Acasă Telefoane mobile Ulefone Power Armor 14

Ulefone Power Armor 14

Hobby sau muncă extremă – Ulefone Power Armor 14 blindat este gată a vă urmări peste tot. Nu numai că este certificat conform celor mai înalte standarde de durabilitate, dar bateria sa este dintre cele mai mari și mai durabile baterii oferite pe piață. Funcționează cu ultima versiune de  Android și permite personalizarea hardware-ului.  

Design

Când vorbim despre telefoane blindate, designul lor întotdeauna este mai degrabă practic decât atractiv. Jocul se întoarce în favoarea lui Ulefone Power Armor 14 și a corpului său atractiv în negru și gri grafit. Astfel veți arăta ca niște profesioniști și cunoscători la birou și ca specialiști experimentați în natură. Nu doar aspectul. Senzația telefonului în sine este la un alt nivel, mai ales datorită reliefului ondulat al spatelui, care îmbunătățește aderența. Modelul diferă de smartphone-urile obișnuite prin acoperirile sale de cauciuc în cele patru colțuri, care îl protejează de cădere și impact. Cu această protecție la 360 de grade, vă veți simți în largul dvs., indiferent dacă conduceți, urcați un munte sau mergeți cu bicicleta.

Afișaj

Ecranul este de 6,52 inchi cu protecție eficientă împotriva stropilor de apă. Cu o astfel de experiență vizuală, nu veți ști că țineți în mână un telefon blindat. Nici măcar camera Selfy în formă de lacrimă din partea de sus nu vă va putea distrage atenția.

Teste de rezistență  

Cameră sterilă, ventilată și sigură – majoritatea noilor tehnologii funcționează doar într-un astfel de mediu. Datorita certificatelor de siguranță Ulefone Power Armor 14 v-ați putea lua fără griji telefonul cu dvs. la mare, la o plimbare sau o cursă. Acesta poate rezista jumătate de oră la o adâncime de un metru și jumătate sub apa, precum și o zi acoperit de un metru de nisip. Dacă îl scăpați de la o înălțime de 90 cm, acesta va rămâne intact. Toate acestea datorita certificatului  MIL-STD-810G, care include test de presiune atmosferică, umiditate ridicată, expunere la razele solare puternice și la acțiunea acizilor.

Procesor și memorie

MediaTek Helio G35 face parte din procesoarele de frunte datorita Arm Cortex-A53 Octa-Core cu frecvența de actualizare de 2.3GHz și memorie operațională de 4GB. Cu asemenea parametri ați putea juca jocuri în timp ce vă odihniți; a trimite în flux pe canalul dvs. sau a sigila momente speciale în memoria principală 64GB cu posibilitate de extindere până la 1TB.

Camere

Setul principal de camere este compus în total de trei camere, blitzul completând simetria. Camera principală este de 20MP – Sony, completată de o cameră macro de 2MP și senzor pentru  adâncimea imaginii. Adevărul este că nu aveți nevoie de multe pentru a lăsa pe cineva fără suflare. Ulefone Power Armor 14 oferă câteva moduri de fotografiere, filmate cu ajutorul tehnologiei sale, care recunosc anumite scene și reglează contrastul, luminozitatea și intensitatea, pentru a permite anumitor detalii a ieși în evidență. Astfel, fără eforturi obțineți fotografii profesionale.

Întrucât porturile telefonului sunt sigilate și pentru că posedă certificat de rezistență sub apă,   acesta poate fi folosit pentru realizarea unor fotografii subacvatice. În cea ce privește camera Selfy aceasta este 16MP cu imagine tactilă Sony IMX481 CMOS, capabilă a arăta doar imaginea dvs. frumoasă.

Funcții suplimentare

Printre caracteristicile suplimentare ale telefonului blindat Ulefone Power Armor 14 veți regăsi o serie largă de rețele acoperite, precum și posibilitatea de plată prin card de credit sau de debit virtual. Și mai impresionant este protectorul personalizat, care include o carabină rotativă la 180 de grade, pe care o puteți comanda împreuna cu telefonul dvs. Datorită carabinei, ați putea atașa telefonul la curea în timp ce cuceriți un alt vârf sau la volanul bicicletei, pentru a putea folosi navigația GPS încorporată.

Când călătoriți singur sau sunteți la un cort, singurătatea este mereu în aer. Reveniți într-o dispoziție bună cu radioul FM. Sunetul este atât de clar și de tare, încât puteți asculta fără căști și a vă bucura liniștit de noapte și de peisaj. În alte cazuri, îi veți impresiona pe alții cu difuzoarele puternice Power Armor 14 și chiar veți da tonul pentru următoarea mare petrecere.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.