Acasă Aspiratoare roboți Aspirator robot S8 Pro Ultra – Cele mai importante informații de știut...

Aspirator robot S8 Pro Ultra – Cele mai importante informații de știut despre model prezentate în recenzie

Cum se compară S8 Pro Ultra cu alți roboți din seria ?

La fel ca și celelalte modele, robotul are o baterie de 5200 mAh, suficientă pentru 180 de minute de funcționare în regim silențios pentru apartamente de dimensiuni medii și mari (suprafață de până la 300 mp). Recipientul pentru praf are capacitatea de 350 ml, iar cel pentru apă – 200 ml, ambii fiind dotați cu indicatori speciali care monitorizează constant conținutul acestora și comunică cu stația de încărcare.

Vizualizați și cumpărați modelul online aici: Roborock S8 Pro Ultra

Ce sistem LiDAR folosește modelul ?

S8 Pro Ultra folosește, de asemenea, un sistem de navigație LiDAR de mapare, precum și  opțiune 3D care permite recunoașterea de 42 de obiecte diferite din locuința dvs. Camera este alb-negru, fiind certificată pentru protejarea datelor personale împotriva atacurilor cibernetice.

 

Care sunt recipientele pentru apă și praf ?

Recipientele de apă și praf, precum și filtrul de aer E11, pot fi spălate cu apă. Sacul de praf din stație are o capacitate de trei litri, fiind suficient pentru una sau două luni de curățare continuă

Prin ce diferă S8 Pro Ultra de alți roboți din serie ?

Pentru început, acestea sunt periile lui duble. Ele de asemenea sunt cauciucate și se rotesc în direcții opuse pentru a aspira la cel mai productiv unghi posibil, în același timp având capacitatea de a se ridica și de a cădea, mimând relieful suprafeței pe care se mișcă robotul. Această caracteristică este utilă pentru covoare pufoase, moi și groase, cu modele sau noduri speciale care necesită o îngrijire mai specială. Când senzorii robotului detectează un covor, ei ridică automat mopul detașabil la o înălțime de 5 mm și măresc puterea de aspirare.

Stație automată

O altă diferență majoră este prezentată de stația. La robotul S8, stația este obișnuită, iar cea de pe S8 Plus, se golește automat. În ceea ce privește S8 Pro Ultra, aici inginerii au proiectat o bază autonomă care nu numai că golește recipientul de praf al robotului, ci și reumple rezervorul de apă și, atunci când este necesar, spală și usucă mopul. Așadar, stația nu numai că elimină grijă dvs. pentru mopul din microfibră, dar împiedică și creșterea și înmulțirea bacteriilor în cazul în care uitați să scoateți mopul la timp.

S8 Pro Ultra reușește unde ceilalți roboți eșuează

Pardoselile din beton nu sunt una dintre suprafețele asociate în mod obișnuit cu aspiratoarele autonome, în principal datorită suprafeței reliefate, neuniforme a acestora și prezenței prafului fin. Datorită periilor sale duble din cauciuc și puterii maxime de 6000 Pa, robotul ridică și aspiră atât bucăți mici, cât și praful sau murdăria.

Curățarea pardoselilor

Pardoselile din vinil sunt, de asemenea, extrem de solicitante, mai ales când vine vorba de apa, deoarece aceasta descompune adezivul de sub stratul superior. Pentru a le curăța, porniți mopul în modul uscat împreună cu aspirarea. Astfel, în timp ce cele trei perii colectează murdăria, mopul lustruiește suprafața cu țesutul său din microfibră. Pardoselile din lemn suferă de o problemă similară, deoarece apa pătrunde ușor, determinând umflarea și pierderea culorii acestora, lăsând în urmă nu doar pete inestetice, ci și denivelări problematice. Absorbiți orice cantitate de apă în exces cu S8 Pro Ultra și folosiți un detergent special pentru curățarea suprafețelor din lemn.

Petele apar ușor pe linoleum, fiind aproape imposibil de îndepărtat. De aceea, curățarea zilnică cu un mop mediu umezit îl va menține mereu curat și fără posibilitatea ca anumite substanțe să intre în contact cu acesta și să-l păteze. Pardoselile din marmură, care sunt cunoscute pentru structura lor poroasă, necesită aceeași îngrijire.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.