Acasă Aspiratoarele functioneaza Aspirator robot S8 Pro Ultra – Cele mai importante informații de știut...

Aspirator robot S8 Pro Ultra – Cele mai importante informații de știut despre model prezentate în recenzie

Cum se compară S8 Pro Ultra cu alți roboți din seria ?

La fel ca și celelalte modele, robotul are o baterie de 5200 mAh, suficientă pentru 180 de minute de funcționare în regim silențios pentru apartamente de dimensiuni medii și mari (suprafață de până la 300 mp). Recipientul pentru praf are capacitatea de 350 ml, iar cel pentru apă – 200 ml, ambii fiind dotați cu indicatori speciali care monitorizează constant conținutul acestora și comunică cu stația de încărcare.

Vizualizați și cumpărați modelul online aici: Roborock S8 Pro Ultra

Ce sistem LiDAR folosește modelul ?

S8 Pro Ultra folosește, de asemenea, un sistem de navigație LiDAR de mapare, precum și  opțiune 3D care permite recunoașterea de 42 de obiecte diferite din locuința dvs. Camera este alb-negru, fiind certificată pentru protejarea datelor personale împotriva atacurilor cibernetice.

 

Care sunt recipientele pentru apă și praf ?

Recipientele de apă și praf, precum și filtrul de aer E11, pot fi spălate cu apă. Sacul de praf din stație are o capacitate de trei litri, fiind suficient pentru una sau două luni de curățare continuă

Prin ce diferă S8 Pro Ultra de alți roboți din serie ?

Pentru început, acestea sunt periile lui duble. Ele de asemenea sunt cauciucate și se rotesc în direcții opuse pentru a aspira la cel mai productiv unghi posibil, în același timp având capacitatea de a se ridica și de a cădea, mimând relieful suprafeței pe care se mișcă robotul. Această caracteristică este utilă pentru covoare pufoase, moi și groase, cu modele sau noduri speciale care necesită o îngrijire mai specială. Când senzorii robotului detectează un covor, ei ridică automat mopul detașabil la o înălțime de 5 mm și măresc puterea de aspirare.

Stație automată

O altă diferență majoră este prezentată de stația. La robotul S8, stația este obișnuită, iar cea de pe S8 Plus, se golește automat. În ceea ce privește S8 Pro Ultra, aici inginerii au proiectat o bază autonomă care nu numai că golește recipientul de praf al robotului, ci și reumple rezervorul de apă și, atunci când este necesar, spală și usucă mopul. Așadar, stația nu numai că elimină grijă dvs. pentru mopul din microfibră, dar împiedică și creșterea și înmulțirea bacteriilor în cazul în care uitați să scoateți mopul la timp.

S8 Pro Ultra reușește unde ceilalți roboți eșuează

Pardoselile din beton nu sunt una dintre suprafețele asociate în mod obișnuit cu aspiratoarele autonome, în principal datorită suprafeței reliefate, neuniforme a acestora și prezenței prafului fin. Datorită periilor sale duble din cauciuc și puterii maxime de 6000 Pa, robotul ridică și aspiră atât bucăți mici, cât și praful sau murdăria.

Curățarea pardoselilor

Pardoselile din vinil sunt, de asemenea, extrem de solicitante, mai ales când vine vorba de apa, deoarece aceasta descompune adezivul de sub stratul superior. Pentru a le curăța, porniți mopul în modul uscat împreună cu aspirarea. Astfel, în timp ce cele trei perii colectează murdăria, mopul lustruiește suprafața cu țesutul său din microfibră. Pardoselile din lemn suferă de o problemă similară, deoarece apa pătrunde ușor, determinând umflarea și pierderea culorii acestora, lăsând în urmă nu doar pete inestetice, ci și denivelări problematice. Absorbiți orice cantitate de apă în exces cu S8 Pro Ultra și folosiți un detergent special pentru curățarea suprafețelor din lemn.

Petele apar ușor pe linoleum, fiind aproape imposibil de îndepărtat. De aceea, curățarea zilnică cu un mop mediu umezit îl va menține mereu curat și fără posibilitatea ca anumite substanțe să intre în contact cu acesta și să-l păteze. Pardoselile din marmură, care sunt cunoscute pentru structura lor poroasă, necesită aceeași îngrijire.

Cel mai popular

Aspirator robot S8 Pro Ultra – Cele mai importante informații de știut despre model prezentate în recenzie

La fel ca și celelalte modele, robotul are o baterie de 5200 mAh, suficientă pentru 180 de minute de funcționare în regim silențios pentru apartamente de dimensiuni medii și mari (suprafață de până la 300 mp). Recipientul pentru praf are capacitatea de 350 ml, iar cel pentru apă - 200 ml, ambii fiind dotați cu indicatori speciali care monitorizează constant conținutul acestora și comunică cu stația de încărcare.

Aspirator robot Roborock S8 – Recenzia modelului

Noua gamă de aspiratoare robotizate de la Roborock este pe drum, iar S8 este unul dintre modelele de top din această gamă. Acesta este cea mai accesibilă dintre cele trei variante, cu cel mai mare recipient de praf – 400 ml. Un mare avantaj al S8 este navigația sa LiDAR, îmbunătățită de sistemul de ghidare 3D. Acesta îl ajută să navigheze acasă la fel de bine zi și noapte, evitând obstacolele și recunoscând până la 42 de obiecte diferite.

Cubot King Kong 6 – specificațiile și detaliile modelului

King Kong 6 este un nou model de smartphone al companiei chineze Cubot, lansat pe piață în octombrie 2022. Aparatul se distinge prin puterea sa, fiind oferit la un preț foarte accesibil. Ecranul său de 6 inch este găzduit într-o carcasă rezistentă la șocuri, cu protecție împotriva prafului și umezelii. Denumirea modelului sugerează că dispozitivul este perfect pentru persoanele a căror viață de zi cu zi este dinamică sau pentru cei care iubesc sporturile extreme. Modelul are certificare IP68.

Doogee S99 – recenzie și opinie de expert

Tocmai la timp pentru sărbătorile din decembrie 2022, brandul de dispozitive mobile robuste Doogee și-a dezvăluit cel mai recent model - S99. Dispunând de toate caracteristicile deja afirmate, acesta surprinde cu îmbunătățiri ulterioare și se pare că acesta va fi un însoțitor fidel pentru cei care vor descoperi aventurierul în sine în noul an.