Acasă Smartphone Doogee S99 - Recenzie și totul despre model

Doogee S99 – Recenzie și totul despre model

Când vă aflați în natură, indiferent cât de bine v-ați planificat traseul și timpul, soarele întotdeauna apune neașteptat și puteți să vă aflați prea departe de destinația voastră inițială. Dacă acest lucru se întâmplă, cel mai important este să păstrați calmul și să vă bazați pe Doogee S99 pentru a vă petrece noaptea în aer liber fără probleme. Pe lângă faptul că dispune de o cameră pentru vedere pe timp de noapte, smartphone-ul blindat este echipat cu specificații menite să vă mențină buna dispoziție și să vă aducă mai repede în civilizație.

Întunericul nu este dușmanul vostru

Întunericul este doar absența luminii, iar cu o cameră de 64MP pentru vedere pe timp de noapte și două lumini infraroșii, noaptea va deveni zi. Zgomotul nocturn și crengile care se rup nu vă vor mai ține treji până dimineața. Camera de noapte a lui S99 are o rază de acțiune de 15-20 de metri. La această distanță, sunteți capabili să vedeți în detaliu chiar și blana unui animal. Cu toate că aveți o idee despre mediul înconjurător, nu vă plimbați fără un scop, economisiți-vă energia și înființați un mic cort.

Nu puteți să adormiți?

Chiar dacă nu puteți adormi, este important să stați nemișcat pentru a vă odihni corpul. Sunați la cei dragi și asigurați-i că totul este în regulă cu voi. S99 are o baterie mare de 6,000mAh, care vă va oferi 28 de ore de convorbiri continue, astfel încât să aveți posibilitatea să mențineți legătura până când soarele răsare, sau să vă distrageți cu o aplicație amuzantă sau informativă. În condiții de utilizare normală, telefonul rezistă până la trei zile, iar în modul de așteptare – până la 18 zile.

Jocuri și navigare

MediaTek Helio G96 este un procesor octa-core, asigurându-se că smartphone-ul poate opera cu mai multe aplicații în același timp – să ascultați muzică și să citiți cărți, să vizionați videoclipuri și să trimiteți mesaje, să jucați și să împărtășiți aventurile cu ceilalți participanți. Jocurile sunt locul unde au loc cele mai neobișnuite întâlniri. Ele oferă modul perfect de a vă lăsa pentru un moment griji și de a vă elibera mintea. Nu vă faceți griji dacă aveți nevoie de memorie RAM suplimentară. Doogee S99 are 8GB de memorie RAM încorporată și posibilitatea de extindere virtuală cu încă 7GB. O astfel de extindere este deosebit de utilă dacă doriți o viteză mai mare.

Pe drum

Memoria internă este de 128GB, iar smartphone-ul are opțiunea pentru o carte T-Flash de până la 1TB. Cu atât de mult spațiu, aveți posibilitatea să capturați fiecare detaliu al micului vostru aventură. Odată ce soarele răsare, profitați de camera principală de 108MP cu două blițuri plasate lateral. Faceți fotografii uimitoare ale noului zilei. Chiar și dacă mâinile vă tremură de emoție, vă puteți baza pe stabilizatorul încorporat. Camera susține HDR, care asigură cantitatea perfectă de lumină în fiecare cadru. Dacă găsiți o panoramă, a treia cameră este de 16MP și servește atât pentru panorame de 130 de grade, cât și pentru fotografii macro. Când ajungeți în cele din urmă la destinația voastră finală, nu uitați să faceți un selfie cu camera frontală de 32MP.

Amintiri

La întoarcerea acasă, răsfoiți albumul creat de voi și editați-l. Ecranul are 6,3 inci, cu o cameră frontală în formă de picătură. Acoperirea este Corning Gorilla – o protecție garantată împotriva zgârierii. Contrastul înalt și rezoluția de 409 PPI vă vor ajuta să sortați rapid și ușor cele mai bune capturi. În cazul în care mâna începe să transpire, se activează sistemul de răcire lichid. Acesta acționează prin toate straturile telefonului, trecând prin cele mai importante puncte, inclusiv ecranul.

Certificări de protecție

Călătoria înapoi poate fi mai provocatoare decât v-ați aștepta. Din fericire, S99 are certificări de protecție IP68/IP69K/MIL-STD-810H, care garantează că va rămâne impenetrabil în cazul unei căderi de la o înălțime de 1,8 metri sau sub apă timp de 30 de minute. Praful nu va pătrunde nici în difuzoare, nici în difuzorul.

Un design asemănător cu o galaxie inelară

Cu cât petreceți mai mult timp cu S99, cu atât mai mult veți aprecia designul său unic, asemănător cu o galaxie inelară – în jurul camerei principale gravitează cele două perechi de blițuri și luminile infraroșii. Detaliile metalice sunt disponibile în patru culori – aur, cupru, aluminiu și titan.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.