Acasă Smartphone Oukitel WP21 – Noutățile în domeniul smartphone-urilor rezistente

Oukitel WP21 – Noutățile în domeniul smartphone-urilor rezistente

Producția de smartphone-uri rezistente reprezintă o nișă de piață care atrage utilizatorii ale căror vieți sunt mai dinamice și agitate. Oukitel este o marcă chineză binecunoscută în această categorie, oferind o gamă largă de dispozitive mobile proiectate să aibă o carcasă solidă și durabilă. A devenit cunoscută prin dezvoltarea smartphone-ului Oukitel WP21, cu cea mai mare capacitate de baterie, lansat pe piață în noiembrie 2022, și a primit numeroase recenzii pozitive de la utilizatorii care au decis să îl achiziționeze.

Baterie și ecran de ultimă generație

Echipat cu o baterie de 9800 mAh și încărcare rapidă de 66 W, WP21 oferă o durată lungă de viață a bateriei, oferindu-vă liniștea atunci când călătoriți, faceți camping sau petreceți frecvent timp în aer liber. Aceasta include și o încărcare rapidă cu o putere de 66 W și peste 12 ore de autonomie în timpul vizionării continue a conținutului video. Oukitel WP21 este alimentat de chipset-ul MediaTek Helio G99, sprijinit de 12 GB RAM. Acest lucru asigură capacități optime pentru îndeplinirea mai multor sarcini simultan. Împreună cu memoria internă suplimentară de 256 GB, extensibilă până la 1 TB, WP21 oferă o experiență captivantă cu ecranul său de 6,78 inci.

De asemenea, promite o eficiență și performanță excepționale în utilizarea aplicațiilor și cea mai bună redare a jocurilor la o rezoluție excelentă HD+. Difuzoarele duble vă promit o calitate impresionantă a sunetului, iar în partea din spate a carcasei telefonului există un ecran suplimentar. Acesta poate fi personalizat pentru acces ușor la afișarea orei, datei și orei, stării bateriei, notificărilor pentru mesajele primite, captură de ecran, răspuns la apeluri, primirea de notificări pentru mesaje, control al muzicii, etc. Acest dispozitiv mobil oferă, de asemenea, funcție de recunoaștere facială și deblocare cu amprentă digitală.

Sistem revoluționar de camere și extra-uri suplimentare

Echipat cu două camere – una frontală de 20 megapixeli și una principală de 64 megapixeli, Oukitel WP21 vă permite să realizați cu ușurință majoritatea fotografiilor zilnice obișnuite. Pentru a face față capturării scenelor în aer liber, WP21 este echipat cu un obiectiv Sony IMX20 de 350 megapixeli pentru vedere pe timp de noapte, cu funcție de focalizare automată și o distanță maximă de vizualizare de aproximativ 20 de metri. Echipat cu acest smartphone, puteți captura amintirile și momentele dvs. memorabile cu cea mai mare acuratețe în timpul fotografiilor. În plus, memoria internă suportă 256 GB, dar poate fi extinsă prin adăugarea unei carduri de memorie microSD. Bateria impresionantă este, de asemenea, optimizată pentru încărcare rapidă de 66 W. Telefonul îndeplinește cerințele standardului MIL-STD-810G și este, de asemenea, certificat IPX4 și IP69K. Opțiunile de conectivitate includ 4G, Bluetooth, GPS, mufă audio de 3,5 mm, NFC, OTG și port USB Type-C. Până acum, toate acestea sunt argumente suficiente pentru a justifica achiziționarea unui Oukitel WP21.

Durabil ca niciun alt dispozitiv

Acest smartphone din seria WP21 face parte din categoria telefoanelor durabile, având o carcasă întărită pentru a preveni deteriorarea din cauza scăpărilor sau căderilor mici. Carcasa sa are un aspect ușor aspru, dar, pe de altă parte, cei de la Oukitel susțin că WP21 poate rezista la căderi de la un metru și jumătate fără o husă de protecție. Carcasa întărită permite, de asemenea, scufundarea sub apă la o adâncime de un metru și jumătate timp de până la 30 de minute.

De-a lungul timpului, producătorii moderni de smartphone-uri rezistente s-au concentrat în principal pe durabilitate, fără a acorda o atenție deosebită instalării unui hardware de înaltă calitate. Exact în acest sens, Oukitel WP21 se remarcă prin faptul că este un telefon destinat să-și optimizeze performanța cu un procesor RAM foarte bine proiectat, situându-se în fruntea multor alte componente utile ale sale.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.