Acasă Tehnologii DOOGEE V31 GT - telefonul care poate vedea în întuneric

DOOGEE V31 GT – telefonul care poate vedea în întuneric

DOOGEE V31 GT - Смартфонът, който вижда в тъмното

DOOGEE V31 GT pare să redefinească posibilitățile unui smartphone. Cu capacitățile sale de termoviziune, un sistem puternic de camere cu inteligență artificială, impresionantul său RAM de 20 GB și bateria sa uriașă, acest dispozitiv este creat pentru a satisface nevoile unei game largi de utilizatori – de la aventurieri la profesioniști. Designul elegant și construcția robustă asigură că este la fel de șic și rezistent, făcându-l o alegere excelentă pentru cei care doresc un telefon care să facă față nevoilor lor diverse.

Design: Uimitor și rezistent

DOOGEE V31 GT impresionează cu un design elegant, care este în același timp rezistent și atrăgător. Ecranul IPS FHD+ de 6,58 inch cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz nu numai că oferă efecte vizuale clare, ci și asigură o navigare lină și o experiență de gaming plăcută.

Imagini termice: O funcție care schimbă regulile jocului

Funcția de termoviziune face ca DOOGEE V31 GT să se remarce față de concurență, oferind utilizatorilor posibilitatea de a explora și captura lumea invizibilă a urmelor termice. Indiferent dacă sunteți un entuziast al activităților în aer liber, un amator de „fă singur” sau un profesionist într-un domeniu care necesită imagini termice, acest smartphone oferă o unealtă versatilă în palma mâinii tale.

Fotografie: Sistem de camere cu adâncime

Sistemul de camere al DOOGEE V31 GT este proiectat pentru a satisface diversele nevoi fotografice. Camera principală de 50 MP furnizează fotografii uimitoare în timpul zilei, cu culori vii și detalii impresionante. Aceasta se descurcă excelent și în condiții de iluminare slabă, datorită funcției sale de super vedere pe timp de noapte. Indiferent dacă capturați peisaje urbane în timpul nopții sau cerul înstelat, această cameră este capabilă să facă față sarcinii.

Camera de 24 MP pentru vedere pe timp de noapte este o adăugare unică, care vă permite să faceți fotografii în întuneric complet. Aceasta este extrem de utilă pentru iubitorii de natură sălbatică, camping și pentru cei care doresc să exploreze lumea după apusul soarelui.

Pentru selfie-uri și convorbiri video, camera frontală SONY® de 32 MP asigură că autoportretele dvs. vor fi clare și detaliate. Indiferent dacă efectuați o videoconferință cu prietenii sau capturați momente cu cei dragi, această cameră frontală nu vă va dezamăgi.

Specificații

Suportă funcția de imagine termică

Dimensity 1080 Octa Core 2,6 GHz 6nm

Ecran IPS Waterdrop FHD+ 120Hz de 6,58”

Triple cameră AI (50MP+24MP+8MP)

Cameră principală de 50MP SONY® IMX766, vedere super-nocturnă

Cameră de 24MP pentru vedere nocturnă

Cameră frontală de 32MP SONY®

20 GB RAM (12 GB RAM + extensie de până la 8 GB) / DDR4X

256 GB ROM / UFS2.2

Baterie mare de 10800mAh / Suportă încărcare rapidă de 66W

Recunoaștere laterală a amprentelor digitale

Suportă deblocare facială

NFC cu suport pentru Google Pay

Android 13.0

Performanțe: Putere cu 20 GB RAM

DOOGEE V31 GT este cu adevărat o forță atunci când vine vorba de performanță. Este echipat cu o memorie RAM uriașă de 20 GB, compusă din 12 GB RAM încorporată și până la 8 GB RAM extensibilă. Acest lucru asigură o funcționare fluentă în multitasking și o pornire rapidă a aplicațiilor, chiar și cu cele mai intensive aplicații în ceea ce privește resursele.

Cu o memorie internă UFS2.2 ROM de 256 GB, aveți suficient spațiu pentru stocarea fotografiilor, videoclipurilor și a aplicațiilor dvs. Indiferent dacă sunteți un entuziast al mediului, sau un utilizator orientat către productivitate, veți avea spațiu pentru întregul conținut digital.

Cu un procesor octa-core de 2,6 GHz și 6 nm, vă puteți aștepta la o performanță rapidă și receptivă în toate domeniile. Indiferent dacă jucați jocuri, transmiteți în flux sau lucrați la sarcini care necesită putere de calcul, DOOGEE V31 GT vă oferă performanța necesară.

Durata bateriei și încărcare rapidă: Alimentare pe tot parcursul zilei

DOOGEE V31 GT este echipat cu o baterie uriașă cu o capacitate de 10800 mAh. Această capacitate semnificativă a bateriei garantează că nu va trebui să căutați constant un încărcător pe tot parcursul zilei. Indiferent dacă sunteți într-o călătorie lungă sau utilizați intens telefonul, durata bateriei este mai mult decât suficientă.

În situațiile în care este necesar să reîncărcați, suportul pentru încărcare rapidă de 66W asigură că puteți încărca rapid bateria. Această caracteristică este salvatoare în momentele în care aveți nevoie de o încărcare rapidă pentru a menține conexiunea.

În general, DOOGEE V31 GT este un smartphone care se află în fruntea inovațiilor și tehnologiilor. Este mărturie a lumii mobile în continuă dezvoltare și este un telefon care merită luat în considerare dacă căutați un dispozitiv care să iasă din tiparele obișnuite și să descopere noi posibilități.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.