Acasă Smartphone Xiaomi 12 - Toate cele mai importante pentru model

Xiaomi 12 – Toate cele mai importante pentru model

Deja sunt prezente păreri împărtășite ale utilizatorilor pe web despre faptul că telefonul de bază Xiaomi 12 este flagmanul lor preferat de primă clasă în momentul de față. Acesta combină putere, design elegant și o cameră foarte fiabilă, încărcare rapidă cu și fără cablu și o interfață îmbunătățită în comparație cu telefoanele vechi ale producătorului chinezesc.

Seria nouă 12 Xiaomi fără îndoială este foarte diferită. Dacă vă amintiți, Mi 8 a fost ultimul telefon de primă clasă oferit de Xiaomi cu diagonal îmbunătățit al ecranului.

Xiaomi 12 camera
Xiaomi 12 camera

Acest smartphone este iubire de la prima vedere

Xiaomi 12 este disponibil în albastru, gri și violet. Într-adevăr, toate culorile arată luxos. Display-ul AMOLED Dot Display are nota A+. Acesta este dotat cu TrueColor. Gorilla Glass Victus se răsucește elegant, cu rama metalica in lateral. În sfârșit, utilizatorul are un sentiment extraordinar când ține acest model nou al telefonului în mâna. Înviorător de ușor pentru un telefon de primă clasă, greutatea Xiaomi 12 este doar 180 grame, deși se simte destul de solid.

Butoanele sunt amplasate în dreapta , fiind echipat cu slot pentru două carduri SIM pe suport și blaster IR deasupra. Spre fericire, de data această Xiaomi a îndepărtat majoritatea greșelilor din interfața sa, fiind aproape fără probleme.

Iată câteva accente importante la Xiaomi 12

Camera este formidabilă.  Prezintă multe posibilități de flexibilitate creativă la utilizarea sa. Ca și la telefoanele Samsung, se obțin fotografii excelente cu camera principală de 50 MP. Claritatea acestora este foarte bună, focusul impresionând de asemenea. În cea ce privește camera tele-macro, aceasta este un compliment distractiv, care face fotografii de prim-plan deosebit de bune. Xiaomi 12 fotografiază RAW DNG fotografii în modul Pro. Aceasta deschide în fața utilizatorilor o adevărată lume de creativitate. Spațiul de stocare de 128 GB sau de 256 GB este suficient pentru stocarea fotografiilor și videoclipurilor la Xiaomi 12. Totuși, la multe cadre 4K sau 8K, nu este prezentă extensie pentru card SD. Nu trebuie omis faptul că camera pentru selfie-uri face portrete super și este într-adevăr excelentă.

Adăugați mixului o cameră video puternică stabilizată cu rezoluție de până la 8K și imaginea devine și mai clară.

Chipsetul smartphone-ului este de ultima generație Snapdragon 8 Gen 1 Qualcomm. Acesta garantează că Xiaomi 12 posedă putere adevărată de flagman și că performanțele sale zilnice sunt mai mult de bune. Această putere este combinată cu până la 8GB sau 12GB RAM, cea ce face Xiaomi 12  într-adevăr impresionant.

Xiaomi 12 back

Cele patru difuzoare ale telefonului includ setarea Harman Kardon și surprinzător, ele sună mai tare de cele Pro, deși sunetul la Pro este mai clar. Noul smartphone al producătorului chinezesc este dotat de asemenea cu cititor de amprente (sub display, optic).

Ce se întâmplă cu bateria ?

Trebuie menționat raportul excelent între dimensiunile bateriei și cele ale ecranului, bateria telefonului Xiaomi 12 de 4500 mAh îl ține în viață de dimineața până seara. Acesta ar putea rezista o zi-două, dacă nu este încărcat cu filmarea unor fotografii, gaming și reproducere de muzică.

Deși nu este disponibilă încărcare de 120W la telefonul Xiaomi 12, care este cea mai bună funcție a 12 Pro, din această linie nouă, acesta este alimentat prin cablu de 67W. Totodată oferă încărcare rapidă fără cablu de 50W, dar și încărcare inversă de 10W. Această operațiune chiar depășește cele mai bune caracteristici oferite de Apple și Samsung.

Un fel de rezumat

Specialiștii din domeniu consideră că va fi greu pentru Xiaomi 12 a face față pe piață cu unele dintre cele mai mari denumiri din industria care oferă telefoane compacte, precum Samsung Galaxy S22 și iPhone 13 mini, întrucât se încadrează în același interval de preț. Totuși,  Xiaomi 12  de 6,28 inch prezintă un avantaj comparativ cu concurenții săi. Pe de o parte telefonul nu face compromisuri cu privire la calitatea display-ului, iar pe de altă parte are o baterie semnificativ mai mare cu încărcare incredibil de rapidă cu sau fără cablu. În aceste timpuri dinamice aceste avantaje nu sunt de subliniat și vor fi apreciate în mod corespunzător de către utilizatori. Prin urmare, pentru fiecare, care caută o soluție compactă de primă clasă cu sistem operațional Android în anul 2022, Xiaomi 12 ar putea fi alegerea excelentă.

Cel mai popular

Aspirator robot S8 Pro Ultra – Cele mai importante informații de știut despre model prezentate în recenzie

La fel ca și celelalte modele, robotul are o baterie de 5200 mAh, suficientă pentru 180 de minute de funcționare în regim silențios pentru apartamente de dimensiuni medii și mari (suprafață de până la 300 mp). Recipientul pentru praf are capacitatea de 350 ml, iar cel pentru apă - 200 ml, ambii fiind dotați cu indicatori speciali care monitorizează constant conținutul acestora și comunică cu stația de încărcare.

Aspirator robot Roborock S8 – Recenzia modelului

Noua gamă de aspiratoare robotizate de la Roborock este pe drum, iar S8 este unul dintre modelele de top din această gamă. Acesta este cea mai accesibilă dintre cele trei variante, cu cel mai mare recipient de praf – 400 ml. Un mare avantaj al S8 este navigația sa LiDAR, îmbunătățită de sistemul de ghidare 3D. Acesta îl ajută să navigheze acasă la fel de bine zi și noapte, evitând obstacolele și recunoscând până la 42 de obiecte diferite.

Cubot King Kong 6 – specificațiile și detaliile modelului

King Kong 6 este un nou model de smartphone al companiei chineze Cubot, lansat pe piață în octombrie 2022. Aparatul se distinge prin puterea sa, fiind oferit la un preț foarte accesibil. Ecranul său de 6 inch este găzduit într-o carcasă rezistentă la șocuri, cu protecție împotriva prafului și umezelii. Denumirea modelului sugerează că dispozitivul este perfect pentru persoanele a căror viață de zi cu zi este dinamică sau pentru cei care iubesc sporturile extreme. Modelul are certificare IP68.

Doogee S99 – recenzie și opinie de expert

Tocmai la timp pentru sărbătorile din decembrie 2022, brandul de dispozitive mobile robuste Doogee și-a dezvăluit cel mai recent model - S99. Dispunând de toate caracteristicile deja afirmate, acesta surprinde cu îmbunătățiri ulterioare și se pare că acesta va fi un însoțitor fidel pentru cei care vor descoperi aventurierul în sine în noul an.