Acasă Telefoane mobile Cubot X30 – Ce trebuie știut înainte de achiziționare

Cubot X30 – Ce trebuie știut înainte de achiziționare

Fiecare produs nou lansat pe piață creează o mică comunitate de curioși și admiratori ai mărcii. În cea ce privește smartphone-uri, acestea sunt cele mai luxoase și mai scumpe modele. Pentru a vă permite un asemenea model trebui să deveniți membru unui club privat; ca o privilegie, care nu este de posibilitatea financiară al fiecăruia. Din aceste considerente Cubot a creat modelul său bugetar X30, cărui design și caracteristici sunt echivalente celor oferite de jucătorii mari. În cazul în care și dvs. doriți să atingeți perfecțiunea fără a investi o avere în visul dvs., aveți nevoie de Cubot X30.

Design

Aderența ușoară, datorită ecranului fluid și colțurilor rotunjite. Spatele este oglindit, aproape ca sticla reala. Îl vei găsi in trei culori – gri, verde si albastru, fiecare cu un finisaj azuriu impresionant, care conferă profunzime aspectului său. În plus, setul de camere de spate, senzori și blitz aduc o anumită greutate designului general, declarând fără compromisuri „Devenim serioși“. Afișajul are o senzație emblematică, nu doar din cauza locației din stânga a camerei Selfie. În set veți găsi și un protector transparent cu linii curate, flexibil și ușor de curățat.

Afișaj

Afișajul este de 6,4 inchi, cu rezoluție 1080х2310 și densitate de 398 pixeli per inch. Tehnologia, cu care este realizat afișajul este denumită IPS. Aceasta folosește cristale lichide pentru a crea o senzație de culori saturate, intense. IPS sunt potrivite pentru persoanele, cărora le place să  privească într-un unghi larg fără ca imaginile să-și schimbe contrastul sau culorile. Mai mult de atât, acuratețea culorilor este mai mare. Tehnologia menține Adobe RGB, cea ce înseamnă că  imaginile capturate cu camera dvs. vor fi vizibile clar pe afișajul telefonului. Se consideră că IPS este atât de avansată în zilele noastre, încât este capabilă să îndeplinească chiar și cele mai înalte cerințe ale gamer-ilor.

Procesor

Cubot X30 este acționat de MediaTek Helio P60 Octa-Core, împărțit în patru module 2.0 GHz ARM Cortex-A73 și patru 2.0 GHz ARM Cortex-A53 pentru o experiență de 64 biți. Mai impresionant este doar sistemul său cu inteligență artificială, numit NeuroPilot, care este de două ori mai eficient din punct de vedere energetic. Ați putea savura funcționarea sa în timp real prin filtrele de înfrumusețare din camera Selfie. Procesorul grafic este tri-core, ARM Mali-G72 MP3, care menține toate API-le grafice contemporane cu viteza core-ului de până în 850 MHz. Modelul Cubot X30 prevede o memorie operațională care variază între 4 și 6 GB, cea încorporată fiind de 128 sau 256 GB. În ambele cazuri, puteți utiliza slotul pentru cardul de memorie de până la 256 GB fără a încetini telefonul sau a pierde oricare dintre caracteristicile acestuia.

Camere

Setul principal de camere este solid și cu greu ar trece neobservat. Steaua este camera principală,  HDR 48MP cu rezoluție de 8000 х 6000. Fotografiile sunt detaliate și emoționante, iar  videoclipurile sunt live și cinematografice, cu cele 30 de cadre pe secundă. Printre filtre veți găsi senzori pentru recunoașterea scenei și retușarea. A doua cameră este ultra-largă, de 16MP pentru fotografii panoramice ale orașului și ale naturii. Macro camera este 5 MP, iar camera de adâncime este de 2 MP, cu care veți surprinde frumusețea din apropiere și de departe. Nu în ultimul rând, este a cincea cameră VGA suplimentară de 0,3, care este responsabilă pentru cantitatea de lumină și ajută la reglarea fină a imaginilor.

Camera Selfie este aproape atât de impresionantă, cât și cea principală. Cu cele 32MP și HDR tehnologie de fotografiere profesională și transmitere în flux a clipurilor video cristalin clare. Telefonul oferă, de asemenea, capacitatea de a se bloca cu recunoaștere facială.

Alte caracteristici

Modelul funcționează cu Android 10 și sistem operațional familiar. Sloturile SIM sunt partajate cea ce înseamnă că le puteți folosi ambele sau a introduce în al doilea slot card de memorie TF. Capacitatea bateriei este de 4200mAh, ajungând pentru o funcționare continuă de o zi – două. Cubot X30 impresionează prin difuzoarele sale, dar nu are mufă pentru căști.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.