Acasă Smartphone Recenzie a modelelor - Power Armor 19 și 19T - Opinie de...

Recenzie a modelelor – Power Armor 19 și 19T – Opinie de expert

Cele două propuneri excelente pentru un smartphone blindat, fiecare având o caracteristică distinctivă și utilă, imprimată pe placa metalică de pe spatele său. Acestea sunt Power Armor 19 și 19T. Deoarece ambele dispozitive fac parte din aceeași serie, ele împărtășesc o baterie masivă, un procesor extrem de rapid și chiar un port special pentru endoscop și microscop. Dar mai întâi – cum se diferențiază?

Termometrul de pe Power Armor 19

Termometrul fără contact găsește aplicații în numeroase aspecte ale vieții de zi cu zi. Dacă nu vă simțiți bine, experimentați valuri de căldură sau aveți tremurături, într-o secundă veți afla temperatura corpului dumneavoastră. Atunci când este utilizat pe oameni, termometrul se bazează pe o scară de la 35 la 42 de grade, iar precizia sa este de +/- 0,2 grade. Pentru obiecte, scara începe de la -20°C și ajunge la +80°C, cu o precizie de +/- 0,5°C. Unele alimente necesită gătire la o temperatură precisă (ciocolata temperată/crocantă), pe care trebuie să o mențineți constant, așa că termometrul fără contact va fi de mare ajutor.

Camera termică a modelului Power Armor 19T

Pentru imaginea termică s-a utilizat FLIR Lepton 3.5. La vedere, nu este mai mare decât un cent, încadrându-se ușor în smartphone, alături de camerele tradiționale. Tehnologia se bazează pe FPA – un bolometru special care măsoară puterea radiației electromagnetice în funcție de temperatură. Gama sa poate fi de 160×120 sau 80×60 de pixeli activi. Lepton este capabil să detecteze diferența de temperatură în fiecare pixel, creând o imagine completă a mediului, iar upgrade-ul său (3.5) asigură o rezoluție de patru ori mai mare.

Cu o cameră termică, pe timp de noapte puteți vedea dacă în apropiere există animale sau persoane necunoscute. Acasă, veți descoperi scurgeri în pereți sau probleme cu sistemul electric, inclusiv prizele. Intervalul camerei termice începe de la -10°C și ajunge la +400°C, iar unghiul său de vizualizare orizontal este de 57 de grade.

Certificări

Power Armor 19 și 19T au clasificare militară MIL-STD-810H, care garantează că smartphone-ul a rezistat la multiple căderi pe spate, ecran și colțuri. IP68 și IP69K dovedesc că camerele, difuzorul și butoanele sunt protejate împotriva apei, prafului, murdăriei, umidității ridicate și chiar a ceții sărate. Cu o astfel de protecție, puteți utiliza cu încredere modelele 19 și 19T la schi, cățărare pe stânci, canoe și activități similare.

Bateria

Indiferent unde mergeți, ambele telefoane dispun de o baterie rezistentă de 9600mAh, care, cu o singură încărcare, poate funcționa patru zile în condiții de utilizare normală. Dacă doriți să mențineți o legătură constantă cu cei dragi, puteți vorbi timp de 39 de ore, dar dacă preferați să vă relaxați cu clipurile sau jocurile preferate, bateria va rezista, respectiv, 22 sau 15 ore.

Ambele modele suportă încărcare wireless, precum și funcția de împărtășire a încărcării. Dacă aveți căști wireless, un ceas inteligent sau pur și simplu doriți să ajutați un prieten în nevoie, puteți transfera o parte din bateria dumneavoastră.

Procesor, ecran și camere

Power Armor 19 și 19T rulează pe platforma Mediatek MT8781 Helio G99, ceea ce va îmbunătăți semnificativ experiența de gaming. Memoria RAM este de 12GB, cu o extindere virtuală de 5GB pentru anumite aplicații. Memoria internă este de 256GB, cu posibilitatea de a adăuga o carte de memorie de până la 2TB. Chiar și în condiții de solicitare intensă, ecranul FHD+ de 6,58 inch va funcționa fără probleme. Frecvența sa de reîmprospătare ajunge la 120Hz, permițându-vă să vedeți în detaliu fiecare imagine pe care o capturați. Camera principală are 108MP pentru imagini detaliate și înregistrări video 2K. Camera macro dispune de zoom de 60x, iar camera pentru selfie este de 16MP de la Sony.

Power Armor 19 și 19T includ încă o caracteristică extraordinară, și anume portul uSmart pentru un endoscop sau microscop digital portabil. Ambele dispozitive pot fi achiziționate separat, la fel și un toc cu carabinieră, pe care să-l agățați de curea atunci când urcați pe terenuri abrupte, sau un suport pentru mașină atunci când utilizați smartphone-ul pentru navigație pe căi necunoscute. Dacă radio-ul nu funcționează, întotdeauna puteți apela la funcția acestui port pe Armor 19 sau 19T, fără a fi necesare căști pentru a-l activa.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.