Acasă Noi tehnologii Xiaomi prezintă tehnologie revoluționară de încărcare fără fir 80W

Xiaomi prezintă tehnologie revoluționară de încărcare fără fir 80W

La 19 octombrie 2020 în Beijing, Xiaomi a prezentat cea mai recentă realizare în domeniul încărcării rapide de ultimă generație – tehnologia revoluționară 80W Mi de încărcare fără fir. Acesta este un mare salt înainte pentru gigantul tehnologic chinez, care anul trecut a lansat pe piața tehnologia de încărcare fără fir 30W.

Noua iterație a celei mai moderne tehnologii de încărcare depășește cu câteva ture soluțiile similare oferite de alți producători de smartphone-uri .

80W Mi tehnologie de încărcare fără fir  

80W Mi tehnologia de încărcare fără fir poate încărca baterie cu capacitate de 4,000 mAh la 10% doar în 1 minut, la 50% în 8 minute și la 100% pentru timpul uimitor de scurt de 19 minute. Spre comparație, tehnologie 30W Mi din 2019 este în stare a încărca o asemenea baterie la 50% aproximativ pentru 25 minute și la 100% pentru o oră și ceva.

Se estimează că introducerea tehnologiei 80W Mi va stabili un nou standard nu doar în domeniul încărcării fără fir, dar în domeniul încărcării în general. Xiaomi este liderul incontestabil în acest sens, deoarece compania realizează importanța duratei de viață a bateriei pentru utilizatori, precum și a încărcării mai rapide pentru dezvoltarea viitoare a smartphone-urilor.

În martie 2020 г. Xiaomi a prezentat lumii încărcare fără fir 40W, iar în august acest record a fost doborât de prima tehnologie 50W pentru încărcare fără fir, cu producție de masă, pentru a fi cucerită ulterior de tehnologia 80W Mi.

În mai puțin de un an, Xiaomi a uimit lumea tehnologiei cu trei noi recorduri, precum și cu lansarea de Mi 10 Ultra, care este primul smartphone din lume, dotat cu încărcare  prin cablu de 120W și încărcare fără fir de 50W.

Mi 10 Ultra

Mi 10 Ultra are o arhitectură de încărcare fără fir mai eficientă, cu un cip special și  sistem de bobinaj independent, pentru a permite încărcarea cu viteza incredibilă de  80W. În plus, smartphone-ul este echipat cu conectori multipolari MTW, baterii duble din seria 6C, și unele accelerări software. Și după depășirea limitelor standardului industrial de 800 încărcări complete, dispozitivul mobil poate asigura 90% din capacitatea sa inițială.  

Xiaomi îl numește dezvoltare de etalon și probabil este adevărat. Deoarece restul companii de smartphone-uri de asemenea se grăbesc a se concentra pe tehnologia de încărcare fără fir, un asemenea salt de încărcare fără fir de la 30W la 50W ajungând la 80W, reprezintă cu siguranță o provocare serioasă.

Probabil, restul companiilor de tehnologie se vor alinia la coadă deocamdată, sperând să prezinte lumii cea mai bună soluție foarte curând.

Despre corporația Xiaomi

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată la Bordul principal al Bursei de Valori din Hong Kong pe 9 iulie 2018. Xiaomi este o companie de înaltă tehnologie cunoscută pentru smartphone-urile și hardware-ul inteligent, care stă la baza așa-numitului „Internet al Lucrurilor”, cunoscut și sub denumirea de „Internet al Obiectelor” (Internet of Things – IoT).

Accentuând la fel de mult pe inovații și calitate, Xiaomi depune eforturi în mod constant pentru asigurarea experienței de utilizator perfecte și pentru eficiența operațională.

Compania produce fără oboseală din ce în ce mai multe produse uimitoare la prețuri rezonabile pentru a permite mai multor oameni din întreaga lume a se bucura de o viață mai bună prin tehnologiile inovatoare.  

În prezent Xiaomi este al patrulea după mărime producător de smartphone-uri din lume,  cu o platformă IoT de vârf pentru utilizatori, cu 271 milioane dispozitive inteligente conectate, fără a număra smartphone-urile și laptopurile. Produsele Xiaomi sunt prezente pe peste 90 de piețe din lume.

În august 2020 compania a intrat pentru a doua oară pe listă Fortune Global 500, ocupând poziția 422, avansând cu 46 poziții, în comparație cu anul trecut. Compania este clasată pe locul 7 în rândul companiilor de Internet din lista.

În mai 2020 corporația a intrat din nou și pe lista Forbes Global 2000, urcând la poziția 384 în această clasare.  

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index și Hang Seng TECH Index.

Aruncați o privire la ofertele noastre pentru telefoane mobile Xiaomi

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.