Acasă Smartphone OnePlus 11 - Cu ce ne surprinde în afară de preț? Recenzie...

OnePlus 11 – Cu ce ne surprinde în afară de preț? Recenzie detaliată și prezentare.

Ceea ce compania producătoare a început cu modelul său de anul trecut, ONEPLUS 10, va continua să se dezvolte într-o direcție nouă cu exclusivul ONEPLUS 11. Compania descrie noul său model ca fiind „rafinat și de neuitat“ și „o inovație în știința ficțiunii“, datorită noilor „nuanțe“ de negru. Combinarea luminii și umbrei creează senzația unui „noar“ infinit pe noul ecran LTPO actualizat

Ecran

Екран

Frecvența de reîmprospătare este din nou de 120 Hz, de această dată cu rezoluție 2K și True-LTPO 3.0. Spre deosebire de ecranele tradiționale, LTPO este proiectat să-și schimbe automat frecvența în funcție de mediul extern și de încărcarea telefonului. Această adaptabilitate se reflectă în mod deosebit în durata de viață a bateriei și experiența utilizatorului. Cu LTPO 3.0, veți experimenta performanțe maxime când jucați și vă veți relaxa în timpul navigării. Compania definește noul său ecran drept „Star river Mirror” – o galaxie în care plutesc stele. Înghesuiți-vă și voi în noul ONEPLUS 11 pentru a descoperi o lume complet diferită printre smartphone-uri. Fiecare cadru are calitate HDR, iar fiecare imagine sau clip următor sunt o plăcere vizuală.

Protejat cu Gorilla Glass Victus – cel mai rezistent acoperiș de piață în prezent, cu durabilitate îmbunătățită în caz de cădere și zgârieturi. ONEPLUS 11 va rezista la căderi de până la doi metri pe suprafețe dure. Spatele este acoperit cu deja cunoscutul Gorilla Glass 5, care și-a dovedit calitățile de nenumărate ori.

Procesor

Generația a opta Snapdragon Gen 2 funcționează cu 12/16 GB memorie RAM. În comparație cu modelul anterior, UFS (memoria flash) este 4.0 – cu 100% mai mare, ceea ce pe scara de la 1 la 10 este 11 pentru un smartphone de acest calibru. Cu cei 512 GB de spațiu, veți trece ușor de la o aplicație la alta, indiferent de diferențe. Conform testelor neoficiale, memoria RAM poate funcționa fără întreruperi timp de patru ani, fără să prezinte nicio încetinire. Pentru aceste evaluări, smartphone-ul a primit certificările A+ SGS și TUV.

Memoria principală variază între 256 și 512 GB, suficientă pentru videoclipuri 8K și 4K, precum și oportunitatea de a încerca calibrarea culorilor Hasselblad. Această tehnologie permite utilizatorilor să lucreze în condiții dificile cu culori saturate și lipsa unei surse constante de lumină. Personalizarea vă permite să obțineți o precizie optimă a culorilor, astfel încât fiecare fotografie și videoclip să pară ca și cum ar fi ieșit din obiectivul unui profesionist.

Jocuri

Deoarece este echipat cu cel mai rapid procesor în prezent, ONEPLUS 11 se descurcă cu cea mai mare provocare pentru orice smartphone – jocurile solicitante. În acest scop, este dotat cu HyperBoost 2.0, care oferă o experiență de joc stabilă și îndelungată fără supraîncălzire și fără a împovăra inutil dispozitivul. Rata de cadre a fost crescută cu 10%, datorită funcției Guardian. Pentru ca experiența să fie de neuitat, în inima telefonului se află un motor bionic care a câștigat titlul de Android Motor King. Astfel, veți simți nu doar fiecare pas, mișcare și împușcătură, dar nu veți mai rata nicio notificare de pe telefon.

Butoanele tactile și tastatura sunt, de asemenea, conectate la motor, la fel ca și difuzorul distinctiv cu Dolby Panorama. Acest sunet de înaltă calitate este construit pe platforma acustică a Bowers & Wilkins, care va face ca melodiile familiare să sune mai diferit și mai complex decât înainte. Nu în ultimul rând, în timpul jocurilor, veți experimenta sistemul de răcire actualizat cu plăci de grafit, care îmbunătățește conductivitatea termică cu 92%.

Specificații

Procesor: Qualcomm SM8550 Snapdragon 8 Gen 2

RAM: 12 GB, 16 GB

Stocare: 256 GB, 512 GB

Ecran: 6.7 inch

Camera: Tripla camera

Baterie: Li-Po 5000 mAh

Camere

Cu ONEPLUS 11, fiecare fotografie devine o capodoperă. Camera principală este IMX890 cu 50MP. Această cameră a fost lansată la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut și a câștigat imediat popularitate datorită senzorului său convențional cu o bază largă. Camerele beneficiază de stabilizare optică OIS. Camera ultra-largă este IMX581 cu 48MP, iar cea telefoto are 32MP. Camera pentru selfie este poziționată în stânga și are 16MP.

Alte caracteristici Asemănător modelului de anul trecut, ONEPLUS 11 este disponibil în verdele stufos și negrul vulcanic. Capacitatea bateriei este de 5000mAh. Încărcătorul are o putere de 100 de wați și, conform producătorului, încarcă jumătatea bateriei în 10 minute și 100% în 25 de minute. Tehnologia garantează o viață lungă a bateriei și funcționarea continuă la temperaturi extrem de scăzute până la -20°C.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.