Acasă Aspiratoare roboți Roborock S7 – Revizie și opinia expertului

Roborock S7 – Revizie și opinia expertului

Cu doar câțiva ani în urmă, apariția modelelor hibride de aspiratoare robotizate a provocat un furor fără precedent. Toată lumea dorea un asistent pentru casa lor, care nu numai că se ocupe de praf și murdărie prin intermediul algoritmilor și calculelor schimbătoare, ci și de spălarea și frecarea inteligentă a pardoselile. Astăzi, roboții 2-în-1 sunt standardul în rândul roboții de curățare – un reper în întreținerea zilnică a curățeniei. Cu toate acestea, petele de cafea, noroi și vin au rămas o problemă insolubilă. Cel puțin până la apariția lui Roborock S7 – un aspirator de spălat autonom, cu un cap de mop vibrant, care îndepărtează petele precis, rapid și eficient.

Care sunt funcțiile noi ale modelului ?

Care sunt funcțiile noi ale modelului ?

Funcția principală a Roborock S7 se numește VibraRise și reprezintă un tampon pe spatele robotului de care se atașează mopul din microfibră. Indiferent de alimentarea prin picurare a rezervorului de apă, în timpul curățării umede, tamponul vibrează cu o viteză de 3000 de ori pe minut. Pe de o parte, tamponul este situat destul de jos pentru a face față atât linoleumului, cât și laminatului, gresiei și parchetului, iar pe de altă parte, acesta poate freca la fel de bine atât suprafețele netede, cât și cele mate sau poroase. Ați putea citi și – Roborock S7 – caracteristici, funcții și testarea modelului.

O funcție suplimentară a tamponului este că acesta aplică o presiune de 600 g pe mop, imitând cât mai aproape posibil spălarea cu mâini.

Când senzorul din partea frontală a robotului detectează apropierea unui covor sau mochetă, tamponul cu mopul se ridică astfel încât să nu lase urme umede pe fibre. De asemenea, tamponul se ridică când robotul este andocat pentru încărcare. Volumul rezervorului de apă este de 600 ml. și, asemănător puterii de vid, puterea sa de picurare este, de asemenea, împărțită în patru niveluri – scăzut, mediu, puternic și intens. Ați putea accesa aceste setări fine prin aplicația pentru telefon.

Care sunt avantajele aspiratorului Roborock S7 ?

Printre avantajele principale ale Roborock S7 se numără designul său. Cu înălțimea sa de doar 8 cm, robotul se poate mișca sub majoritatea mobilierului, inclusiv fotolii și măsuțe de cafea. Peria sa principală este răsucită și realizată în întregime din cauciuc, permițându-i să gestioneze toate tipurile de murdărie fără a se încurca și a împiedica axa principală. Axa este așezată pe o bază plutitoare, ceea ce permite periei să se miște în sus și în jos, urmărind relieful pardoselii și ajustându-se fără probleme la diferite tipuri de suprafețe. Un alt avantaj al robotului este că de îndată ce senzorii detectează un covor sau o pardoseală similară, algoritmii cresc automat puterea de aspirație. În general, robotul poate acoperi până la 200 de metri pătrați în cele două moduri ale sale, dar dacă aveți mai multe covoare sau aproape totul este mochetat, robotul se va epuiza repede. Acesta va întrerupe scurt funcționarea sa pentru a se încărca, apoi va relua curățarea de unde a rămas. In astfel de situații, ați putea profita de programul lui Roborock S7 si a seta aspiratorul a curăța doar atunci când sunteți afara din casa, astfel încât a vă bucura de curățenie si de liniște după terminarea zilei de lucru.

Roborock S7 poate mătura și șterge pardoselile simultan

Roborock S7 are și alte funcții curioase, cum ar fi capacitatea de a aspira și de a spăla în același timp. Pe lângă faptul că economisesc timp și energie, cele două funcții sunt complementare – unele tipuri de murdărie, precum făina vărsată sau pesmetul, trebuie umezite înainte de a fi curățate cu peria de cauciuc. Prin urmare, atunci când curățați bucătăria, lăsați întotdeauna robotul să treacă de două sau trei ori.

