Acasă Aspiratoare roboți Roborock Q Revo – Aspiratorul robotic automatizat cu stație inteligentă de încărcare

Roborock Q Revo – Aspiratorul robotic automatizat cu stație inteligentă de încărcare

Dacă încă nu sunteți sigur dacă doriți să achiziționați un aspirator robotic, atunci Q Revo este un produs care v-ar putea captiva atenția. De la apariția roboților de aspirare pe piață și explozia acum zece ani, tehnologia s-a schimbat atât de mult încât modelele actuale nu doar se încarcă singure, ci și se curăță singure. Roborock Q Revo este soluția perfectă pentru tinerii părinți sau stăpânii de animale de companie; pentru cei care lucrează până târziu sau pentru cei care pur și simplu doresc să petreacă mai mult timp cu familia. Ce alte avantaje oferă Q Revo?

Specificații:

Stație de andocare multifuncțională
Auto-spălare
Mopuri cu dublu rotativ
Aspirație extremă de 5500 Pa
Perie completă din cauciuc
Navigație LIDAR

  1. O calitate înaltă la un preț accesibil

Cu aproximativ doi ani în urmă, au început să apară pe piață stațiile inteligente. Inițial, acestea erau vândute separat de robot, dar curând au devenit norma. Primele stații serveau doar pentru golirea containerului de praf, în timp ce modelele mai recente serveau și pentru umplerea rezervorului cu apă. Cel puțin până când a apărut Roborock S7 Pro – aspiratorul cel mai popular în prezent. Acesta nu doar golește containerul și reumple cu apă, ci și curăță șervețelul. Singura problemă era prețul ridicat. De aceea, Roborock a creat Q Revo – o versiune actualizată care nu copiază, ci îmbunătățește ce a fost creat de companie.

2. Încărcare mai rapidă într-un moment convenabil pentru tine

Stația Q Revo nu numai că arată elegant, ci încarcă și robotul cu 30% mai rapid. În mod normal, stația începe să încarce în momentul în care robotul se întoarce, dar acum aveți opțiunea să amânați încărcarea pentru peste noapte, când tariful electricității este mai scăzut.

3. Cartografiere mai rapidă

Pe lângă faptul că se încarcă mai rapid, Q Revo scanează de șase ori mai eficient cu funcția „Scanare Rapidă”. Puteți să o utilizați dacă doriți ca robotul să înceapă să curețe imediat sau dacă trebuie să curețe un alt etaj al casei dumneavoastră. Imaginea hărții este bidimensională și tridimensională, iar accesul la ea se realizează prin intermediul aplicației de pe telefon. Pe hartă, veți putea să reglați puterea de aspirare, intensitatea de spălare și frecvența de curățare generală.

  1. Orientare excelentă și evitare a obstacolelor

Datorită senzorilor amplasați frontal și pe șasiu, Q Revo se orientează excelent în casa dumneavoastră, creând un algoritm de lucru care îi permite să ajungă în fiecare colț și să curețe în jurul picioarelor mobilierului, fără a crea confuzie. Senzorii îl protejează de praguri și îl ajută să navigheze în jurul obiectelor uitate, cum ar fi papucii sau jucăriile. Navigarea Q Revo are două certificate – pentru calitate și pentru protecția datelor personale.

5. Aspirare puternică

Q Revo dispune de un puternic aspirator pentru un robot din clasa sa – întreaga putere de aspirare atinge 5.500 Pa (puterea unui aspirator fără fir). Prin intermediul aplicației de pe telefon aveți posibilitatea să reglați intensitatea. În caz contrar, aceasta se va ajusta automat atunci când robotul aspiră suprafețe dure și pardoseli. În aspirare, nu au un rol mai mic peria de silicon principală și periuța laterală.

6. Mopuri rotative

Până acum, am avut mopuri statice, mopuri cu arc și mopuri vibratoare. Astăzi, Q Revo dispune de mopuri rotative, care se rotesc de 200 de ori pe minut. Materialul este din microfibră, cu peri scurți pentru o curățare mai profundă. Q Revo se descurcă la fel de bine atât cu pete uscate, cât și cu pete umede. Dacă robotul detectează un covor, mopurile se ridică la o înălțime de 7 mm pentru a nu lăsa urme umede pe covoare. Când robotul se întoarce la stația de andocare, mopurile sunt spălate și uscate cu aer cald (45°C).

7. Stație smart elegantă

Pe lângă faptul că încarcă robotul, stația golește containerul de praf, transferând murdăria într-un sac de praf cu o capacitate de 2,7 litri. Partea de sus a stației este ocupată de două containere – pentru apă proaspătă și apă murdară. Fiecare dintre ele are o capacitate de 5 litri. Containerul pentru apă proaspătă umple rezervorul robotului. Apa dintr-o încărcare este suficientă pentru curățarea a 400 de metri pătrați la o descărcare redusă. Modelul oferă posibilitatea să separați stația de încărcare de corpul principal atunci când este necesar.

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.