Acasă Telefoane mobile Doogee S99 – recenzie și opinie de expert

Doogee S99 – recenzie și opinie de expert

Tocmai la timp pentru sărbătorile din decembrie 2022, brandul de dispozitive mobile robuste Doogee și-a dezvăluit cel mai recent model – S99. Dispunând de toate caracteristicile deja afirmate, acesta surprinde cu îmbunătățiri ulterioare și se pare că acesta va fi un însoțitor fidel pentru cei care vor descoperi aventurierul în sine în noul an.

Design

Designul dispozitivului este o combinație de clasic și modernism în fiecare detaliu și arată clar cât de frumoase ar putea fi și lucrurile practice. Culoarea neagră tipică este păstrată, fiind creată o combinație complet nouă de metale – aluminiu, titan, aur și cupru. Așadar, telefonul este și mai rezistent la coroziune, mai solid și în același timp mai ușor, iar culoarea aurie strălucitoare și inelul galaxiei radiază eleganță.

Cei de la Doogee aparent știu cât de importante ar putea fi uneori câteva secunde. Dispozitivul este deblocat cu recunoașterea amprentei laterale printr-o atingere ușoară în 0,19 secunde, reacționând rapid în orice situație neprevăzută. Și pentru a fi mereu conectați, sunt prezente două sloturi pentru cartela SIM dual standby.

Camere

Ceea ce face ca Doogee S99 să fie și mai perfecționat este camera sa modernizată de 64 MP. Aceasta dispune de două lumini în infraroșu pentru vederea pe timp de noapte și, cu cât distanța este mai mare, cu atât rezoluția sa este mai bună și chiar și noaptea ați putea surprinde fiecare detaliu pentru a obține fotografia perfectă.

De asemenea, este îmbunătățită și camera principală de 108 MP cu blițuri duble din spate și inteligență artificială, alimentată de cipul de senzor Samsung®S5KHM2SP03. Cu obiectivul stabil și neted, veți putea face cele mai interesante și atractive fotografii și videoclipuri fără a fi nevoie să opriți aventura. Indiferent dacă alergați, zburați sau plutiți pe valurile unui râu furtunos, veți obține întotdeauna cadre de înaltă calitate.

Algoritm HDR

Un alt plus al camerei principale este algoritmul HDR. Acesta permite expunerea corespunzătoare, reglarea cu precizie a luminii puternice sau întunecate și prevenirea supraexpunerii. Astfel, prin armonia dintre lumini si umbre, rezultatul va fi perfect. Vi s-a prezentat vreodată o priveliște uluitoare pe care v-ați dorit să o puteți surprinde exact așa cum este în fața dvs.?  Acum, cu Doogee S99 și camera macro de 16 MP și obiectivul cu unghi ultra larg de 130°, vă veți putea bucura de fiecare mic detaliu. Și cu camera selfie frontală de 32 MP de la SONY, fiecare selfie de moment prețios va fi gata pentru rețelele sociale, chiar și fără filtre.

Ecran

Toate fotografiile și videoclipurile realizate vor putea fi vizionate pe ecranul de cristal de 6,3 inch cu afișaj Full HD, pe care culorile sunt echilibrate și plăcute ochilor dvs., fără a-vă face griji că ar putea cădea, deoarece sticla Corning Gorilla asigură protecția necesară. Rezistă 30 de minute sub apă la 1,5 m, este rezistent la praf și la cădere de la înălțimea de 1,8 m.

Procesor

Cu procesorul său octa-core și chipset-ul Media Tek Helio G96, performanțele telefonului în orice activitate sunt perfecte. Pentru ca totul să funcționeze rapid, continuu și fără probleme, telefonul este dotat cu memorie RAM extensibilă de 8 GB și 128 GB ROM, care permite stocarea unei cantități mari de informații și date. Sistemul de operare Android 12 îmbunătățește funcțiile de confidențialitate prin eliminarea reclamelor enervante sau a aplicațiilor terțe care nu sunt necesare.

Telefonul Doogee S99 este conceput pentru a vă urmări în orice aventură și de aceea bateria sa masivă de 6000 mAh are o viteză de încărcare rapidă de 33 W și rezistă 2-3 zile de utilizare normală, 18 zile în mod de așteptare și 28 de ore de convorbiri, iar încărcarea wireless de 15 W face procesul mai sigur și mai ușor. Tehnologia de răcire LiquidCool asigură eficiență termică maximă.

Dispozitivul este echipat cu multe instrumente utile care ușurează viața de zi cu zi – precum funcția NFC, cu care ați putea efectua plăți, folosirea transportul în comun și partajarea fișierelor. Datorita celor patru sisteme de navigație de bază incluse, nu vă veți pierde niciodată, chiar dacă nu știți unde vă aflați.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.