesta are o perie dublă pentru a preveni formarea încurcăturilor și 6.000 Pa putere de aspirație în modul turbo pentru a aborda fără probleme cele mai groase și țesute covoare. Indiferent de provocările pe care le întâlnește în calea lui, acesta va face fața acestora  cu 30% mai eficient.

MOP

Mopul de pe spate este atașat de un tampon care în timpul funcționării indică o presiune de 6 newtoni pe suprafețele dure. Mop-ul folosește puterea sunetului, mișcându-se cu o viteză de 3000 de ori pe minut, asigurând curățarea perfectă a petelor uscate. Când senzorii frontali detectează un covor sau covoraș, tamponul se ridică automat la o înălțime de 5 mm pentru a nu lăsa urme murdare.

Robotul are trei moduri principale de funcționare – numai curățare umedă, numai curățare uscată și curățare combinată.

S8 posedă două certificate TUF Rheinland care garantează protecție împotriva atacurilor cibernetice. Cu ajutorul acestora, ați putea fi siguri că nu vor fi scurse informații din hărțile și programele de curățare salvate.

30% îmbunătățire

Fiecare aspect al aparatului S8 este îmbunătățit cu 30% – perii duble, presiune și viteză de spălare, aspirație și eficiență generală. Indiferent de ideea dvs. de robot de curățare, S8 este cu 30% mai bun și mai economic. A fost un început grozav de an pentru Roborock.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.