Roborock S7 poate evita obstacolele și mobilierul în timpul curățării

O altă caracteristică a robotului este că poate evita obstacolele și mobilierul în timpul curățării. Acest lucru se datorează senzorilor săi ultra-sensibili și hărții locuinței dvs. O dată cu prima sa pornire Roborock S7 cartografiază terenul pe care îl va curăța în viitor. Harta este vizibilă prin aplicația pentru telefon, iar conexiunea dintre telefon și robot se face prin rețeaua de Internet de acasă. După crearea hărții, aplicația va sorta automat informațiile, va crea camere și căi virtuale, astfel încât să distribuie uniform și rezonabil munca robotului Roborock S7. Aplicația vă va ajuta, de asemenea, să navigați unde a curățat robotul, câte sarcini mai are și unde se află în momentul respectiv. Dacă se întâmplă să rămână blocat între o grămadă de șosete uitate sau un prosop vechi, robotul vă va avertiza să veniți în ajutor. În restul timpului, manevrează între pereți și mobilier cu o agilitate surprinzătoare, astfel încât chiar dacă se lovește undeva, este foarte ușor și insesizabil.

Roborock S7 se poate întoarce la stația de încărcare la epuizarea bateriei sale.

După cum s-a menționat deja, dacă funcționarea aspiratorului Roborock S7 se dovedește a fi mai mare, acesta se poate întoarce la stația de încărcare atunci când bateria sa este epuizată.  Această funcție face ca Roborock S7 să fie aproape complet autonom, eliminând angajamentul dvs. de a monitoriza în mod constant indicatorii din aplicația pentru telefon sau de a asculta un semnal.

Roborock S7 poate fi controlat printr-o aplicație mobilă

Aplicația pentru telefon vă oferă mai multe funcții decât butoanele fizice de pe carcasă. Prin intermediul aplicației, aveți acces la cele mai fine setări, inclusiv intensitatea puterii de aspirație, frecvența și volumul alimentării prin picurare, progresul curățării, desemnarea zonelor interzise, ​​precum și a zonelor pentru curățare profundă.

Roborock S7 – dimensiuni și mărime

  • Adâncime – 350 mm
  • Lățime – 350 mm
  • Înălțime – 96.5 mm
  • Greutate – 4.7 Kg

Care este puterea de aspirație a aspiratorului Roborock S7 ?

Deși puterea de aspirație a robotului poate fi controlată prin aplicația pentru telefon, Roborock S7 este echipat cu un senzor ultrasonic de detectare automată a covoarelor. Acesta diferă foarte mult de sistemul modelului precedent (Roborock S6 MaxV), care distingea covoarele prin rezistența periei principale la axa. Aspiratorul autonom prezintă patru moduri de aspirare. Primul este eficient energetic și „Silențios” (800 Pa). Al doilea este „Echilibrat” și este setat implicit. „Turbo” și „Max” fac față murdăriei persistente, influențând în același timp cel mai mult durata de viață a bateriei. La utilizare minimă, bateria ține până la 204 minute de funcționare, iar la maximă – 88 de minute. Puterea de aspirare este de asemenea îmbunătățită, datorită sistemului HyperForce, cu care Roborock S7 dezvoltă o putere de până la 2500Pa. O astfel de putere face față unei game largi de murdării, inclusiv particule fine și grosiere, praf, blană și altele asemenea. Volumul recipientului de praf este de asemenea impresionant cu cei 470 ml. Roborock S7 poate curăța ore întregi fără întrerupere și fără să vă faceți griji că cantitatea de murdărie vă va împiedica munca. Când recipientul este plin, un indicator încorporat vă va aminti să îl goliți.

Roborock S7 funcționează pe covoare ?

Roborock S7 funcționează pe covoare ?

Răspunsul este „da“ și „nu“. Când senzorii detectează că trece printr-un covor, tamponul vibrator din spatele robotului se ridică cu 5 mm, astfel încât mopul să nu ude covoarele. Pe de altă parte, puterea de aspirație crește automat. Pentru covoare și covoare subțiri, puterea ajunge până la 70 dBA. Curățarea covoarelor mai groase durează mai mult.

Este echipat cu cameră ?

Roborock S7 nu are o cameră încorporată precum S6 MaxV. Aceasta înseamnă că robotul nu poate face distincția între diferitele obiecte, așa că toți papucii și jucăriile trebuie îndepărtate în prealabil. În schimb, aspiratorul își actualizează constant datele hărții, făcându-o mai precisă și mai eficientă.

Roborock S7 ar putea funcționa fără WiFi ?

Răspunsul este da, robotul poate curăța fără a fi conectat la Internetul de acasă sau la aplicația pentru telefon. Tot ce trebuie să faceți este să-l porniți prin butonul fizic de pe carcasă. Roborock S7 va funcționa cu setările implicite până când bateria se epuizează și revine la stația de încărcare.

Unde ați putea cumpăra Roborock S7 ?

Roborock S7 poate fi achiziționat de pe site-ul Mobisector, unde veți găsi nu numai promoții și reduceri uimitoare, ci și toate accesoriile necesare robotului, inclusiv perii laterale suplimentare, filtre HEPA și multe altele.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.