Acasă Smartphone Cubot King Kong 9 – Recenzie

Cubot King Kong 9 – Recenzie

Visați la un smartphone blindat care se deosebește de toate celelalte modele din aceeași categorie? Mobisector.com vă prezintă Cubot King Kong 9, care are dimensiunile și protecția unui telefon blindat standard, dar cu un design unic pe spate. Încă de la deschiderea ambalajului, veți simți că King Kong 9 este surprinzător de ușor pentru dimensiunile sale. Partea din spate este acoperită cu un panou de sticlă, deasupra căruia sunt plasate camerele și al doilea display. Acest al doilea display este inima și sufletul lui King Kong 9. Forma sa este rotundă și conturată cu un cadru metalic care protejează camerele. Un alt cadru metalic trece de-a lungul marginii smartphone-ului pentru o protecție suplimentară în caz de cădere.

Ecran secundar

Вторичен екран

Rolul principal al ecranului secundar este acela de ceas, ale cărui design îl puteți alege după gustul dvs. Ecranul este complet funcțional. Prin intermediul său, puteți primi notificări, să activați una dintre camerele din spate și să faceți fotografii în timp real. De asemenea, puteți vedea cine vă sună, nivelul bateriei etc. Aveți acces la setările complete prin intermediul ecranului mare. Puteți alege dacă ecranul mic să se activeze la atingere sau să fie în modul „ceas” tot timpul.

Камери King Kong 9

Demonstrația că King Kong 9 nu este doar un ecran secundar în combinație cu un design excelent constă în celelalte funcții ale telefonului rezistent, care nu sunt mai prejos în calitate sau funcționalitate. Camera principală are 100 MP pentru fotografii memorabile și contrastante în orice moment al zilei. Camera pentru selfie-uri are 32 MP – cu ea, nu veți arăta stângaci, dimpotrivă – va scoate în evidență cele mai atrăgătoare trăsături ale dvs., folosind doar lumina și mediul înconjurător.

Camera secundară din spate este una de noapte, de 24 MP, special concepută pentru plimbări lungi în orașul nocturn. Capacitatea de separare a luminilor creează contururi clare între obiecte pentru fotografii mai detaliate și frumoase. Nu în ultimul rând, telefonul dispune și de o cameră macro de 5 MP. Schimbați-vă perspectiva și surprindeți lumea din jurul vostru sub un unghi neobișnuit, cu o rezoluție uluitor de mare.

Ecran principal

FHD+ este standard pentru majoritatea monitoarelor de computer moderne. Asemenea calitate, îmbinată într-un ecran de 6,5 inci, creează o bază pentru o imagine bogată și vie. Raportul vă ajută să vedeți mai multe microdetalii și mișcări spontane ale corpului, care creează o senzație de cinematografie de ultimă generație. Puteți alege între patru opțiuni de frecvență de reîmprospătare, cea mai înaltă fiind de 120 Hz. Cu o viteză similară, puteți juca orice joc, indiferent cât de dinamic este.

Memorie și procesor

Nu doar ecranul, ci și procesorul octa-core joacă un rol crucial într-o experiență lină și abordarea simultană a mai multor sarcini. Mali-G57 este un procesor de primă generație, bazat pe Valhall și reproiectat pentru grafică 3D Vulkan și calcul în concordanță cu nevoile pieței de masă. ARM Mali-G57 se remarcă printr-o precizie cu 30% mai mare, eficiență energetică mai bună pentru o durată de viață a bateriei mai lungă și o performanță cu 60% mai bună în condiții de încărcare ridicată. Procesorul funcționează cu o memorie RAM voluminoasă de 12 GB. În cele mai multe cazuri, este puțin probabil să o exploatați pe deplin, dar cu 256 GB de memorie internă și opțiunea de extindere la 1 TB, cu siguranță vă va servi bine.

Baterie

Батерия

Similar altor smartphone-uri rezistente, King Kong 9 are o baterie puternică de 10,600 mAh, care asigură 76 de ore de convorbiri sau 1251 de ore în modul de așteptare. Încărcătorul este standard, cu o putere de 33W. În plus față de posibilitatea de a încerca toate funcțiile smartphone-ului, vă puteți orienta fără probleme folosind sistemul de navigație prin satelit.

Navigație

Indiferent unde vă aflați, sateliții GPS, GLONASS, GALILEO și BDS pot detecta poziția dvs. cu o precizie de până la doi metri. Tehnologiile moderne de poziționare se bazează pe standardul BDS din 2005, care utilizează nivelul mării ca punct de pornire și punct de referință principal în cartografiere. Puteți fi liniștiți atunci când călătoriți în locuri necunoscute, în natură sau într-un oraș necunoscut, știind că veți reuși întotdeauna să găsiți calea către destinație.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.