Acasă Aspiratoare roboți Aspiratorul robot S8 Pro Ultra - Cea mai importantă informație despre model...

Aspiratorul robot S8 Pro Ultra – Cea mai importantă informație despre model în recenzie

Cum arată S8 Pro Ultra în comparație cu celelalte roboți din serie?

Similar cu celelalte modele, acest robot are o baterie de 5200mAh, suficientă pentru 180 de minute de funcționare în modul silențios, potrivit pentru apartamentele de dimensiuni medii și mari (cu o suprafață de până la 300 m²). Containerul pentru praf are un volum de 350 ml, iar cel pentru apă – 200 ml, ambele având indicatori speciali care monitorizează continuu conținutul și corespund stației de încărcare.

Ce sistem LiDAR folosește acest model?

S8 Pro Ultra utilizează, de asemenea, un sistem de navigație LiDAR pentru cartografiere, precum și o opțiune 3D pentru recunoașterea a 42 de obiecte diferite în casa dvs. Camera este alb-negru și este certificată pentru protecția datelor personale împotriva atacurilor cibernetice.

Cum arată containerele pentru apă și praf?

Containerele pentru apă și praf, precum și filtrul de aer E11, pot fi spălate cu apă. Sacul pentru praf în stație are o capacitate de trei litri, suficient pentru o curățare continuă timp de una sau două luni.

Технология VibraRise 2.0

Cu ce Roborock S8 Pro Ultra se diferențiază de celelalte roboți?

Inițial, să vorbim despre cele două perii duble ale acestuia. Acestea sunt, de asemenea, prevăzute cu un strat de gumă și se rotesc în direcții opuse pentru a crea un unghi de aspirare cât mai productiv. În același timp, ele sunt capabile să se ridice și să coboare, imitând relieful suprafeței pe care se deplasează robotul. Această caracteristică este utilă în cazul covoarelor cu fire groase sau cu modele speciale care necesită o atenție deosebită. Atunci când senzorii robotului detectează un covor, aceștia ridică automat pad-ul mobil cu mop la o înălțime de 5 mm și intensifică puterea de aspirație.

Stație de andocare automată

O altă diferență semnificativă este stația de andocare. În cazul modelului S8, aceasta este una obișnuită, în timp ce modelul S8 Plus dispune de o stație de andocare cu golire automată a containerului pentru praf. În ceea ce privește S8 Pro Ultra, inginerii au proiectat o bază independentă care nu doar golește containerul pentru praf al robotului, ci și completează rezervorul de apă și, la nevoie, curăță și usucă mopul. Astfel, stația nu doar elimină necesitatea de a avea grijă de mopul din microfibră singuri, ci și previne dezvoltarea și multiplicarea bacteriilor, în cazul în care uitați să scoateți mopul la timp.

Unde altele nu pot, S8 Pro Ultra reușește

Podelele de beton nu sunt suprafețele asociate în mod obișnuit cu aspiratoarele robot autonome, în principal datorită texturii lor, a suprafeței inegale și a prafului fin. Datorită celor două perii duble din gumă și puterii maxime de 6000 Pa, robotul va ridica și aspira atât bucățele mici, cât și praf sau murdărie.

Curățarea podelelor din vinil este, de asemenea, o sarcină complicată, în special în ceea ce privește apa, deoarece aceasta descompune adezivul sub stratul superior. Pentru a le curăța, activați mopul în modul uscat împreună cu aspiratorul. Astfel, în timp ce cele trei perii colectează murdăria, mopul va lustrui suprafața cu țesătura sa microfibroasă. Podelele de lemn suferă de o problemă similară, deoarece apa pătrunde ușor, determinându-le să se umfle și să-și piardă culoarea, lăsând în urmă nu numai pete inestetice, ci și denivelări problematice. Absorbiți excesul de apă cu S8 Pro Ultra și utilizați un produs special pentru suprafețele de lemn.

Pentru pământul cu plăci, petele apar ușor, dar este aproape imposibil să le îndepărtezi. De aceea, curățarea zilnică cu un mop ușor umed îl va menține mereu curat, fără posibilitatea ca anumite substanțe să intre în contact cu el și să îl coloreze. Aceeași grijă este necesară și pentru podelele de marmură, cunoscute pentru structura lor poroasă.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.