Acasă Aspiratoare roboți ROBOROCK Q7 MAX – Revizie și opinia expertului

ROBOROCK Q7 MAX – Revizie și opinia expertului

Roborock este un sub-brand al Xiaomi specializat in aspiratoarele robotizate. Dispozitivele producătorului se disting printr-un număr mare de funcții care reduc la minimum eforturile utilizatorului, fiind oferite la un preț accesibil în comparație cu prețul concurenților. Producătorii au anunțat un nou aspirator robot, care este foarte diferit de modelele anterioare din gamă, sau mai degrabă combină toate cele mai utile funcții ale acestora. Modelul Q7 MAX Plus are o nouă stație de încărcare îmbunătățită, care poate curăța mop-ul. Modelul ar putea fi achiziționat cu sau fără stație de încărcare. Stația de încărcare prezintă posibilitatea de auto curățare automată.

Care sunt posibilitățile și funcțiile noi ale modelului ?

Aspiratorul robot Roborock Q7 Max este o versiune îmbunătățită a aspiratorului Roborock S7 Max, care va înlocui un model atât de puternic, iar potrivit afirmațiilor producătorilor acesta va fi mult mai bun de Roborock S7 Max. Acesta crește puterea de aspirare, cea ce permite aspirarea prafului și curățarea chimică mult mai bună. Rezervorul electronic de apă menține cârpa umedă în timpul curățării și poate regla debitul de apă.

Care sunt posibilitățile și funcțiile noi ale modelului ?

Care este puterea de aspirare a aspiratorului ?

Puterea maximă de aspirare este 4200 Pa, iar intensitatea de umectare poate fi setată la una dintre cele trei valori prestabilite și poate fi reglată la 30 de grade.

Ce baterie are robotul ?

Roborock Q7 Max este echipat cu bateria încorporată cu capacitate de 5200 mAh. Aceasta permite funcționarea aspiratorului fără încălcare timp de aproximativ 3 ore.

Roborock Q7 Max – dimensiuni și mărime

  • Lățime : 35 cm
  • Înălțime : 9.6 cm
  • Greutate : 3.8 Kg

Care sunt avantajele aspiratorului ?

Care sunt avantajele aspiratorului ?

Acest robot aspirator este echipat cu o unitate de curățare umedă vibrantă care ridică și mopul mutându-l pe covoare. Am văzut aceste caracteristici la roboții anteriori, dar acesta este primul model în care sunt implementate. Dar cea mai mare inovație este probabil sistemul de clătire cu mop în stația, care de asemenea completează apă în rezervorul robotului.

Robotul ar putea funcționa cu aplicația, pe lângă funcțiile principale ale aplicației, v-ați putea seta numărul de treceri în fiecare cameră, timpul de curățare pentru fiecare cameră, ce curățare trebuie efectuată și în ce cameră, iar pentru curățarea umedă ați putea seta intensitatea frecării la poluarea puternică. Ați putea aranja pereți virtuali și a defini zone de acces restricționat doar pentru cele două tipuri de curățare la discreția dvs. Aspiratorul își mărește puterea de aspirație pe măsură ce intră pe covor și își scade puterea de aspirație când părăsește covorul.

Model 3D al locuinței dvs.

Model 3D al locuinței dvs.

Una dintre cele mai așteptate funcții este capacitatea de afișare a unui model 3D al locuinței dvs. în loc de o hartă. Veți avea trei moduri de afișare disponibile: model 3D, modul volum matrice și hartă 2D.

Stație de încărcare cu opțiune de auto curățare

Totodată, modelul este echipat cu stație pentru auto curățare pentru a vă facilita, iar sacul de la aspirator se golește singur când ajunge la stația de auto curățare. Va fi prezent și un sac care trebuie înlocuit la 3-4 sesiuni de curățare, ceea ce va ușura aspirarea deoarece nu va trebui să curățați manual coșul de gunoi tot timpul.

PreciSense pentru scanare

Sistemul brevetat PreciSense este responsabil pentru navigarea aspiratorului. Robotul scanează continuu împrejurimile și creează o hartă 3D a locuinței dvs. pe care o puteți vizualiza în aplicația pentru smartphone.

Aplicația mobilă

De asemenea, ați putea folosi aplicația pentru a instrui aspiratorul să curețe anumite camere și zone. Ar putea fi marcate zone speciale, pentru a preveni intrarea robotului în anumite încăperi, colțuri complexe și nișe. Aplicația ar putea fi folosită și pentru planificarea curățării automate și pentru setare fină a modulelor de funcționare a aspiratorului în diferite încăperi și condiții, fiind create scenarii individuale pentru ele.

Alexa, Google Home, Siri

Roborock menține utilizarea asistenților digitali – Amazon Alexa, Google Home și Apple Siri – pentru o gestionare mai ușoară. Ați putea trimite aspiratorul să curețe prin comandă vocală simplă. Q7 este echipat cu rezervor de apă, care este suficient pentru curățarea unui apartament de mărime medie.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.