Acasă Smartphone Xiaomi 12 - Toate cele mai importante pentru model

Xiaomi 12 – Toate cele mai importante pentru model

Deja sunt prezente păreri împărtășite ale utilizatorilor pe web despre faptul că telefonul de bază Xiaomi 12 este flagmanul lor preferat de primă clasă în momentul de față. Acesta combină putere, design elegant și o cameră foarte fiabilă, încărcare rapidă cu și fără cablu și o interfață îmbunătățită în comparație cu telefoanele vechi ale producătorului chinezesc.

Seria nouă 12 Xiaomi fără îndoială este foarte diferită. Dacă vă amintiți, Mi 8 a fost ultimul telefon de primă clasă oferit de Xiaomi cu diagonal îmbunătățit al ecranului.

Xiaomi 12 camera
Xiaomi 12 camera

Acest smartphone este iubire de la prima vedere

Xiaomi 12 este disponibil în albastru, gri și violet. Într-adevăr, toate culorile arată luxos. Display-ul AMOLED Dot Display are nota A+. Acesta este dotat cu TrueColor. Gorilla Glass Victus se răsucește elegant, cu rama metalica in lateral. În sfârșit, utilizatorul are un sentiment extraordinar când ține acest model nou al telefonului în mâna. Înviorător de ușor pentru un telefon de primă clasă, greutatea Xiaomi 12 este doar 180 grame, deși se simte destul de solid.

Butoanele sunt amplasate în dreapta , fiind echipat cu slot pentru două carduri SIM pe suport și blaster IR deasupra. Spre fericire, de data această Xiaomi a îndepărtat majoritatea greșelilor din interfața sa, fiind aproape fără probleme.

Iată câteva accente importante la Xiaomi 12

Camera este formidabilă.  Prezintă multe posibilități de flexibilitate creativă la utilizarea sa. Ca și la telefoanele Samsung, se obțin fotografii excelente cu camera principală de 50 MP. Claritatea acestora este foarte bună, focusul impresionând de asemenea. În cea ce privește camera tele-macro, aceasta este un compliment distractiv, care face fotografii de prim-plan deosebit de bune. Xiaomi 12 fotografiază RAW DNG fotografii în modul Pro. Aceasta deschide în fața utilizatorilor o adevărată lume de creativitate. Spațiul de stocare de 128 GB sau de 256 GB este suficient pentru stocarea fotografiilor și videoclipurilor la Xiaomi 12. Totuși, la multe cadre 4K sau 8K, nu este prezentă extensie pentru card SD. Nu trebuie omis faptul că camera pentru selfie-uri face portrete super și este într-adevăr excelentă.

Adăugați mixului o cameră video puternică stabilizată cu rezoluție de până la 8K și imaginea devine și mai clară.

Chipsetul smartphone-ului este de ultima generație Snapdragon 8 Gen 1 Qualcomm. Acesta garantează că Xiaomi 12 posedă putere adevărată de flagman și că performanțele sale zilnice sunt mai mult de bune. Această putere este combinată cu până la 8GB sau 12GB RAM, cea ce face Xiaomi 12  într-adevăr impresionant.

Xiaomi 12 back

Cele patru difuzoare ale telefonului includ setarea Harman Kardon și surprinzător, ele sună mai tare de cele Pro, deși sunetul la Pro este mai clar. Noul smartphone al producătorului chinezesc este dotat de asemenea cu cititor de amprente (sub display, optic).

Ce se întâmplă cu bateria ?

Trebuie menționat raportul excelent între dimensiunile bateriei și cele ale ecranului, bateria telefonului Xiaomi 12 de 4500 mAh îl ține în viață de dimineața până seara. Acesta ar putea rezista o zi-două, dacă nu este încărcat cu filmarea unor fotografii, gaming și reproducere de muzică.

Deși nu este disponibilă încărcare de 120W la telefonul Xiaomi 12, care este cea mai bună funcție a 12 Pro, din această linie nouă, acesta este alimentat prin cablu de 67W. Totodată oferă încărcare rapidă fără cablu de 50W, dar și încărcare inversă de 10W. Această operațiune chiar depășește cele mai bune caracteristici oferite de Apple și Samsung.

Un fel de rezumat

Specialiștii din domeniu consideră că va fi greu pentru Xiaomi 12 a face față pe piață cu unele dintre cele mai mari denumiri din industria care oferă telefoane compacte, precum Samsung Galaxy S22 și iPhone 13 mini, întrucât se încadrează în același interval de preț. Totuși,  Xiaomi 12  de 6,28 inch prezintă un avantaj comparativ cu concurenții săi. Pe de o parte telefonul nu face compromisuri cu privire la calitatea display-ului, iar pe de altă parte are o baterie semnificativ mai mare cu încărcare incredibil de rapidă cu sau fără cablu. În aceste timpuri dinamice aceste avantaje nu sunt de subliniat și vor fi apreciate în mod corespunzător de către utilizatori. Prin urmare, pentru fiecare, care caută o soluție compactă de primă clasă cu sistem operațional Android în anul 2022, Xiaomi 12 ar putea fi alegerea excelentă.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.