Acasă Tehnologii OUKITEL RT7 TITAN – Recenzie

OUKITEL RT7 TITAN – Recenzie

Tableta RT7 Titan se remarcă prin puterea și durabilitatea sa excepțională. Bateria sa masivă de 32.000mAh oferă până la 180 de zile în modul de așteptare. Furnizează până la 220 de ore de convorbiri și 34 de ore de navigație, putând fi, de asemenea, folosită ca sursă de alimentare de rezervă. Dispozitivul suportă încărcare rapidă de 33W și își reîncarcă complet bateria în doar 360 de minute.

RT7 Titan rulează pe cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android 13 și chipsetul MediaTek Dimensity 720, asigurând o performanță fluentă pentru multiplele sarcini. Este prima tabletă robustă cu funcția 5G încorporată, oferind o conexiune de mare viteză.

Dispozitivul oferă posibilitatea de extindere a memoriei RAM până la 24 GB, asigurând o funcționare excelentă chiar și cu aplicații resursă-intensive. Stocarea este, de asemenea, generoasă, cu un ROM principal de 256GB, dar poate fi extinsă până la 1TB.

RT7 Titan are un ecran luminos, optimizat pentru citirea în aer liber cu o luminozitate de până la 400 de niți. În plus, este rezistent la șocuri, căderi și condiții extreme de temperatură, datorită certificărilor sale de durabilitate IP68, IP69K și standardului MIL-STD-810H. Aceasta îl face ideal pentru utilizare în orice condiții – de la zilele reci de iarnă până la lunile călduroase de vară.

Utilizare cu mănuși

RT7 Titan dispune de un ecran tactil sensibil care înregistrează precis mișcările degetului dumneavoastră, chiar și atunci când purtați mănuși. Acest lucru elimină necesitatea de a vă da jos adesea mănușile, permițându-vă să navigați și să îndepliniți sarcini cu ușurință.

32000mAh Oukitel RT7 TITAN 5G Rugged Tablet 10.1" 24GB+256GB Android 13 Pad 48MP - Picture 17 of 28

RT7 Titan dispune de un ecran durabil, ceea ce îl face rezistent la zgârieturi și lovituri. Un strat încorporat de sticlă de înaltă calitate cu grosimea de 1,1 mm servește ca un scut protector suplimentar pentru o rezistență mai mare.

Posibilitatea de utilizare a tabletei în diferite situații

Creat pentru a face față sarcinilor dificile chiar și în cele mai dure condiții, RT7 Titan se remarcă prin durabilitatea și performanța sa. Se descurcă bine în diverse condiții, de la lucrul în medii industriale la diferite activități în aer liber.

Ușurință în transport și utilizare

RT7 Titan are o mânere, o curea și un curea pentru o transportare ușoară a tabletei pe teren. Curea permite o citire comodă și portabilitate. Designul tabletei previne alunecarea, asigurând o navigare ușoară și confortabilă.

Camere Unghi larg de 79,4°, cameră principală cu autofocalizare de 48 MP, cameră nocturnă de 20 MP, cameră macro de 2 MP. Un sistem de cameră triplă, cu toate camerele alimentate de inteligență artificială avansată. Create pentru a captura toate momentele dvs. perfecte. Camera principală are o rezoluție de 48 MP, menținând detaliile cu o rezoluție de 8000 x 6000. Ideală pentru activitățile în aer liber și situațiile care necesită fotografii de înaltă calitate.

Vedere nocturnă

Camera de 20 MP cu modul de vedere nocturnă (cu sistemul infraroșu activat) oferă o vizibilitate clară, oferind o vedere completă chiar și în întuneric absolut.

Cameră macro

Cu camera macro de 2 MP, puteți realiza fotografii clare și detaliate într-un interval de la 3 până la 10 centimetri. Acest lucru vă permite să vă scufundați în fotografii captivante, dezvăluind un univers de detalii strălucitoare și complexe.

Selfie cu efect „bokeh”

Modernizați-vă selfie-urile cu RT7 Titan. Utilizând camera frontală de 32 MP, modul portret capturează imagini cu fundaluri elegant șterse, producând un efect „bokeh” impresionant care subliniază în mod suplimentar elementele cheie ale fotografiei.

Scanarea codurilor QR și a codurilor de bare

Modul de scanare furnizează un nivel profesional de scanare rapidă și precisă a codurilor de bare și a codurilor QR. Această tabletă este ideală pentru lucrătorii logistici și pentru angajații din depozit care doresc să scaneze rapid și precis pachetele. De asemenea, este potrivită și pentru scanarea zilnică a codurilor QR.

 

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.