Acasă Aspiratoare roboți Aspirator robot Roborock S8 – Recenzie modelului

Aspirator robot Roborock S8 – Recenzie modelului

Noua gamă de roboți aspiratori de la Roborock este în pregătire, iar modelul S8 se numără printre cele mai avansate din serie. Este cel mai accesibil dintre cele trei variante și dispune de cel mai mare recipient pentru praf – 400 ml. Un mare avantaj al modelului S8 este navigația sa LiDAR, care funcționează cu și a fost îmbunătățită de sistemul de ghidare în 3D. Acesta îl ajută să se orienteze în casa dvs. la fel de bine în timpul zilei și al nopții, evitând obstacolele și recunoscând până la 42 de obiecte diferite.

De aceea, S8 este robotul ideal pentru curățarea casei în timpul nopții. Dacă doriți să reduceți costurile, puteți seta modul de funcționare pe timp de noapte, când consumul de energie electrică este cel mai scăzut. Timpul de curățare în modul silențios este de 180 de minute, ceea ce înseamnă că, după ce S8 se întoarce la stația de andocare, va avea încă 4-5 ore pentru a se încărca la un preț mai mic pe kilowatt-oră.

Cartografiere și navigație

La fel ca și alți roboți, Roborock S8 cartografiază casa dvs. la prima pornire. În același timp, utilizează un sistem 3D. Cu ajutorul acestuia, robotul navighează fără probleme, zi sau noapte, și poate recunoaște forma și volumul a până la 42 de obiecte diferite, inclusiv șosete, scaune, cabluri, prize, pantofi și chiar „surprize” lăsate de animale de companie.

Bazat pe obiectele pe care le detectează, robotul evaluează cât de aproape să curețe în jurul obiectelor și în colțuri. În acest caz, peria laterală îl ajută în procesul de curățare.

Curățenie

Avantajele curățării pe timp de noapte sunt că nu trebuie să vă gândiți la algoritmul robotului. În ceea ce-l privește, acesta are o perie dublă pentru a-l proteja împotriva încurcăturilor și o putere de aspirație de 6000 Pa în modul turbo, pentru a face față cu ușurință covorilor mai groși și mai dens îmbrăcați. Indiferent de provocările întâlnite în calea sa, robotul le abordează cu o eficiență sporită cu 30%.

Mop

În partea din spate, mopul este atașat la o pernă care, în timpul funcționării, aplică o presiune de 6 newtoni pe suprafețele dure. Perna în sine folosește puterea sunetului pentru a mișca mopul cu o viteză de 3000 de rotații pe minut, garantând o curățare perfectă a petelor uscate. Atunci când senzorii din față detectează o covoare sau o margine, perna se ridică automat la o înălțime de 5 mm, pentru a nu lăsa urme murdare.

Robotul are trei moduri de funcționare principale – doar umed, doar uscat și curățare combinată.

S8 deține două certificate TÜV Rheinland, care garantează protecția împotriva atacurilor cibernetice. Cu acestea, veți fi asigurat că nicio informație din hărțile și graficele memorate nu va fi compromisă.

Fiecare aspect al modelului S8 a fost îmbunătățit cu 30% – perii dubli, presiunea și viteza de curățare, puterea de aspirare și eficiența generală. Indiferent de percepția dvs. despre roboții de curățare, S8 este cu 30% mai bun și mai eficient. A fost un început excelent de an pentru Roborock.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.