Acasă Smartphone Recenzie detaliată și evaluare a Ulefone Armor 20WT

Recenzie detaliată și evaluare a Ulefone Armor 20WT

Smartphone-urile blindate precum Armor 20WT sunt create pentru utilizatorii pentru care este aproape imposibil să-și controleze mișcările și forța atunci când conduc bicicleta, coboară pe schiuri, urcă pe căi de munte abrupte sau se deplasează pe șantiere de construcții. Smartphone-urile obișnuite ar avea dificultăți în a face față unei astfel de medii dinamice, dar noul Armor 20WT este creat nu doar pentru a vă fi un companion de încredere în orice dificultate, ci și pentru a vă furniza un nou mod de comunicare – prin DMR pentru walkie-talkie.

Colaborare echipă și coordonare

Designul Armor 20WT este minimalist, aproape de bază, dar extrem de funcțional. Dacă priviți mai atent, veți observa pe rama laterală, lângă butoanele standard, butonul PTT. Este tocmai acesta care activează funcția de convorbire walkie-talkie. În 2005, Institutul European de Standardizare în Telecomunicații a creat tehnologia DMR, care vă permite să comunicați cu oameni în aceeași bandă de frecvență. Armor 20WT are o antenă schimbabilă cu o gamă de frecvențe între 400 și 480MHz. Nu este necesar ca ceilalți membri ai grupului dvs. să aibă același telefon, deoarece funcția este compatibilă cu alte dispozitive.

Funcția walkie-talkie este ideală atunci când încercați să găsiți un obiect pierdut în oraș sau acasă, în special dacă sarcina trebuie să fie îndeplinită în timp util. Astfel, nu sunați încontinuu de pe telefon pe altul pentru a afla ce au făcut ceilalți, apoi să explicați din nou ceea ce ați descoperit voi. Cu Armor 20WT, toți cei care se află pe frecvența corespunzătoare aud vorbitorul și doar o singură persoană poate vorbi înainte ca altcineva să preia cuvântul. Indiferent cât de complexă este sarcina dvs., telefonul are o baterie de 10,850mAh, cu un timp de așteptare de întregi 600 de ore și o utilizare normală de două-trei zile.

Comunicația rapidă vă va părea deosebit de utilă dacă vă antrenați în natură sau dacă colegii dvs. au rute diferite. Organizați un punct de întâlnire sau, dacă se află în față, avertizați-i despre obstacole neașteptate. Walkie-talkie-urile sunt utile în depozite pentru organizarea muncii, la serviciul clienților de pe diferite etaje ale unui imobil de birouri sau pentru distribuirea sarcinilor pe șantiere de construcții. Difuzoarele Armor 20WT sunt două și sunt plasate în partea de sus și cea de jos a ecranului, astfel încât să puteți utiliza telefonul atât ca walkie-talkie, cât și ca smartphone blindat.

Jocuri și fotografii

Difuzoarele în sine sunt extrem de puternice – 100dB, ceea ce va schimba complet experiența dumneavoastră atunci când jucați, navigați, urmăriți serialul vostru preferat sau canalul de pe YouTube. Pentru o imagine netedă și o tranziție lină, este responsabil puternicul procesor Helio G99 SOC cu 6nm și opt nuclee. Două dintre nucleele sale rulează la 2,2 GHz, iar celelalte șase la 2,0 GHz, permițându-vă să utilizați fără probleme mai multe aplicații simultan. Unele dintre ele pot necesita o cantitate mai mare de memorie RAM. Armor 20WT are 12 GB de RAM, precum și posibilitatea de a adăuga încă 8 GB. Cu un total de 20 GB de memorie RAM, veți avea cel mai puternic, rapid și performant telefon blindat. Și, de asemenea, veți realiza cele mai memorabile fotografii. Camera principală este de 50 MP, capabilă să se adapteze mediului înconjurător și să regleze lentilele în funcție de cantitatea de lumină. Camera selfie are 16 MP, cu senzor SONY, special creată pentru fotografii mai apropiate și portrete, unde veți ieși în evidență în fața fiecărui peisaj sau obiectiv turistic.

Pe drum

Armor 20WT dispune de aplicații încorporate și sisteme de satelit care vă vor ajuta atunci când călătoriți singur sau cu familia în locuri necunoscute. În pădure, puteți conta pe aplicațiile „busolă”, „barometru” și „lanternă”. Cu „pedometru”, veți ști cât de mult ați parcurs în raport cu indicatorii de pe hartă. Pentru hărți, sunt disponibile sistemele de navigație GPS, GLONASS, Beidou și Galileo – fiecare dintre ele acoperă o anumită parte a lumii – SUA, Europa, China și Rusia, astfel încât veți primi întotdeauna informații precise și de încredere, indiferent dacă călătoriți în Bulgaria sau în străinătate.

Când sunteți într-o excursie, cu Armor 20WT puteți face fotografii subacvatice sau puteți utiliza tehnologia NFC pentru plăți. Dacă sunteți pe bicicletă sau motocicletă, ecranul FHD+ de 5,65 inch este suficient de sensibil, chiar și atunci când purtați mănuși.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.