Acasă Tehnologii Xiaomi Mi Pad 6 - Ce trebuie să știți despre cel mai...

Xiaomi Mi Pad 6 – Ce trebuie să știți despre cel mai recent model al mărcii

Xiaomi Mi Pad 6 este noul tablet al mărcii chineze Xiaomi, construit pe firmware-ul personalizat MIUI 14, bazat pe Android. Modelul este disponibil în două variante – una de bază și una îmbunătățită, care are un avantaj semnificativ în ceea ce privește suportul pentru rețelele mobile. Această funcție permite utilizarea tabletului oriunde fără restricții, deoarece acesta dispune de conectivitate la internet, indiferent de disponibilitatea rețelelor Wi-Fi în apropiere. Xiaomi Pad 6 este alimentat de noul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 870, ceea ce îi conferă o performanță ridicată. Dar cu ce se mai distinge acest model Xiaomi?

În plus, modelul dispune de Wi-Fi, încărcare rapidă de 67W, sistem HDR10 și Dolby Vision, patru difuzoare pentru sunet stereo, precum și modul NFC.

Design

6.51mm ширина 490g тегло

Lățime de 6,51 mm, greutate de 490 g

Xiaomi Mi Pad 6 se remarcă printr-un design modern și curat. Modelul are margini mai subțiri în jurul ecranului, ceea ce înseamnă că puteți citi sau viziona filme pe tot ecranul. Tableta este foarte ușoară și cântărește doar 485 de grame, ceea ce o face ușor de transportat oriunde. Carcasa Mi Pad 6 este fabricată din metal, conferindu-i durabilitate și un aspect exterior mai frumos.

Camera

13MP Камера

Camera de 13 MP

Pe spatele Xiaomi Mi Pad 6 este amplasată o cameră duală – cameră principală de 50 MP și cameră ultra-wide de 8 MP. Acest lucru permite realizarea de fotografii și videoclipuri de înaltă calitate, luminoase și contrastate. De asemenea, camerele susțin și funcția de fotografie nocturnă, ceea ce înseamnă că veți putea realiza fotografii și în condiții de iluminare redusă. Camera frontală a Xiaomi Mi Pad 6 are o rezoluție de 13 MP. Cu aceasta, puteți realiza selfie-uri de înaltă calitate sau efectua apeluri video.

Baterie și încărcare Xiaomi Mi Pad 6 are o baterie impresionantă de 8720 mAh, care poate asigura până la 15 ore de utilizare continuă. În plus, modelul suportă încărcare rapidă de 67W, permițând tabletei să fie încărcată complet în mai puțin de 1 oră.

Ecran Ceea ce diferențiază în primul rând tableta Xiaomi Mi Pad 6 de celelalte este ecranul său. Modelul dispune de un ecran IPS de 10,8 inci, cu o rezoluție de 2880 x 1880 de pixeli, oferind culori vii și saturate. Mi Pad 6 susține și funcția HDR10 și Dolby Vision, oferind posibilitatea de a viziona filme și emisiuni TV cu un interval dinamic ridicat și o imagine detaliată și de înaltă calitate.

Specificații

Producător – Xiaomi;

Model – MiPad 6;

Sistem de operare – MIUI 14 bazat pe Android 12;

Procesor – Qualcomm Snapdragon 870 octa-core;

RAM – 6GB/8GB;

Memorie internă – 128GB/256GB;

Baterie – litiu-ion;

Capacitate baterie – 8720mAh;

Camera principală – 50MP + cameră ultra-wide de 13MP;

Camera frontală – 13MP; Ecran – IPS de 10,8 inci;

Rezoluție – 2880 x 1880 pixeli.

Conectivitate

Funcția Wi-Fi încorporată a Xiaomi Mi Pad 6 asigură un acces rapid și eficient la internet practic oriunde. Modelul dispune și de tehnologia de comunicare în câmp apropiat (NFC), care permite utilizatorilor transferul ușor de conținut între diferitele dispozitive care au NFC activat. De asemenea, tabletă modernă dispune de un conector USB Type-C convenabil, pentru conectare rapidă și ușoară. Cele patru difuzoare stereo ale Xiaomi Mi Pad 6 ar impresiona în special iubitorii de muzică. Acestea oferă suficient bass și putere pentru a umple aproape orice spațiu. Activarea funcției Dolby Atmos ajută, de asemenea, la claritatea și puterea sunetului, eliminând practic necesitatea de a folosi căști atunci când ascultați muzică într-un mediu mai liniștit. Vocalele redate de tabletă sunt extrem de clare, ceea ce face difuzoarele una dintre cele mai puternice caracteristici ale modelului.

Memorie

Xiaomi Mi Pad 6 rulează pe un procesor Qualcomm Snapdragon 870 cu modem 5G. Modelul este disponibil în două variante, una având 6GB de RAM și 128GB de memorie internă suplimentară. Tableta este, de asemenea, disponibilă cu puțin mai mult RAM, adică 8GB, și întreaga 256GB de memorie internă. Acest lucru oferă suficient spațiu pentru stocarea a numeroase fotografii, videoclipuri și aplicații.

 

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.