Acasă Telefoane mobile Cubot King Kong 6 – specificațiile și detaliile modelului

Cubot King Kong 6 – specificațiile și detaliile modelului

King Kong 6 este un nou model de smartphone al companiei chineze Cubot, lansat pe piață în octombrie 2022. Aparatul se distinge prin puterea sa, fiind oferit la un preț foarte accesibil. Ecranul său de 6 inch este găzduit într-o carcasă rezistentă la șocuri, cu protecție împotriva prafului și umezelii. Denumirea modelului sugerează că dispozitivul este perfect pentru persoanele a căror viață de zi cu zi este dinamică sau pentru cei care iubesc sporturile extreme. Modelul are certificare IP68.

Specificație

 • Dimensiuni – 79 x 165.2 x 13.8 mm
 • Greutate – 261 g
 • SoC – Unisoc Tiger T310
 • Procesor – 1x 2.0 GHz ARM Cortex-A75, 3x 1.8 GHz ARM Cortex-A55, 4-nuclee
 • Accelerator grafic – PowerVR GT7200
 • Memorie operațională – 4 GB
 • Memorie încorporată – 64 ГБ
 • Card memorie – microSD, microSDHC și microSDXC
 • Ecran – 6.09 in, IPS, 720 x 1560 pixeli, 24 biți
 • Baterie – 5000 mAh, Li-Polymer
 • Sistem de operare – Android 11
 • Cameră –: 4675 x 3456 pixeli, 1920 x 1080 pixeli, 30 cadru pe secundă
 • Card SIM– Nano-SIM, Nano-SIM / microSD
 • Wi-Fi – a, b, g, n, n 5GHz, ac, Dual band, Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi Direct, Wi-Fi Display
 • USB – 2.0, USB Type-C
 • Bluetooth – 5.0
 • Poziționare – GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo

Design

King Kong 6 are o dimensiune convenabilă și cântărește 261 de grame. Corpul acestui model Cubot este realizat din metal, TPU și policarbonat, ceea ce îl face extrem de rezistent la șocuri. Dispozitivul este disponibil pe piață în culoarea Black with Orange.

Ecran

Modelul King Kong 6 de la Cubot are un ecran tactil LCD IPS de 6.09″ inch. Rezoluția ecranului este de 720 x 1560, iar densitatea pixelilor este 282 ppi. Matricea folosită este un panou IPS, ceea ce înseamnă că cu acest dispozitiv nu veți avea probleme cu unghiurile de vizualizare. Luminozitatea ecranului este suficientă atât pentru operarea aparatului în lumina directă a soarelui, cât și în încăperi închise și întunecate.

Camere

Smartphone-ul King Kong 6 dispune de o cameră unică frontală de 8 MP, care este perfectă pentru apeluri video și selfie-uri. Pentru fotografii și videoclipuri de bază este disponibilă o cameră unică de spate de 16 MP. Dispozitivul are bliț LED și înregistrare video 1080р. Una dintre principalele caracteristici ale camerelor este prezentată de rezoluția fotografiilor. Aceasta reprezintă numărul de pixeli de-a lungul liniilor orizontale și verticale ale imaginii. La modelul acesta este de 4675 x 3456 pixeli sau 16.16 mega pixeli. Rezoluția video pe care camera o poate înregistra este de 1920 x 1080 pixeli sau 2,07 mega pixeli. Viteza maximă de înregistrare video, acceptată de camera este de 30 cadre pe secundă.

Performanțe

King Kong 6 are sistemul de operare Android 11 Red Velvet Cake. Acesta funcționează cu procesor cu 4 nuclee Quad-Core (1 x ARM Cortex A75 2.0Ghz + 3 x ARM Cortex A55 1.8Ghz). Acest lucru crește performanța, permițând executarea simultană a unui număr mare de instrucțiuni. Memoria operațională a telefonului King Kong 6 este de 4 GB, iar memoria încorporată este de 64 GB 64GB.

Baterie

Bateria telefonului King Kong 6 este litiu polimer, neînlocuibilă, cu capacitate maximă de 5000 mAh. Timpul de așteptare este de 720 de ore, iar timpul de convorbiri 4G este de aproximativ 49 de ore sau în jur de 2 zile.

Conectivitate și comunicare

Modelul King Kong 6 oferit de Cubot dispune de două carduri SIM Nano-SIM, Nano-SIM / microSD și acceptă rețelele 2G/3G/4G. Pe lângă acestea, dispune și de sistemul monocip Unisoc Tiger T310 care integrează diverse componente hardware precum procesor, memorie, periferice, interfețe etc., precum si software-ul necesar funcționării acestora. Pe lângă ele, modelul mai dispune de următoarele:

 • GPRS
 • Edge
 • Wi-Fi 11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11n 5GHz, 802.11ac,Dual band ,Wi-Fi Hotspot ,Wi-Fi Direct ,Wi-Fi Display
 • GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
 • NFC
 • USB Type C, USB On-The-Go (OTG)
 • Bluetooth 5.0, A2DP, EDR, LE

Printre celelalte finisaje exclusive ale modelului se numără radio, scanner de amprente pe panoul din spate, senzor de proximitate, busolă, giroscop și port infraroșu.

Cel mai popular

Aspirator robot S8 Pro Ultra – Cele mai importante informații de știut despre model prezentate în recenzie

La fel ca și celelalte modele, robotul are o baterie de 5200 mAh, suficientă pentru 180 de minute de funcționare în regim silențios pentru apartamente de dimensiuni medii și mari (suprafață de până la 300 mp). Recipientul pentru praf are capacitatea de 350 ml, iar cel pentru apă - 200 ml, ambii fiind dotați cu indicatori speciali care monitorizează constant conținutul acestora și comunică cu stația de încărcare.

Aspirator robot Roborock S8 – Recenzia modelului

Noua gamă de aspiratoare robotizate de la Roborock este pe drum, iar S8 este unul dintre modelele de top din această gamă. Acesta este cea mai accesibilă dintre cele trei variante, cu cel mai mare recipient de praf – 400 ml. Un mare avantaj al S8 este navigația sa LiDAR, îmbunătățită de sistemul de ghidare 3D. Acesta îl ajută să navigheze acasă la fel de bine zi și noapte, evitând obstacolele și recunoscând până la 42 de obiecte diferite.

Cubot King Kong 6 – specificațiile și detaliile modelului

King Kong 6 este un nou model de smartphone al companiei chineze Cubot, lansat pe piață în octombrie 2022. Aparatul se distinge prin puterea sa, fiind oferit la un preț foarte accesibil. Ecranul său de 6 inch este găzduit într-o carcasă rezistentă la șocuri, cu protecție împotriva prafului și umezelii. Denumirea modelului sugerează că dispozitivul este perfect pentru persoanele a căror viață de zi cu zi este dinamică sau pentru cei care iubesc sporturile extreme. Modelul are certificare IP68.

Doogee S99 – recenzie și opinie de expert

Tocmai la timp pentru sărbătorile din decembrie 2022, brandul de dispozitive mobile robuste Doogee și-a dezvăluit cel mai recent model - S99. Dispunând de toate caracteristicile deja afirmate, acesta surprinde cu îmbunătățiri ulterioare și se pare că acesta va fi un însoțitor fidel pentru cei care vor descoperi aventurierul în sine în noul an.